50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben hala 56 kiloyum.. cünkü hiç dikkat edemedim ve gruba yazamadım. Bugün itibari ile hem şeker yemiyorum hem de sağlıklı beslenmeye devam ediyorum.

57 kiloyum en az 52-53 olmak istiyorum.
Basenlerim ve yan taraflarımda fazlalık var.
Haşimato hastasıyım.
Düzenli kahvaltı yapmam günde 1 öğün bile yesem kilo alışım devam ediyor.
Beni de alın aranıza

57 kiloyum en az 52-53 olmak istiyorum.
Basenlerim ve yan taraflarımda fazlalık var.
Haşimato hastasıyım.
Düzenli kahvaltı yapmam günde 1 öğün bile yesem kilo alışım devam ediyor.
Beni de alın aranıza
Ben de hasimato hastasiyim. Ilaclarimi duzenli kullaniyorum yuruyus ve diyetle kilo verdim. Hala devam ediyorum.. sizde ilac kullaniyor musunuz??

Bugün yediklerim:
Sabah
1 kuru kayısı 1 gün kurusu kayısı
2 haşlama yumurta
1 kibrit kutusu beyaz peynir
Yarım dilim kaşar peynir
3 yeşil zeytin
Öğlen
1 simit
3 te 1 domates
Yarım salatalık
Yarım dilim kaşar
4 yeşil zeytin
Öğlen atıştırmalık
1 muz
3 çilek
Akşam 1 tabak bamya
3 yemek kaşığı pilav
Çonan salata
Benden bu kadar ya siz?

Olur yaş boy kilo ? Size eşlik ederim ama benim yaklaşık 5 güne ihtiyacım var diyete başladınız mı yoksa şimdi mi başlayacaksınız.

Ben başlarım siz bana eşlil edersiniz 5 gün sonra olur mu? Ben 28 haşındayım. 1.58 boy 56 kiloyum. Doğum yaptım 2,5 aylık bebeğim var. Sağlıklı beslensem yetecek; emziriyorum zaten o baya kalori yaktırıyor. Hedefim 48 kilo olmak. Cünkü 50 ve üstü bana hiç yakışmıyor.sizin yaş boy kilo? Neden 5 gün sonra başlamak istediniz tatilde misiniz :) yada regl dönemi falan?

Merhabalar, forumda da yeni sayılırım, o yüzden bu grup işini pek çözemedim :) 56 kiloyum 51 e düşmem gerekiyor, esasında asıl hedefim 48 ama öncelikli hedefim 51. Abur cubur yemenin önüne geçemiyorum ve günlük sporumu aksatıyorum. Bu gruptan nasıl faydalanabilirim?

Merhaba. 163 boy 56 kiloyum. 51e ve ardından 48 e düşmek istiyorum. Günlük spor, besin ve su alışkanlıkları için eşlik edecek biri var mı?

Merhaba. 163 boy 56 kiloyum. 51e ve ardından 48 e düşmek istiyorum. Günlük spor, besin ve su alışkanlıkları için eşlik edecek biri var mı?
Selam Brooke0 , ben de 55,5 kiloyum ilk hedef 52 sonra 48...boyum 1.58. Hemen hemen aynı durumdayız. Ben de besin girişlerini yapabilir eşlik ederim. Ancak ben emziriyorum. O yüzden sana göre bir tık daha fazla kaçarsa bunu göz önüne alalım:) çünkü sütümün de kesilmemesigerekiyor. Zatn şekerli gıda yemiyorum. Ama karnonhidratlı yiyorum sadece paketli gıda yemiyorum şekerli ürün olarak pasta çikolata ev yapımı ttalı vs. Ekmek börek falan yiyodm ama ptesiden itibaren ekmek yicem günde 3-4 dilim ama poğaça böreğe de elveda diyeceğim.bu arada yaşın kaç ben 28

selam kızlar, en son 60'lara çıkıp (bir ilaç kullanmam gerekti ödem yapıyormuş) hızlıca geri geldim.
31 temmuz kilom 58.9
1 ağustos 58.4
5 ağustos 57.2
6 ağustos yani bu sabah 56.5 (oley oley)

kısacası bir haftada 2.4 kilo gitti. (içinde ödem de vardır ve bu haftaiçi reglim de bitti bunun da etkisi vardır)

gelecek cumartesi yani 6 gün sonrası için bir kilo daha vermeyi planlıyorum (gene özel gün güzel gözükeyim istiyorum)
bu kez diyetimi çok sıkı yaptım,

sabah uyanıyorum, emtea çay içiyorum (9-10 arası)
(bu bende faydalı oldu, çok fazla susatıyor ve iştahını kapatıyor)

