50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaaaa
Beni de alsaniz ya o gruba. Hangi grup? :)
Diyet gruplari diye bir baslik var tiklayin ona. :) cuma yarismasina katilmak isteyenler var. Ona yazabilirsiniz. 14 tane takim var. Bosta uyesi olana katiliyorlar takimlar teklif veriyor :) en cok zayiflayan grio haftanın birincisi oluyor :))

Slm ben 68 kiloyum ama 58 olmam lazım

merhaba kızlar tüp bebek denemsi sonucunda 3.800 kilo aldım
ilk tarti :20/01 =58,800
26/01=57,500
05/02=56,900

sanırım kilo verme hızım yavaşladı diyete başlamışken de 50 olana kadar devam etmek istiyorum
kepekli ekmek yiyorum günde 3 dilim
sabah
1 haşlanmış yumurta domates 3 zeytin
ara öğünde 1 adet elma
öğle ne yemek varsa 3 kaşık
ara form kraker
akşam sebze yemeği yada salata
bide bol su içiyorum sizce hızlandırmak için neler yapmalıyım

bende 53 kiloyum temmuzda düğünüm var boyumda 160. göbekten ve basenlerden fazlalığım var ideal kilom 47-48. fazla yemediğim halde kilo veremiyorum siz neler yapıyosunuz bu göbek nasıl gidicek

bende 53 kiloyum temmuzda düğünüm var boyumda 160. göbekten ve basenlerden fazlalığım var ideal kilom 47-48. fazla yemediğim halde kilo veremiyorum siz neler yapıyosunuz bu göbek nasıl gidicek
Anam aha da benim boyum aha da benim kilom :)) ya benim belim incecik. Gobek fazlaligimda hic yok cok sukur. Ama gelin forun ki butun hepsi basenlerse tiplanmis. Baya var sürekli spor yapmam gerekiyor. Gobus icin de bir suru harelet var internetten. saniyorum ki o cabuk gidecektir :)

:) :) inşallah :) basen için squat bi ara çok iyi gelmişti bana ama bırakınca tekrar aynı oldu yeniden başlamam gerek burada yarışmalar vs varmış oralarda takılmamız gerek motive ediyo insanı :)

bende 1.63 boyundayim 54 kiloyum 2 ayda 62 kilodan 54e dustum aslinda tam anlamiyla uysaydim hic bir sorun olmazdi ama kacamak yaptigim zamanlar oldu tabii bozmusken tam bozim diyip ertesi gun tekrar basliyodum. Bu aralar ise irademe gercekten sahip cikamiyorum tekrar eski kiloma donmekten korkuyorum

eger benim kiloma yakin birisi varsa bir birbirimize destek olup kilo verme isini hizlandirabiliriz yaninda birisi olunca daha cok kolay geliyo cunku bana :)

Benim de boyum 1.65 ve 60-61 kiloyum ben de 53-54 olmak istiyorum
Sen neler yaptın nasıl verdin?

Benim de boyum 1.65 ve 60-61 kiloyum ben de 53-54 olmak istiyorum
Sen neler yaptın nasıl verdin?
Ekmeği kesinlikle kestim gece yemeyi kestim. Her sabah sarimsakli cevizli su iciyodum cok faydasını gördüm cidden yada ceviz olmadığı zaman sabah Türk Kahvesi içerdim sade ve günde iki bardak tarçınlı süt iciyodum bunların fayfasini cok gördüm hemde tatli krizlerjne bire bir :)

Benim gece yemem yok zaten
Sarımsaklı su içersem zayıflarım belki ama herhalde dul kalırım
Türk kahvesini de şekersiz içiyorum ama bende tam tersi yanında tatlı birşeyler yeme isteğini tetikliyor
Bu durumda ben en iyisi tarçınlı sütü deneyeyim

Teşkürr

benim de kilom ve boyum :)) benimde derdim basen ve bel ,, spora başladım bakalım nasıl olacak

benim de kilom ve boyum :)) benimde derdim basen ve bel ,, spora başladım bakalım nasıl olacak
Kilom 51 e dustu benim bu arada. Ama bsenim incelsede istedigim gorunum henuz bu degil. Daga devam edecegim. Bu hafta dozunu kacirdim kilo aldigimi hissediyorum ama regl dönemine veriyorum

Nasil verdin ayrıntılı olarak anlatabilitmisjn
Oncelikle spor yapmaya yuruyus yapmaya fikkat eden bir insanim. Bir de yedigim besinlerde kalori hesabini cok kontrol ediyorum almam gereken kalotiye gore beslenmeye calisiyorum. Evde degilim henuz yarin aksam tartilacagim bakalim kac kiloyum. Duzenli olarak her aksam bir saat yurumeye calisiyorum :)

Anladim teşekkür ederim :)

Bir zamanlar 53.5 le bende buralarda ağlayarak geziyordum. Diyeti yani dengeli beslenmeyi öğrendim burda beslenme alışkanlıklarımı değiştirdim. Başlarda sıkı diyetler yaptım kalori hesabı 1000 i gecmeyecek ekmek hiç yok falan sonrasında kızartma yok simdi de devam ediyorum ekmek yok cünkü artık kendi ekmeğimi yapıyorum yulaf kepegi ve tam bugday unuyla kızartma yok bazen fırça ile yağ sürüp fırına atıyorum. Terayağ ve zeytinyağı dısında yağ kullanmıyorum baktım kilolar gitti kilomuda koruyorum mutluyum böle devam.
Suan 47-48 arasında dengede kilom ama 6 kilo az gözüksede cok uzun bir sürede verdim zaten haşimatoluyum. Martta buraya aglayarak yazmısım 1 yıl oluyor.

Bende 51 kiloyum deedim 48 olmak. Ama neden o ladar kilonuzu kafaniza takmistiniz ki cok abes bir kilo oldugunu dusunmuyorun acikcasi. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…