50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

4.Takim ve Takim arkadaslarim adina, Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun.

Arkadaşlar merhaba formu yeni keşfettim. Benimde sorunum 7 ay önce 53 kiloyken şimdi 56.2 yim ve 3 aydır diyet spor yapıyorum ama veremiyorum.Takılı kaldım.
boy 160
kilo 56.2
hedef kilo 50
bel 67
göbek 86
basen 97
üst bacak 54
diz (çok kalın olması hep derdim olmuştur) 39
dün itibari ile akşam yemeklerinde sadece bir kase yoğurt içine bir kaşık haşlanmış sebze koyup yiyorum ve yemekten sonrada meyve yiyorum. sabah ve öğle birer dilim ekmekle sebze yiyorum. Haftada 4 gün 5 er km tempolu yürüyorum.
umarım akşam yaptığım değişiklikle verebilirim kilolarımı.Tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim 3 aydır kilomun takılı kalması saçma değilmi.

bu arada 1 ayda diyetisyene gittim hiçbir sağlık sorunu olmadığı halde 100 gr bile verdiremedi bana

bu arada 1 ayda diyetisyene gittim hiçbir sağlık sorunu olmadığı halde 100 gr bile verdiremedi bana
Ben bir yerde okumuştum bazı insanlarda kilo verme durunca bazi uzman diyetisyenler kısa sürekli sok diyetlere izin veriyolar ama sen yinede bunu diyetisyenine sor veya dr değiştir

Ben bir yerde okumuştum bazı insanlarda kilo verme durunca bazi uzman diyetisyenler kısa sürekli sok diyetlere izin veriyolar ama sen yinede bunu diyetisyenine sor veya dr değiştir
diyetisyeni bıraktım. şok diyetlerin bana hiç faydası olmuyor 2 defa yaptım 3 günlük 5 günlük yine veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…