- 11 Eylül 2016
- 368
- 507
- 103
yaa işte bu mesajdan bahsediyoruumay ben de şu an 59,3 üm ama o virgülden sonraki üç gider bi iki güne inşallahiki aydır diyetteyim 70 ile başladım. İnşallah hep birlikte ulaşırız hedeflerimize ideal kilomuza; ben 55-56 olsam tamamdır
hoş geldin canıım inşallah ulaşırsın hedefine tez vakitteeSelamlar :)
Bu siteye sırf bu grup için üye oldum aranıza katılmak için.
Sizinle birlikte zayıflamak istiyorum :)
Boy:1.63
Kilo:59.4
canım iki haftada dört kilo vermen biraz fazla olmuş eğer tartıda hata yoksa ama gün içinde tartılmışsın hiç ciddiye alma bence, ben sabahları tartılıyorum 55,9 56 hani en kötü 56.2 oluyor sonra gün içinde bi tartılıyorum 57 , 57,5 falan cidden gün içinde çok fark ediyor sen iyisi mi sabah boş karınla mümkünse lavaboya da çıktıktan sonra tartıl en doğru sonuç oYa ben iki haftada 4 küdür kilo verdim yani tartıda öyle görünüyordu sonra bugün dikkat edemedim yediklerime çalışıyordum ve eve gelip 62.3 çıktım bu kadar oynayabilir mi bu normal mi yani ben kilo verememiş miyim ?
canım az kalmış senin de olacaksın tabii :)acaba bende bir gün bu aralıkta olabilecek miyim
canım az kalmış senin de olacaksın tabii :)
İki haftada 4 kilo su kaybı ödem atımı falan oldu herhalde yoksa vücutta bi değişim yok yanicanım iki haftada dört kilo vermen biraz fazla olmuş eğer tartıda hata yoksa ama gün içinde tartılmışsın hiç ciddiye alma bence, ben sabahları tartılıyorum 55,9 56 hani en kötü 56.2 oluyor sonra gün içinde bi tartılıyorum 57 , 57,5 falan cidden gün içinde çok fark ediyor sen iyisi mi sabah boş karınla mümkünse lavaboya da çıktıktan sonra tartıl en doğru sonuç o
Nasıl başardın lütfen ayrıntılı anlatben bikaç ay önce yani 59-60 olduğum zamanlar ilk yazmıştım buraya bilmem hatırlar mısınızşimdi elhamdülillah 55 im ve hddefim 53-54 ü görmek
belki miktar kısıtlaması yapman gerekiyordur hiç kalori sayıyor musun? ben hhep sayarım bir de hareket durumun nasıl ? yürüyüş yapıyor musun canımİki haftada 4 kilo su kaybı ödem atımı falan oldu herhalde yoksa vücutta bi değişim yok yani
Canım ben ne yapsam ne etsem kilo veremiyorum , ağzıma ekmek sürmüyorum hamur işi yemiyorum günde 3 litre su içiyorum yine de gram oynama yok, geç yatıp geç kalktığım için günde iki öğün yiyorum aralarda da ceviz leblebi falan böyle ama olmuyor acaba nerde yanlış yapıyorum bana akıl verir misin?
canım yarın sınavım var kusura bakma yatıyorum şimdi yani erken kalkıyorum o yüzdenNasıl başardın lütfen ayrıntılı anlat
aah bilmez miyiminşallah aman sakın kilo almayın 60 lar çok sıkıcı :))
acaba bende bir gün bu aralıkta olabilecek miyim
kızz betüş şimdi yazacaktım bende, baktım sen yazmışsın, bacım darısı bizim buralara yazmamıza inşallahaz kaldı gelcem Allahım göster bana bi 59,9'u amin
bana deme kız bencil bize de... duana beni de kat... napiim kasabın önündeki kediler gibi gelip burlara bakınıp bakınıp ayyy bunlar da mı zayıflamaya çalışıyo deyip gidiyom :)))
inşallah yareppim, 59,9 göster betüşle bizeee
canım gayet iyi kilon ya ne kafayı yemesii ama tabii sağlık diyorsan yürüyüş öneririm muhakkak haftada em az 4-5 gün mümkünse her gün tempolu yürü yarım saat bi saat, sonra kalori say, internetten öğrenebilirsin günlük kalori ihtiyacını vs öyle yani ben öyle vermiştim Allah yardımcın olsun ama bence böyle gaayet iyisin hiç kasma sağlıklı beslen saçma sapan sahte şeyler yeme yeterYaşım: 21
Boy :164
Kilo : 54 - 55kg arası.
Hergün farklı bi kilodayım.
Bayramda 51 kiloydum ve iyiydi fiziğim.
Şuan basenlere ve yanaklara 3 4 Kilo yayıldı eşitsiz bi şekilde.
Vermek istiyorum.
Bana yardım edin.
Napmam gerek bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim.
49 hedefim.
1 ayda 4 5 Kilo verebilir miyim ?
Sağlıklı bi şekilde.
Bu arada hipotiroid var.
Konuyu takipteyim yardimci olun lütfen
Yoksa kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?