50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende sıkı bir vücut istiyorum yaaa.canım bel karın hareketlerini netten mi bakıp buldun. Ne yapıyorsun. Benimde çalışmam lazım o bölgeleri

Bende sıkı bir vücut istiyorum yaaa.canım bel karın hareketlerini netten mi bakıp buldun. Ne yapıyorsun. Benimde çalışmam lazım o bölgeleri
aynen canim netten bulup çıkarmistim Onlara gore yapicam.Ne kadar kilo versem de sıkılasmayinca kilolu zayif oluyorum yani sacma birsey oluyor.İnşallah veririz.Ramazanin bitmesini bekliyorum Ama bugun tok karnina 58 kilo ciktim

aksam 1 kase corba biraz salata 5 kasik kadar patlican yemegi yedim yarım bardak zero ictim..Aclik bastiriyor yavastan.Tum gun sadece bunları yedim.Ne yesem bu acikmalar için?

aksam 1 kase corba biraz salata 5 kasik kadar patlican yemegi yedim yarım bardak zero ictim..Aclik bastiriyor yavastan.Tum gun sadece bunları yedim.Ne yesem bu acikmalar için?
Tarcinli ılık süt iç canım yada, tarcinli yoğurt içine biraz ceviz, badem falan koy.tok tutuyor hem acıkma hissini engelliyor

Benimde sıkılaşmam lazım göbek bölgem var biraz. Bayramdan sonra menulerimizi falan da yazalım kizlar. Motıve olur bize

Dün sahurda 1 yumurra kibrit kutusu kadar tam yagli peynir 5 zeytin 1 domates 3 kasik patlican yemeği 2 dilim ince ekmek.1 parca helva...
sahurdan once de biraz cikokatali dondurma yediydim ayiptir söylemi
sabah ac karnina 57.3 ciktim baslangic kilom 59idi

Afiyet olsun canım. İyi vermişsin ne zaman başlamıştın sen

Afiyet olsun canım. İyi vermişsin ne zaman başlamıştın sen
Canim 3 gun oldu da bilmiorm ben hızlı verip hizli aliyorum.Bugun iftarda disadaydik diyeti biraz bozdum ama yarin yuruse basliyorum.Yeniden duzelticem.Sen de durumlar nasil

Canim 3 gun oldu da bilmiorm ben hızlı verip hizli aliyorum.Bugun iftarda disadaydik diyeti biraz bozdum ama yarin yuruse basliyorum.Yeniden duzelticem.Sen de durumlar nasil
3 gunde çok iyi kilo vermişsin canım maşallah diyelim. Devamı gelir inşallah. Birgün den bişey olmaz sonra dengelersin .moralini bozma.
Ben tartilmadim. Bayramida atlatıp oyle tartılcam. Bayramda biraz izin vercem kendime. Sonra yine devam insaAllah

salo canim insallah kurtuluruz şu fazlaliklardan :)

kızlar öncelikle diyet yapmış biri olarak tavsiyeler vereceğim . ben kendime çoğu şeyi yasaklamıştım . önceleri kilo verdim fakat sonraları kilo vermem durdu hemen hemen aynı yememe rağmen . konuya geleyim . gördüm kii yasakla olmuyor . öncelikle kendinize hiçbir şeyi yasaklamayın tabii bilincindeyseniz ne kadar yemeniz gerektiğinizin . az az canınız ne istiyorsa yiyin . bu süreçte ara öğünlerde leblebi tüketmenizi tavsiye ediyorum .ve bol su için şişiriyor tok tutuyor acayip . sakın çok acıkmayı beklemeyin . çok acıkırsanız bu çok yemenize neden oluyor . normal acıktıgınızda yiyin ve dans edin . akşam yemeklerini erken yiyin düzenli uyuyun .

ve şunuda söyleyim iki gündür tekrar diyete başladım 1 kilo 200 gram verdim . isterseniz günlük burdan paylaşabilirim neler yediğimi

ne yediğini yazabilir misin

yazarım tabii . tekrardan diyete başladım
SABAH
kalkınca 2 bardak limonlu su (ödem söktürüyor tecrubemle sabit)
1 yumrta haşlanmış veya omlet
1 kibrit kutusu kadar peynir
domates ve salatalık
ÖĞLE
salata(sınırsız)
AKŞAM
1 tabak sebze yemeği veya 1 porsiyon et yemeği(tavık eti ya da kırmızı et)
1 kase yoğurt veya salata
YATARKEN
tarçınlı ılık süt
**günde 2.5 litre su
(İLK GÜNDEN 500 GRAMIM GİTTİ BUGÜN BAŞLADIM )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…