Ben bir yerde okumuştum bazı insanlarda kilo verme durunca bazi uzman diyetisyenler kısa sürekli sok diyetlere izin veriyolar ama sen yinede bunu diyetisyenine sor veya dr değiştirbu arada 1 ayda diyetisyene gittim hiçbir sağlık sorunu olmadığı halde 100 gr bile verdiremedi bana
diyetisyeni bıraktım. şok diyetlerin bana hiç faydası olmuyor 2 defa yaptım 3 günlük 5 günlük yine veremedim.Ben bir yerde okumuştum bazı insanlarda kilo verme durunca bazi uzman diyetisyenler kısa sürekli sok diyetlere izin veriyolar ama sen yinede bunu diyetisyenine sor veya dr değiştir
Eger kilo fazlaligin 10 kilodan fazlaysa isvec yap çok yarari oluyodiyetisyeni bıraktım. şok diyetlerin bana hiç faydası olmuyor 2 defa yaptım 3 günlük 5 günlük yine veremedim.
6 kilo fazlam var ama bakayım o diyetede belki işe yararEger kilo fazlaligin 10 kilodan fazlaysa isvec yap çok yarari oluyo
Benim 3. Gunum isveç te istersen 6. Günde de bırakırsın diyeti6 kilo fazlam var ama bakayım o diyetede belki işe yarar
varmı kilo kaybınBenim 3. Gunum isveç te istersen 6. Günde de bırakırsın diyeti
Tartilmadim ama gözle görülür şekilde inceldigim belliisvec diyeti çok fenaymış
Ben o diyete dayanamam cok zorlar beniTartilmadim ama gözle görülür şekilde inceldigim belli
Spor beraberinde miOoo burasi iyimis :d
Yalniz ben gecerim sizi :d
3 gunde 1.5 kg veren biri olarak
Tabii yiceksin yiceksin :) nasil yakicaksin :)Spor beraberinde mi
Diyet listeni kendin mi hazirladin :)Tabii yiceksin yiceksin :) nasil yakicaksin :)
Evet :)Diyet listeni kendin mi hazirladin :)
Anladim :)Evet :)
Ben oyle cok sıkıntıya gelemem kendi isimi kendim yaparim :)
Kalori hesabi yiyorum yedigimi de yakiyorum :)
Son halimAnladim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?