50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende durum 54.6, reglim bitmek üzere bu yüzden indik biraz da. böyle devam etmeli.
ben de nerdeyse bişi yemiyorum. gündüzleri çok az badem falan atıyorum ağzıma, akşam da ne bulursam.

Bende 54.9 um ama hiç dikkat etmiyorum bu hafta.sivi tuket istersen

sürekli su içiyorum günde üç litreyi geçiyor bile olabilir. aslında iyi bi hızda gitmişim şimdi baktım da 57 küsürden 54.6'ya hemen hemen 3 kilo 17 günde. inceldiğim de belli oluyor bay.a

Ne guzel zayiflamissin darısı başıma.Belli bir dönem duruyor zayıflama sonra tekrar başlıyor uzulme

Selam kizlar
Bende araniza katilayim :)

Doguma giderken 83 kiloyla gittim /25kilo aldim hamilelikte / , simdi 58 kiloyum cok sukur aldiklarimi verdim ama hedef 53 -54kg..
Fazlaligim gobeyim, daha dogrusu alt karin ve sporsuz gitmesi zor duruyor kaldiki sporla bile zor..

Sporu vs surekli aksatiyorum, burdan sayenizde biraz cesaretlenip her gun yaparim insallah :)

54.7 İLE DEVAM. bende kilo düşünce bi tıkanma oluyor. 55'te de böyle olmuştu uzun süre 55 küsürlerde dolaştım. 54'te de öyle olacak galiba.

54.7 İLE DEVAM. bende kilo düşünce bi tıkanma oluyor. 55'te de böyle olmuştu uzun süre 55 küsürlerde dolaştım. 54'te de öyle olacak galiba.

Benimde 61 de oyle olmustu.
Aylarca 61dim

Ne ile zayifliyorsun spor,diyet falan? Gecmisi pek okuyamadim o yuzdn sordum

Merhaba bende bu guruba dahil olmak istiyorum geçen sene 48 kiloydum busene açken 54 çıkıyorum kıyafetlerim olmuyor canım çok sıkılıyor buna rağmen yemeye devam ediyorum

Benimde 61 de oyle olmustu.
Aylarca 61dim

Ne ile zayifliyorsun spor,diyet falan? Gecmisi pek okuyamadim o yuzdn sordum

canım aslında benim pek güvenli bi yontem değil galiba. emtea diye bi çay aldım ondan içiyorum iştahı çok kesiyor. hani akşam yemeğinde atıyorum 8 köfte yiyeceksem en fazla iki yiyebiliyorum.

sağlıklı mı blmiyorum da acil kilo vermem lazımdı.

cumadan sonra bırakacağım çayı bakalım. biraz mideyi tutmaya çalışcam.

54.2 çıktım bu sabah. 24 gün olmuş oldu. nerdeyse 3.5 kilo. benim için iyi.

zaten 50'li kilolarda zor veriliyor ya.

Hm insallah birakinca ters etki etmez. Bazilari birakinca aliyor cunki :/
Tabi o birazda bogazini tutmakla alakalidir Allah zayifladim yiyeyim bisi olmaz gibisinden..

Az yemek, hergun biraz spor bence gayette guzel verilir o kilolar

Bir Haftada Dört Kilo Vermek İçin..

Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir.Detaylar videomuzda hanımlar!
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Ben de katılmak istiyorum aranıza

57 kiloyum ve 53-54 olmak istiyorum.. Hedefim kas oranımı arttırmak fakat şu sıra o kadar çok kaçamak yapıyorum ki yaptığım spor sadece yağlanmamı engellemeye yetiyor Hem sizden motivasyon için destek almak hem de bildiklerimi paylaşmak isterim...

Ben de 55.4 üm.hedefim 50.ben çok hızlı kilo veriyorum ve bu beni korkutuyor kastan veririm diye.o yüzden haftada 1 kilodan fzla gidince tekrar yediklerimi artırıyorum derken benim diyetbozulup güme gidiyor.bir daha toparlayamıyorum

Yakında size transfer olacağım. Doğumuma az kaldı. Doğumdan sonra tahmini 57-58 kiloya düşeceğim ve gedefim 50 olacak :)

ya ben 53 e indim tekrar 57 ye kadar çıktım bugün tekrar azimle diyete başladım ve yarım saat de zumba yaptım 8 mayısa kadar 53 olsam yeniden süper olacak

Merhaba arkadaşlar ben suan 57.3 kiloyum. Bugün diyete başladım. BoyuM. 1.60 kısa boylu o yüzden acil kilo vermem lazım. Ramazanda kilo alan biriyim ramazan kadar 4 kilo vermeyi hedefliyoruz haftada 2 kilo vermeye calisicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…