50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar, Ben de doğumumu yaptım. Bir ay olcak kısmetse. Su an sabah tartıldığımda 55.8 kiloydum. İlk hedef 53 sonraki hedefim 50.

sabah tam 53 düm 50ye düşmek bu seferki hedefim geçen yaz 58den 54 e düşmüştüm hadi bakalım hep birlikte zayıflayalım

YA KIZLAR ben yine geldim.
ne güzel 54'e düşmüştüm bu forumda yaza yaza. an itibariyle 58'im. sabah tartıldığımda 58.5 idi hatta.

sıkıntı oldu, bi hormon ilacı içtim. bütün dengem bozuldu. şiştim resmen.
yeniden başlıyorum.
hedefim 15 günde 54'leri tekrar görmek.

not: asıl kilom 58.5 değildir diye düşünüyorum şişkinlik var. o yüzden vermek istediğim kilo tam dört değil, 3 gibi.
bakalım. pazartesi başlıyorum. yani yarın.
bugün de çok dikkat ettim iki basit öğün yedim ekmeksiz şekersiz vs. şimdi de soda içip yatacağım.
başlama tarihim 11'i...

Kızlar ben 55,8 de çakılı kaldım. Gerçi hiçbir çabam yok vermek için . Önüme geleni yiyorum:) sizde durunlar nasıl

Yaş 30 u geçince eski metabolizma olmuyor bende çok uğraştım ama artık hep aynı kiloda olduğumu görünce pes ettim.

İkk gebeliğimde 10 kilo aldım ama doğumda çıktığım da 9 kilo vermiştim 60 kilo ile hamile kalmıştım, emzirirken tartılma imkanım olmadı ama zayıflamıştım. 6 ay sonra 52 kiloyla tekrar hamile kaldım bu sefer 70 ya da 72 kilo ama tam hatırlamıyorum doğuma girdim. Yine 9 10 kilo kadar hemen doğumda gitmişti ama emzirdiğim 3 aylık dönem içinde birden 20 kilo falan verdim sonra yavaş yavaş verdim ama bu da çok fazla çatlağa sebep oldu ve hiç bir çaba göstermemiştim 11 ay falan emzirdim ama en son tartıldığımda 42 kilo falandım doktor bende demir eksikliği anemisi olduğu için emzirmeyi kesti çünkü sabah kalktığımda hep başım dönüyordu.

Mutlu ve huzurlu ...

Sevdiklerinizle , sevenleriniz ile ...

Iyi Bayramlar Güzeller

Not: Baklavasız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…