Bende gelsem çok iyi olcak kilo almaya başladm son aylarda 52 55 arası gidip geliyordum hep bir baktım ki 60 abovvv dedim frene basmak lazım..Bende geldim 1.64 boy 59.3 kilo ile hedefim 50-54 arası
Ben iyice boşladım 61.7 kilo çıktım bu sabahBende gelsem çok iyi olcak kilo almaya başladm son aylarda 52 55 arası gidip geliyordum hep bir baktım ki 60 abovvv dedim frene basmak lazım..
Pazartesi sıkı baslayalım arkadaşlar varmısınızBen iyice boşladım 61.7 kilo çıktım bu sabah
Ben varım. Benim en büyük düşmanım akşam öğünü saat 17den sonra yemeği keseceğim şimdilikPazartesi sıkı baslayalım arkadaşlar varmısınız
İnşallah başarcaz bende 50 52 olsam yeterli ya..Bende varımm.
Güncel kilom 56.5
50 kilo olmak istiyorum.
aynen öyle zaten okullar açılıyor pes etmek yokHadi bakalım ozaman ptesiden itibaren birbirimizi gazlayalım
inaanmıyorum resmen aynı benim de boyum 163 kilom 59.3Bende geldim 1.64 boy 59.3 kilo ile hedefim 50-54 arası
her hafta pazartesi olsun bencePazartesi herkes kilo bildirimi yapsınmi :)) 15 günde bir pazartesi günleri nasl sizce.yada haftadamı.okullar açılınca düzene gircek yemek saatleri.benim çocuklar en erken 12 de uyanıyor kahvaltıyı öğlen yapıyorum bide akşam yemeği yiyoruz.düzensizlikten kilo aldm ya.52 ile yaza girdim 61 gördüm aç karnına 58.400 lerdeyim bazen 59 bile görebiliyorum offf((
Ceza ne olsun :))))Bencede her hafta pazartesi olsunn. Hiç - si olmayanları cezalandıralım :)))
Başladımmm :))) 59 ile başladıģım uolun sonunda 50 52 görme ümidiyle selam olsun :)))Bulamadım cezayı :))
Ben başladım bugün. Bayramda yediğim baklavaların etkisiyle 56.7 olmuşum.
Spor olarak jillian michaels 30 day shred yapıyorum.
Herkes başladı mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?