11-11.30 arası şekersiz kahve ile güne başlıyorum
günde 3-4 litreye kadar su içiyorum. dediğim gibi çay susatıyor elinde sürekli su şişesiyle geziyorsun.

o sırada yersem bir küçük kare tostun üçte ikisi, iki dilim elma, beş tane küçük probis, bi avuç fındık gibi (bunlar ayrı günlerde) açlığımı bastıracak bir şey yiyorum.

not: d vitamini eksiğim varmış ki d vitamini eksikliği de kilo vermeyi zorlaştırırmış. sabah uyanınca bir çay kaşığı d-vit damladan içiyorum.

akşama kadar kahve ve su ile devam ediyorum.

akşam 18-13.30 arası yarım pilicin yarısı gibi porsiyon küçülterek besleniyorum.
hani normalde yediklerimden vazgeçmiyorum mesela dürüm istedi isem yarısını yiyorum.
yanındaki patatesin tümünü bitirmeyip üç dört tane yiyorum.
pilav varsa yanında iki kaşık gibi yiyorum.
yani akşamları sadece öğün küçülttüm denebilir.
ve gece atıştırmalarını kestim normalde geceleri dondurma çekirdek cips türü takılırdım.

tatlıyı kestim sanırım. bir haftadır yedim diyebileceğim tatlı sadece küçük probistir o da zaten muzlu fındık aromalı vs. protein deposu. bir de dün akşam karpuz yedim.

akşamları ingiliz karbonatını bir şişe suya bir kaşık atıp içiyorum. detoks gibi oluyor sanırım çok okumuştum o konuyu.
wc problemim olduğunda ki bu sıra oluyor, açlık otu kaynatıp içiyorum akşamları.

mesela az sonra kahvaltımı edeceğim, planım bir galete, karpuz ve peynir.

buraya da böyle detaylıca yazdım ki tartılır tartılmaz, motivasyonum düşmesin.

belki iki üç hafta daha direnip sonrasında biraz daha normal öğüne dönüp istediğim kilolarda olacağım.
(ki istediğim kilolar aslında 50'nin de altı ama 53 bile benim için ideal-zayıf) 1.63 boyum.

yapalım ama nasıl yapalım. ben hala devam ediyorum diyete ama 56.5 idim bugün 56.8 çıktım
umarım ödem falandır ya.
bişi yemiyorum doğru dürüst.
suya yüklenelim bugün üç dört litreyi bulalım bence

31 temmuz kilom 58.9
1 ağustos 58.4
5 ağustos 57.2
6 ağustos: 56.5
7 ağustos 56.8

yaa bir şey yemiyorum doğru düzgün ne şişirdi beni böyle. üstelik dün baya bi spor da yaptım yürüdüm

31 temmuz kilom 58.9
1 ağustos 58.4
5 ağustos 57.2
6 ağustos: 56.5
7 ağustos 56.8
8 ağustos 56.5
9 ağustos 56.1

bugün baya acıktığımı hissediyorum ama yaptığım diyet intermittent festinge benziyor o yüzden gündüz yemek yemesem iyi olacak. akşama kadar direnelim bakalım. bol su içeyim napayım 10 günde 2.7 kilo gitmiş baya iyi.

Bende 45 50 arasında olmak istiyorum. Boyum 150 cm ve kilom.53.4 biraz zayiflamam gerekiyor
Boyumdan dolayı bacaklarım ve kollarım dolgun. Eşimde sorun etmiyor ama ben biraz sıkılıyorum bu duruma.
Aslında pek birşey yemiyorum. Günde bir ögün anca ondada sebze yemeği. Sonra su meyve belki akşamları dondurma yada yağsız tuzsuz mısır. Ama 6 aydır 5 kiloya yakın aldım.

Siz nasıl zayıflıyorsunuz. Bana da anlatır mısınız? Teşekkür ederim şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…