50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kendimi frenlemmeye çalıştım hep.Bogazimi tuttum.surekli kahve yeşil çay falan tükettim.He bu arada esim bana cok destek oldu.Tabiii asıl zor olan bu 5 kg yu verebilmek.Bakalim eger yapabilirsem yazarım sen kaclardasin☺

ben bi süredir giremedim de buraya, en son 55.5 idim, haftasonu 54.7'yi falan gördüm. şimdi kaçım bilmiyorum tartılamıyorum ev biraz kalabalık o yüzden. bi tek pazar günü biraz yedim sufle falan yedim dayanamadım artık. yarın sabah tartılırım. umarım yine 54'lerde devam ediyorumdur :)

maşallah canım boyun kaç :)

Maalesef ben 57 de takıldım kaldım inmiyor ama şükür cikmiyorumda.
Ben inebilecegjm kadar inmek istiyorum ama sporsuz zor anlaşılan.
Geçen yıllarda yürüyüş ve ip atlayarak daha hızlı verfim bir kaç kilo.
Boy ; 160
Kilo ; 57
Ahhh şöyle 50 olsamm olala

Azimle devam edelim inşaallah olacak.kg buz iyi aslında .Ama tabii biz hatunlar hep iyisi daha güzeli olsun istiyoruz

Hicbirsey yemiyorum dermişim sabah peynir zeytin Öğlen yada akşam ne yemek varsa evde onu ekmek yemiyorum birde kahve ve Yeşilçay tüketiyorum.birde akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum.sizin beslenme şeklinin nedir?

Hicbirsey yemiyorum dermişim sabah peynir zeytin Öğlen yada akşam ne yemek varsa evde onu ekmek yemiyorum birde kahve ve Yeşilçay tüketiyorum.birde akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum.sizin beslenme şeklinin nedir?

Ekmek yok benimde artık hayatımda.
Pilav makarna da yemiyorum.
Şeker kullanmıyorum.
Sabah kahvaltı geç yaparsam akşam 5 gibi ekmeksiz yemek veya salata sadece yiyorum.
Yeşil çay içiyorum.
Kahve derken Türk mu Nescafe mi.

Nescafe tüketmiyorum şeker var ve göbek yaptığını duymustum.Turk kahvesi günde 2 kere sabah akşam.fazlasi kalp çarpıntısına sebep oluyormuş.

Nescafe tüketmiyorum şeker var ve göbek yaptığını duymustum.Turk kahvesi günde 2 kere sabah akşam.fazlasi kalp çarpıntısına sebep oluyormuş.

Arada içiyorum Nescafe ama ikisi birarada.
Türk kahvesini severim onuda şekersiz içiyorum zaten ama yokk tikandim inşallah biraz daha inerim.

Birde haftada 2 kere gece yatarken sirkeli su içiyorum.Göbeğim kayboldu nerdeyse

Benimm hiç göbeğim olmadı benim derdim basenler ahh ahh keşke azcık dengeli olaymis

Bence sen lahana diyeti yapmalisin.bircok kişiye şahid oldum
yapamam mümkün değil.
Düşününce bile bi tuhaf oluyorum.
Hareket etmeliyim ne güzel yürüyordum.
Yada ipe başlasam tekrar.
Ayyy lahanani duyunca alternatif buldum hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…