50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

60 kilodan 58 kiloya düştüm çok şükür
o zaman bu başlığa gelebilirim
buradan devam
hedef 50 !
andie tebrik ederim. Bende 60lı kilolardayken bu topiğe hiç gelemicem galiba diye üzülüyordum. Diyet yapsam da kilo almaya devam ediyordum bir ara. Sonra aç gezmeye başlayınca zayıflamam da başladı çok şükür. 66 dan 59 kiloyu gördüm. Ama sorun şu ki bir kaç aydır takılı kaldım eski yemek düzenime döndüm diyeti bıraktım geri alırım kiloları diye de korkuyorum. Ramazan bitsin sıkı bir diyete başlamam gerekecek yine.

Hedefim 51-53 arası sınır kilo olarak da kendime 54 ü seçtim. Yani kilo verdikten sonra 54ü geçersem hemen diyetle bir kilo vermem gerekecek. Ramazandan sonra diyete başlayacaktım aslında ama dedim neyi bekliyorum ki. Bayram sonrası tatile ve memlekete gitcem orda kilo alırım diye de çok korkuyorum. O yüzden ramazan bitmeden 1-2 kilo verirsem en azından alsam bile 60 kiloyu geçmemiş olurum.

Teşekkür ederim
Ben bu ara sıcaklardan yemek yiyemiyorum hiç yürüyüş yapıyorum akşamları ama kilo veremiyorum göbek gitmiyo bacak incelmiyo bu kez zorlayacak beni

valla benim halim harap kızlar gecen tartıldım 58.9 cıktım ve inanın diyet yapamıyorum her akşam başka bi arkadaşımdayım nasıl olcak ne yapıcam bilmiyorum birde yurt dışına gidiem 2 3 hafta sonra bu kilolarla hiç gitmek istemiyorum napıcam bilmiyorum arkadaşlarımda yemeyınce de bana kızıyolar 5 6 kız bi gaz verıyolar bana ye nolucak diye sonra bi bakıyorum göbek iyiecene katlandı ramazan cıksın da ınsallah bi düzene girerim. sizden ne haber kızlar umarım fazla kılolarınıza coktaan veda etmıssınızdır

Kızlar bende 55 kgyim hedefim 1_ ayda 45 kısa sürem var yeşil çay form cay bol su iciyorum temmuzda spora da başlıca hayırlısı ayda 6-7 kg verem yeter neredeyse hic yemiyorum eheh inşallah vericem bende..

kızlar benim de 1 haftada en az 3 kilo vermem lazim aslinda amac 4... 59 kiloyum ve erkek arkadasimla iddiaya girdim 55 olmam gerekiyor.Hirsliyim ama yine de nefsime engel olamıyorum 23 yasindayim.Yardm ederseniz sevinirim.Insallah herkes istedigi kiloya ulaşır

kızlar bende geçen yıl bu topikteydim 63 ten 50 ye düşmüştüm 1 yılda ama sonra yoğun tempo olunca spor yapamadım ve çok hamur işi çikolata benzeri yiyecekler yedim zamanla kilo aldım pazartesi tartıldığımda 54.7 çıktım ama nerdeyse 63 kilodaki halim kadar kalınlaşmışım anlayamadım ve moralıim bozuldu . 1 haftadır daha dikkat ediyorum bve yürüyüşe başladım bugün 53.2 çıktım tartıda hemen farketti spor. ama eylüle kadar 48 olmam lazım.

benim zamanımda herkes başlangıç nkilosunu boyunu yazıp cuma günü verdiği kilolar yazılıp tablolar olusturuluyordu. Bence yeniden öyle yapalım.tablo hazırlamak ve orda kilo verdiğini görmek büyük motivasyon oluyor. tabloları ben hazırlayabilirim.

Ben bu sabah tartildigimda 54.5 kiloydum.hedefim 52 kilo olmak.
Boy 157
Kilo 54.5
Hedef 52

C cansuxo boylarimiz ve kilolarimiz birbirine çok yakınmış şimdi gördüm.
Birbirimizi motıve edelim beraber zayiflayalimmm ne dersin

marlin18 tamamdır.ben senin bilgilerini yazıyorum. Her cuma sabahçıkan sonucu yazıyoruz ve yaptığımız egzersizleri yazıyoruz sonra tablo hazırlıyoruz.bence sen benden daha erken hedef kilona varabilirsin.

marlin18 tamamdır.ben senin bilgilerini yazıyorum. Her cuma sabahçıkan sonucu yazıyoruz ve yaptığımız egzersizleri yazıyoruz sonra tablo hazırlıyoruz.bence sen benden daha erken hedef kilona varabilirsin.
Benim kilo vermem çok azaldı. Gram gram gidiyor şuan. Kaç aydır dikkatli besleniyorum.günlük 2 buçuk saat yürüdum .74 kılodan 54.5 kiloya düştüm. Şimdi 2 3 kilo daha versem çok iyi olacak. Ramazanda biraz saldım spor da yapamadım. İnşallah bayramdan sonra tekrar basliycam

anladım bende 63 tüm belli süre sonra çok zor kilo verilebiliniyor..

Güncel kilom 58.5 oldu yeni bir spor ve yemek listesi hatta takvimi oluşturdum.haftada 3 gün bel karin(abs) ve basen calisicam ilk hafta 50 normal squat agirlikla sonraki haftalar 10ar artiricam hergun duzenli 10bin adim atarsam tadindan yenmez Tabi günde 2lt su unutmayalim hedef 55 ins..Ama daha kaslı daha sıkı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…