50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay ben bi türlü bu gruba gelemedim yaaa hala 61,5ta kaldım, ama 2-3 haftaya yanınızdayım kızlar inşallah yareppim :)

Slm arkadaşlar.. ilk defa kaydoldum kk ya.. burdan mı yazmam lazım onuda bilmiyorum bi yönlendirebilir misiniz? 54 kiloyum 2. Doğumumu yaptım geçen yıl..ee tabi kilolarda kaldı normalde 45 46 yım..inmem lazım çok mutsuzum..yardııımmmm

Umarımmmm yaza kadar bu aralığı görürüm ..

Bu gün feci taktım 58 e .

Biraz okuyayım hele bu kilo aralığı ne yer ne içer :)

Ne güzel 47 kiloya kadar düşmüştüm gene gördüm 50 51 i maalesef hem dikkat etmeme hem de kullandıgım son ilaç yüzünden Tekrardan 46 kilo bandına düşmek istiyorum tehlike çanları çalıyor ileri ivme bi kazanırsa ipin ucunu alamam.

Ah ahh kasım ayından sonra düzensiz uyku, düzensiz yemek derken su içmeyi de bırakınca ki bi görev olarak görüp içerdim geçen hafta tartıda 64,5 gördüm. Hatta diğer bir tartıda bi akşam vakti 65 çıktım. Hayatımda gördüğüm en büyük sayı 63'tü bugüne kadar. İnanılmaz moralim bozuldu ve geçtiğimiz pazartesi günü dikkat etmeye ve su içmeye tekrar başladım. Salı günü de spora başladım cuma tartıldığımda 61,7 çıktım arkadaşlar 3 günde 2,8 kilo maşallah. Sanırım gidenler ödemdi asıl işim bugünden sonra başlıyor diyebilirim. Nisan'a kadar kendime müddet verdim dikkat edip sporumu eksik etmicem umarım 55'i görebilirim.
Ve keşke şu grup biraz daha aktif olsa.....

Cuma yarışma gruplarına katılın çok faydasını görürsünüz ben 1. gruba başladım eski kilo verme grubum.

Arkadaşlar merhaba var mı birlikte zayıflay ip motive edecek arkadaş. Pzt başlıyorum ins

kızlar merhabalar, 56-57 aralığındayım. 54'e düştüğüm de oluyor ama koruyamıyorum.
emtea diye bir çay aldım 150 tl. kullanan var mı? bugün ilk günüm. sabah içtim biraz mide bulantısı yaptı, aç karna içiliyor çünkü. fayda edecek mi acaba bilen var mıdır?

kızlar selam, dün 57 küsür ile başlamıştım bugün 56.4 çıktım tartıda. çılgınlar gibi su içtim, 3 litreyi aşmışımdır. bitki çayı içtim. yemek yemedim diyebilirim. akşam sadece 4 tane köfte az bi pilav yedim. onun dışında boş geçtim günü.
buraya yazıp motive olayım dedim.

55'e insem mutlu olucam birkaç güne :) 11 gün sonra sevgilimle buluşacağım o yüzden:)

canım sağlıksız diyet yapmamanı öneririm sonra hemen alırsın verdiklerini..
su içmek çok faydalı gerçekten :)

bende 59 60 arası gidip geliyorum hedef 50 inşallah :) 60 69 dan geldim buraya :))

bugün diyette 4. günüm. 57 küsür ile başlamıştım, 56.1 çıktım sabah tartıda.
normalde daha hızlı giderdi çünkü pek bişi yemiyorum ama...
55'lerde daha motive devam edeceğime eminim, buraya da motivasyon için yazıyorum :) hadi bakalım...

bugün diyette 7. günüme girdim. sanırım ilk kez bu kadar kontrollüyüm irademe hakim olabiliyorum ilginç şekilde.
çikolata kutusuyla birbirimize bakıyoruz sonra götürüp mutfağa bırakıyorum. oldukça dikkatliyim.
dün nispeten yedim diyebilirim. sabah güçlü bir kahvaltı, akşamında da az bi şiş et yedim. diğer günler daha az yiyordum.

bu sabah da kahvaltı olarak muz ve ceviz yedim.

55.5 çıktım sabah tartıda.
57.5 ile başladık desek, 55.5 ile devam ediyoruz 7. günde.

bir haftada iki kilo benim için fazlaydı bile. çünkü ben 1 diye planlıyordum. mutluyum, keyifliyim kısacası.

Boyun kaç canım ?

Bir haftada 4 kilo vermek isteyenler buraya!

11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Boyun kaç canım ?
1.63 falan canım,
yalnız bugun 8. gün oldu diyette, durdu kilo vermem.
55.5 sabitledi, hatta sabah 55.6 falan çıktım o cok onemli değil.
yani bi haftada 2 kilo vermiş oldum ama kalması can sıkıcı ya. motive ediyordu çünkü

kaç kilo olmak istiyorsun canım ? bende 163 üm 50 ye düşeceğim 66 ile başladım p.tesi 58.5 çıktım şükür.
arada sırada duraklama olur takılma sen onlara aynen devam et

kaç kilo olmak istiyorsun canım ? bende 163 üm 50 ye düşeceğim 66 ile başladım p.tesi 58.5 çıktım şükür.
arada sırada duraklama olur takılma sen onlara aynen devam et

bak işte 50 aslında bizim için süper. ben 52 falan olsam sabitleyerek hani sıkmadan kilo veririm diye düşünüyorum. şimdilik hedef 52 gibi yani.
ve hala duruyor kilom ya. bugunde 55.5 çıktı sabah.

azıcık versem de motive olsam bari. ilk hafta verdim sonra durdu ya:S

Canım haftada 1 ya da 2 kez tartıl bence

Bende 52 53 kilodaydım genelde önceden. Evlenirken 50 ye düşmüştüm çok memnundum o halimden o yüzden yeniden 50 hedefledim. Ama 52 de beni tatmin eder aynen canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…