- 9 Şubat 2016
- 144
- 47
- 13
Belin ince bence öyle sıkı diyete gerek yok kilonu koru spor ve sağlıklı beslen ama öyle çok sıkma kendiniSon halim
Diyet olarak gormuyorum ben :) cokta zevk aliyorumBelin ince bence öyle sıkı diyete gerek yok kilonu koru spor ve sağlıklı beslen ama öyle çok sıkma kendini
Diyet olarak gormuyorum ben :) cokta zevk aliyorum
Bundan sonraki yasam felsefem diyelim :)
Kalori hesabi beslenicem
Benim 3. Gunum isveç te istersen 6. Günde de bırakırsın diyeti
canım kusura bakma anca gördüm mesajını 7 gün sürdürdüm sonra kuzenime kalmaya gittim ve bozdum diyeti. 57 kilo ile başlamıştım sanırsam 5. gün tartıldım gününü tam hatırlamıyorum 54 kiloya düşmüştüm şimdi 55 kiloyum ve bügün tekrar başladım 50 kilo olana kadar devam :))merhaba isveç diyetini ne yaptın sürdürebildinmi? kaç kg verebildin? birde 4 gün yapsam benim kilomda biri kaç kilo verebilir sence?
seninde canım :)8.takımdan sevgiler
Bende bu gun basladim senin gibi 57 ile ama tam anlamiyla surduremem gibi is yerinde listeyi uygulamam zor sama olabildigince uyucam ilk 4 günü tam yaparim. Sporda yaptinmi ben yürüyüşle destekliycem gelismeleri yazarim. Ama sen cok iyi vermissin hedefimiz ayni umarim ikimizde ulasiriz gelismeleri yazarmisincanım kusura bakma anca gördüm mesajını 7 gün sürdürdüm sonra kuzenime kalmaya gittim ve bozdum diyeti. 57 kilo ile başlamıştım sanırsam 5. gün tartıldım gününü tam hatırlamıyorum 54 kiloya düşmüştüm şimdi 55 kiloyum ve bügün tekrar başladım 50 kilo olana kadar devam :))
Yarın kuzenim ameliyat olucak ve yanında ben kalacagim anliyacagin yine is uzadi ve ben farklı bir diyet buldum yine isvecteki gibi 500 kalorilik hastaneden sonra onu yapmayı planlıyorum insallah hedefimize en kısa zamanda ulaşırız :)Bende bu gun basladim senin gibi 57 ile ama tam anlamiyla surduremem gibi is yerinde listeyi uygulamam zor sama olabildigince uyucam ilk 4 günü tam yaparim. Sporda yaptinmi ben yürüyüşle destekliycem gelismeleri yazarim. Ama sen cok iyi vermissin hedefimiz ayni umarim ikimizde ulasiriz gelismeleri yazarmisin
Banada mesaj atarmisin diyeti bende bir bakayimYarın kuzenim ameliyat olucak ve yanında ben kalacagim anliyacagin yine is uzadi ve ben farklı bir diyet buldum yine isvecteki gibi 500 kalorilik hastaneden sonra onu yapmayı planlıyorum insallah hedefimize en kısa zamanda ulaşırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?