Ben 2 kilo aldım 61.0 çıktım sabahinaanmıyorum resmen aynı benim de boyum 163 kilom 59.3
Bende öğlenleri sürekli dışarda yemek zorunda kalıyorum o yüzden diyet mahvoluyor. Evden kepekli ekmeğe sandviç yapıp getircem onu yicem öğle araları. Ya da salata falan yapabilirim. Dışarda yediğimde de çorba içcem.Çalışıyorum ve öğle menusu hep sorun oluyor. Hatadan 5 gün yürüyüş yapmayı planlıyorum. Örnek menusu tavsiyesi olanlar var mı. Ve en vazgeçilmezim tatli
Cok dayanılmaz acıktığımda neskafe içiyorum ben tokluk hissi veriyor sanki..ekmek günlük 1 dilim bazen hiç.bende 52 en fazla 55 olurdum şimdi 59 basarcaz pes etme ve negatif olma canmBende ocakta diyete başladım 64 kilodan 59a düştüm zar zor. Çok zor kilo veriyorum. 2 gün önce 59 kiloydum son iki gündür aşırı abartarak yedim saat 10 gibi cips pizza ne varsa yedim tatlı çikolata boğazım hiç boş durmadı bu sabah 61 kg geldim iki günde 2 kg birden arttı. Aşırı yeme isteğim var sürekli aç hissediyorum canım kalorili şeyler çekiyor. Bugün bende başladım diyete. Şimdilik abur cuburu keserek başladım. Aşırı kola tüketmeye başladım bir de. Eşim abur cuburu kola tarzı şeyleri çok seviyor evde eksik olmuyor benim de aşırı canım çekiyor son zamanlarda duygusal açlıkla boğuşuyorum resmen. İnşallah devamını getirip 53 kg a inebilirim.
Teşekkür ederim söylediklerin beni motive etti.Evet başaracağız bende sabah ekmeksiz kahvaltı ettim. Öğlen ve akşam ekmek tüketmemeye çalışacağım bende. Nescafe ve süt gerçekten tokluk hissi veriyor. Bir de bugün duygusal açlık yaşarsam yine yarım litre su içcem. Midem dolarsa canım bir şey çekmiyor o zaman. Sabah tartıldım 60.3 geldim. Pazartesiye kadar 59 lu sayıları görsem iyi olur. Pazartesiden itibaren de liste yapıp kilomu not etcem. Geçen sefer öyle motive olup zayıflamıştım. Acelem yok ocak ayına kadar 55 i görsem yeter.Cok dayanılmaz acıktığımda neskafe içiyorum ben tokluk hissi veriyor sanki..ekmek günlük 1 dilim bazen hiç.bende 52 en fazla 55 olurdum şimdi 59 basarcaz pes etme ve negatif olma canm
Bende şu 60 ı görünce moral.sıfır oluyor 59 sanki çok fark var gibi teselli ediyor beni :)o 6 rakamını görmemem lazm :)))Teşekkür ederim söylediklerin beni motive etti.Evet başaracağız bende sabah ekmeksiz kahvaltı ettim. Öğlen ve akşam ekmek tüketmemeye çalışacağım bende. Nescafe ve süt gerçekten tokluk hissi veriyor. Bir de bugün duygusal açlık yaşarsam yine yarım litre su içcem. Midem dolarsa canım bir şey çekmiyor o zaman. Sabah tartıldım 60.3 geldim. Pazartesiye kadar 59 lu sayıları görsem iyi olur. Pazartesiden itibaren de liste yapıp kilomu not etcem. Geçen sefer öyle motive olup zayıflamıştım. Acelem yok ocak ayına kadar 55 i görsem yeter.
Peki neler yaptıniz nasl verdiniz o kiloları..ne güzel ya 16 kilo baya iyi vermişsiniz ya maşallahşubat ayının sonlarında 75.5 ile başladım diyete Ramazan Bayram'ına kadar 59 düştüm daha sonra bıraktım 1-2 kilo geri aldım ama toksin yağdan değil
Ekmeği kestim bir de akşam 5-6dan sonra birşey yemedim onun dışında herşeyden yedim ama daha az yedim cips kola çikolata tüketmeye devam ettim kendimi fazla kısıtlamadım. zaten benim kilo almama sebep olan geç saatlerde yediklerimdi. Şimdi kendime engel olamıyorum akşam yemeklerinde açlıktan değil alışkanlıktanPeki neler yaptıniz nasl verdiniz o kiloları..ne güzel ya 16 kilo baya iyi vermişsiniz ya maşallah
Çok iyi bence herşeyden az yiyerek vermek güzel canımız cekmez en azından o diyet stresi olusmaz.insan kendini kısitlayınca hersey cani istiyor yani ben öyleyim.normaldé canimin cekmediği yiyecekleri diyete başliyorum dediğim zaman gözümün onünde pervane olurlar:))ekmek bende hayatımdan nerdeyse çıkardm.ama her yemekten yiyorum 1 tabak.inşallah işe yararEkmeği kestim bir de akşam 5-6dan sonra birşey yemedim onun dışında herşeyden yedim ama daha az yedim cips kola çikolata tüketmeye devam ettim kendimi fazla kısıtlamadım. zaten benim kilo almama sebep olan geç saatlerde yediklerimdi. Şimdi kendime engel olamıyorum akşam yemeklerinde açlıktan değil alışkanlıktan
Ramazan Bayram'ından sonra şok diyet denememde oldu 2.gün daha fazla yedim :) akşam yemeklerini bırakabilirsem aynı yönteme devam etmek istiyorum zorlamıyor öyle hiçÇok iyi bence herşeyden az yiyerek vermek güzel canımız cekmez en azından o diyet stresi olusmaz.insan kendini kısitlayınca hersey cani istiyor yani ben öyleyim.normaldé canimin cekmediği yiyecekleri diyete başliyorum dediğim zaman gözümün onünde pervane olurlar:))ekmek bende hayatımdan nerdeyse çıkardm.ama her yemekten yiyorum 1 tabak.inşallah işe yarar
Hadi bakalım bende 59 idim pazartesi bu hafta dikkat ettim bakalım pazartesi tekrar tartılcam gram düştüysem.ne mutlu :)))bak aynı kilodayiz varmısın yarışa :)))kim önce düşecek :)))Ramazan Bayram'ından sonra şok diyet denememde oldu 2.gün daha fazla yedim :) akşam yemeklerini bırakabilirsem aynı yönteme devam etmek istiyorum zorlamıyor öyle hiç
Varım tabiki bu çok iyi olur :))Hadi bakalım bende 59 idim pazartesi bu hafta dikkat ettim bakalım pazartesi tekrar tartılcam gram düştüysem.ne mutlu :)))bak aynı kilodayiz varmısın yarışa :)))kim önce düşecek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?