50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geri geldim. ne güzel 57'lere düşmüştüm gene naptıysam almışım.
iki gün önce falan 61 çıktım hemen diyete başladım. sanırım 60 sınırından inmeye başlarım artık. tartılmadım bugün.

intermittent fasting yapıyorum, sadece öğlen 12 ve akşam 8 arasında yemek yiyorum. abur cuburu kestim yani. güniçinde de çok yemiyorum. bugün 12'de iki yumurta, birkaç diyet bisküvi yedim. şekersiz kahve içtim.
akşam da spor yapıyorum, l karnite diye gnc'den satılan üründen aldım, yağ yaktırıyormuş ama spor yaparsan. benim yağ oranım yüksekti bu da işime yarar gibi geliyor.

öyle işte. yeniden 57'leri görecek miyim acaba... sonra 55 falan...

neyse iradeli başladım baya. buraya her gün yazayım.

Ben kalori hesaviyla zamaninda 15 kilo verdim iki hafta once 51 kiloydum ama sy an kac kiloyum bilmuyorum. Tartilicam bugun. Hedefim 47 kilo olmakk. Ustun cok zayif basenlerim var malesef

bana da yardımcı olun yaaaa yemek yemeye bayılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm. 51 iloydum hep ve yiyip de almayanlardandım. ama ne olduysa son 5 ayda 4 kilo aldımmm çok feciyimmmmmmmmmmmmmm

Su an 58 kiloyum, 50 kilo olmak istiyorum.

1 Nisan'da duzenli bir yasam tarzina merhaba dedim. Abur cuburu, sekeri, hamur islerini hayatimdam cikardim. Her gun 30 dakikalik yuruyuslere de basladim. 8 kiloluk fazlaligimi vermek icin bu sefer oldukca kararliyim. Bir aksilik olmazsa 3-4 ayda verebilecegimi dusunuyorum.

merhaba isveç diyetini ne yaptın sürdürebildinmi? kaç kg verebildin? birde 4 gün yapsam benim kilomda biri kaç kilo verebilir sence?
canım kusura bakma anca gördüm mesajını 7 gün sürdürdüm sonra kuzenime kalmaya gittim ve bozdum diyeti. 57 kilo ile başlamıştım sanırsam 5. gün tartıldım gününü tam hatırlamıyorum 54 kiloya düşmüştüm şimdi 55 kiloyum ve bügün tekrar başladım 50 kilo olana kadar devam :))

Bende bu gun basladim senin gibi 57 ile ama tam anlamiyla surduremem gibi is yerinde listeyi uygulamam zor sama olabildigince uyucam ilk 4 günü tam yaparim. Sporda yaptinmi ben yürüyüşle destekliycem gelismeleri yazarim. Ama sen cok iyi vermissin hedefimiz ayni umarim ikimizde ulasiriz gelismeleri yazarmisin

Yarın kuzenim ameliyat olucak ve yanında ben kalacagim anliyacagin yine is uzadi ve ben farklı bir diyet buldum yine isvecteki gibi 500 kalorilik hastaneden sonra onu yapmayı planlıyorum insallah hedefimize en kısa zamanda ulaşırız :)

Banada mesaj atarmisin diyeti bende bir bakayim

60 kilodan 58 kiloya düştüm çok şükür
o zaman bu başlığa gelebilirim
buradan devam
hedef 50 !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…