Diyet gruplari diye bir baslik var tiklayin ona. :) cuma yarismasina katilmak isteyenler var. Ona yazabilirsiniz. 14 tane takim var. Bosta uyesi olana katiliyorlar takimlar teklif veriyor :) en cok zayiflayan grio haftanın birincisi oluyor :))Yaaaa
Beni de alsaniz ya o gruba. Hangi grup? :)
Slm ben 68 kiloyum ama 58 olmam lazımkızlar bende 57 yım54 olmakj ıstıyorum. aksmaları cok az yedıgım zmana ve tatlıyı kesersem ıkı kılo verıyorum ama spor falan asla zayıflatmıyor ..suna yıne 57yı gordum sinir oluyorum zayıflasam ayıne kılo alıyorum
Anam aha da benim boyum aha da benim kilom :)) ya benim belim incecik. Gobek fazlaligimda hic yok cok sukur. Ama gelin forun ki butun hepsi basenlerse tiplanmis. Baya var sürekli spor yapmam gerekiyor. Gobus icin de bir suru harelet var internetten. saniyorum ki o cabuk gidecektir :)bende 53 kiloyum temmuzda düğünüm var boyumda 160. göbekten ve basenlerden fazlalığım var ideal kilom 47-48. fazla yemediğim halde kilo veremiyorum siz neler yapıyosunuz bu göbek nasıl gidicek
Ben varım 56 kilo oldum. 53-55 arası değiştirdi kilom ama bu sabah 56 olduğumu gordumeger benim kiloma yakin birisi varsa bir birbirimize destek olup kilo verme isini hizlandirabiliriz yaninda birisi olunca daha cok kolay geliyo cunku bana :)
bende 1.63 boyundayim 54 kiloyum 2 ayda 62 kilodan 54e dustum aslinda tam anlamiyla uysaydim hic bir sorun olmazdi ama kacamak yaptigim zamanlar oldu tabii bozmusken tam bozim diyip ertesi gun tekrar basliyodum. Bu aralar ise irademe gercekten sahip cikamiyorum tekrar eski kiloma donmekten korkuyorum
Ekmeği kesinlikle kestim gece yemeyi kestim. Her sabah sarimsakli cevizli su iciyodum cok faydasını gördüm cidden yada ceviz olmadığı zaman sabah Türk Kahvesi içerdim sade ve günde iki bardak tarçınlı süt iciyodum bunların fayfasini cok gördüm hemde tatli krizlerjne bire bir :)Benim de boyum 1.65 ve 60-61 kiloyum ben de 53-54 olmak istiyorum
Sen neler yaptın nasıl verdin?
Ekmeği kesinlikle kestim gece yemeyi kestim. Her sabah sarimsakli cevizli su iciyodum cok faydasını gördüm cidden yada ceviz olmadığı zaman sabah Türk Kahvesi içerdim sade ve günde iki bardak tarçınlı süt iciyodum bunların fayfasini cok gördüm hemde tatli krizlerjne bire bir :)
benim de kilom ve boyum :)) benimde derdim basen ve bel ,, spora başladım bakalım nasıl olacakAnam aha da benim boyum aha da benim kilom :)) ya benim belim incecik. Gobek fazlaligimda hic yok cok sukur. Ama gelin forun ki butun hepsi basenlerse tiplanmis. Baya var sürekli spor yapmam gerekiyor. Gobus icin de bir suru harelet var internetten. saniyorum ki o cabuk gidecektir :)
Kilom 51 e dustu benim bu arada. Ama bsenim incelsede istedigim gorunum henuz bu degil. Daga devam edecegim. Bu hafta dozunu kacirdim kilo aldigimi hissediyorum ama regl dönemine veriyorumbenim de kilom ve boyum :)) benimde derdim basen ve bel ,, spora başladım bakalım nasıl olacak
Nasil verdin ayrıntılı olarak anlatabilitmisjnKilom 51 e dustu benim bu arada. Ama bsenim incelsede istedigim gorunum henuz bu degil. Daga devam edecegim. Bu hafta dozunu kacirdim kilo aldigimi hissediyorum ama regl dönemine veriyorum
Oncelikle spor yapmaya yuruyus yapmaya fikkat eden bir insanim. Bir de yedigim besinlerde kalori hesabini cok kontrol ediyorum almam gereken kalotiye gore beslenmeye calisiyorum. Evde degilim henuz yarin aksam tartilacagim bakalim kac kiloyum. Duzenli olarak her aksam bir saat yurumeye calisiyorum :)Nasil verdin ayrıntılı olarak anlatabilitmisjn
Anladim teşekkür ederim :)Oncelikle spor yapmaya yuruyus yapmaya fikkat eden bir insanim. Bir de yedigim besinlerde kalori hesabini cok kontrol ediyorum almam gereken kalotiye gore beslenmeye calisiyorum. Evde degilim henuz yarin aksam tartilacagim bakalim kac kiloyum. Duzenli olarak her aksam bir saat yurumeye calisiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?