- 18 Temmuz 2015
- 72
- 96
- 8
- 32
andie tebrik ederim. Bende 60lı kilolardayken bu topiğe hiç gelemicem galiba diye üzülüyordum. Diyet yapsam da kilo almaya devam ediyordum bir ara. Sonra aç gezmeye başlayınca zayıflamam da başladı çok şükür. 66 dan 59 kiloyu gördüm. Ama sorun şu ki bir kaç aydır takılı kaldım eski yemek düzenime döndüm diyeti bıraktım geri alırım kiloları diye de korkuyorum. Ramazan bitsin sıkı bir diyete başlamam gerekecek yine.60 kilodan 58 kiloya düştüm çok şükür
o zaman bu başlığa gelebilirim
buradan devam
hedef 50 !
andie tebrik ederim. Bende 60lı kilolardayken bu topiğe hiç gelemicem galiba diye üzülüyordum. Diyet yapsam da kilo almaya devam ediyordum bir ara. Sonra aç gezmeye başlayınca zayıflamam da başladı çok şükür. 66 dan 59 kiloyu gördüm. Ama sorun şu ki bir kaç aydır takılı kaldım eski yemek düzenime döndüm diyeti bıraktım geri alırım kiloları diye de korkuyorum. Ramazan bitsin sıkı bir diyete başlamam gerekecek yine.
Bende aranıza katılabilirmiyim canım. Vermem gereken 2 _3 kilo varboy : 1.58
başlangıç: 54.7
hedef:48
Benim kilo vermem çok azaldı. Gram gram gidiyor şuan. Kaç aydır dikkatli besleniyorum.günlük 2 buçuk saat yürüdum .74 kılodan 54.5 kiloya düştüm. Şimdi 2 3 kilo daha versem çok iyi olacak. Ramazanda biraz saldım spor da yapamadım. İnşallah bayramdan sonra tekrar basliycammarlin18 tamamdır.ben senin bilgilerini yazıyorum. Her cuma sabahçıkan sonucu yazıyoruz ve yaptığımız egzersizleri yazıyoruz sonra tablo hazırlıyoruz.bence sen benden daha erken hedef kilona varabilirsin.
Benim kilo vermem çok azaldı. Gram gram gidiyor şuan. Kaç aydır dikkatli besleniyorum.günlük 2 buçuk saat yürüdum .74 kılodan 54.5 kiloya düştüm. Şimdi 2 3 kilo daha versem çok iyi olacak. Ramazanda biraz saldım spor da yapamadım. İnşallah bayramdan sonra tekrar basliycam
Bende 2 saat yürüdum bugün.bugün 1 saat zumba yaptım.
Canim ramazanda nasil yuruyorsun zor olmuyor mu ben yerimde kalkamiyorumBende 2 saat yürüdum bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?