50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya 2013'te burası çok canlıydı. Keşke tekrar günlük tutmak için başlığa uğrayanlar olsa. bi doktora öğrencisi vardı hatta. Yediklerini ve yaptığı sporu günlük şeklinde siteye eklerdi. Böyle şeyler zayıflamak isteyenler için çok faydalı. Ben de boşladım bu aralar ve kilo alıyorum.

ay ben de şu an 59,3 üm ama o virgülden sonraki üç gider bi iki güne inşallah iki aydır diyetteyim 70 ile başladım. İnşallah hep birlikte ulaşırız hedeflerimize ideal kilomuza;ben 55-56 olsam tamamdır

Pazartesi herkes kilo bildirimi yapsınmi :)) 15 günde bir pazartesi günleri nasl sizce.yada haftadamı.okullar açılınca düzene gircek yemek saatleri.benim çocuklar en erken 12 de uyanıyor kahvaltıyı öğlen yapıyorum bide akşam yemeği yiyoruz.düzensizlikten kilo aldm ya.52 ile yaza girdim 61 gördüm aç karnına 58.400 lerdeyim bazen 59 bile görebiliyorum offf ((

her hafta pazartesi olsun bence hem motive destek olur verirsiniz ya Allahın izniyle, çok bir şey değil 59 sonuçta annesiniz maşallajınız var

Bulamadım cezayı :))
Ben başladım bugün. Bayramda yediğim baklavaların etkisiyle 56.7 olmuşum.
Spor olarak jillian michaels 30 day shred yapıyorum.

Herkes başladı mı??

Bulamadım cezayı :))
Ben başladım bugün. Bayramda yediğim baklavaların etkisiyle 56.7 olmuşum.
Spor olarak jillian michaels 30 day shred yapıyorum.

Herkes başladı mı??
Başladımmm :))) 59 ile başladıģım uolun sonunda 50 52 görme ümidiyle selam olsun :)))

Mrb arkadaşlar daha önceden de bu gruba yazıp kilo verip sonra ayrilanlardanim. Birlikte zayıflamaya bende varım. 160 boyum 58 kg yim. Her hafta Pzt kilo bildiriminde bulunabilirim. Sık sık yazın birbirimize destek olalım. Hedefim 52 kg olmak. Kolay gelsin hepimize

Çalışıyorum ve öğle menusu hep sorun oluyor. Hatadan 5 gün yürüyüş yapmayı planlıyorum. Örnek menusu tavsiyesi olanlar var mı. Ve en vazgeçilmezim tatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…