50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Basenlerim rahatsız ediyor beni

Selam kızlar :)

11.11.2016
Sabah: her zamanki kahvaltı
Öğlen: tarçınlı süt, yulaflı bisküvi, ceviz
Akşam: 6 köfte, 6 kaşık körili makarna, salata, bir tane biber dolma, yoğurt

Sanırım bu akşam biraz abarttım :)

Günaydın kızlar, 61'i bi kırayım geliyorum, şenlendiririz o zaman

56 kiloyum ben de tabii ki pazartesi başlıyorum.ama çok iradesizim buradan güç almak istiyorum hedefim 50.

benim şöyle manyakça bir sorunum var.2-3 kilo verince ay ben çok zayıfladım deyip kendime kıyamayıp bırakıyom tabii çevremdeki söylemler de var bunu kırmam lazım

kızlar 59, 5 ğum. tartı error veriyor.. 53 ten yukarı çıkmamıştım hamilelik dönemi hariç. moralim bozukkkkk..... önceden çok kolay verirdim.. bikaç gün dikkat ederdim hemen giderdi fazlalklar ama bu sefer olmuyor.. bir d tesadüfen şekerim düşük çıktı hastanede... ondan da oluyorm uş sanırım... detaylı baktıracağım ama şuan durumlar böle... henüz sıkı bi diyete de başlamış değilim. napsak acep?

Size katılmak istiyorum 54, kiloyım zayıflayamıyorum gün geçtikçe alıyorum 50 kilodan 2 haftada bu kiloya ulastım destekcim yok hiç bapcagımı bilemiyorım ins veriirz 5 kilo vermel istiyorum boyum kısa 60 dan fazla duruyorum.

Kızlar ben de 59.4'ü görmüştüm iki hafta önce dün tartıldım 63 çıktı çok mutsuzum reglimin 3. Günündeyim tuvalete de çıkamadım nasıl şiş şişim arkadaşlar çok mutsuzum dedikleri kadar var gerçekten 4 5 kilo daha zor veriliyor çünkü yağ oranımız az yüksek kilolulardan.

Evet arkadaşım haklısın şu 5 kiloyu hergün diyete başlıyorum ama bozuyorum hergğn kendime diyet listesi yapıp ertesi gn baslamadan bızuyorum hamilelik düşünüyoruz insallah Allah nasip ederse ama bu kiloda hamile olmak istemiyorum yardım edelim birbirimize lütfen

Kızlar benim de boy kısa o yüzden en az 5 kilo vermem lazim hatta diyetisyene göre 8 kilo

Yazalım ne yediğimizi ve verelim artık su kiloları

Kizlar merhaba boyum 1.52 46 kiloydum yogun stres sonucu aylarca yiye yiye 52 kilo oldum bazi pantolonlarim olmuyor bogazimi da tutamiyorum diyetisyene gidemem bircok saglik problemim var onlara para yetistiriyorum. Kullandigim ilaclarin da kilo almama etkisi oldu sanirim hic bu kadar olmamistim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…