Biraz tüyo ver ALLAH aşkına. Nasıl zayıfladın. Yaş ve boy kaç?sabah tam 53 düm 50ye düşmek bu seferki hedefim geçen yaz 58den 54 e düşmüştüm hadi bakalım hep birlikte zayıflayalım
Evet verilmiyor ama vermeye cabalayalımmmm... cünkü cabalamassak üstüne de alırız sanki. BBen buradayım ama bir dönemden sonra kilo verilmiyor çok zor oluyor. Yaştan olabilir.
Ünlüler nasıl zayıflıyor anlamıyorum? Hm de cocuk doğurur doğrmazYaş 30 u geçince eski metabolizma olmuyor bende çok uğraştım ama artık hep aynı kiloda olduğumu görünce pes ettim.
Onlar özel ürünler kullanabiliyor maddi durumları bize göre epey iyi. Yaşınız kaç?Ünlüler nasıl zayıflıyor anlamıyorum? Hm de cocuk doğurur doğrmaz
28 yaşındayım.Onlar özel ürünler kullanabiliyor maddi durumları bize göre epey iyi. Yaşınız kaç?
Ama boyum kısa 1.58 boyundayım ve yeni bebeğim oldu.göbeğimi eritmem lazımSen daha gençsin aslında kilonda iyiymiş ki
45 kiloya çıkabilmiştim derken? Anlamadım kaç kiloyla hamile kaldınız kaç kilo hamileliği bitirdiniz ne kadar ağrede emzirerek kilonuzu verdiniz?Emzirirken zamanla gidiyor ben emzirirken en fazla 45 kiloya çıkabilmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?