Cuma yarışma gruplarına katılın çok faydasını görürsünüz ben 1. gruba başladım eski kilo verme grubum.Slm arkadaşlar.. ilk defa kaydoldum kk ya.. burdan mı yazmam lazım onuda bilmiyorum bi yönlendirebilir misiniz? 54 kiloyum 2. Doğumumu yaptım geçen yıl..ee tabi kilolarda kaldı normalde 45 46 yım..inmem lazım çok mutsuzum..yardııımmmm
canım sağlıksız diyet yapmamanı öneririm sonra hemen alırsın verdiklerini..kızlar selam, dün 57 küsür ile başlamıştım bugün 56.4 çıktım tartıda. çılgınlar gibi su içtim, 3 litreyi aşmışımdır. bitki çayı içtim. yemek yemedim diyebilirim. akşam sadece 4 tane köfte az bi pilav yedim. onun dışında boş geçtim günü.
buraya yazıp motive olayım dedim.
55'e insem mutlu olucam birkaç güne :) 11 gün sonra sevgilimle buluşacağım o yüzden:)
Boyun kaç canım ?bugün diyette 7. günüme girdim. sanırım ilk kez bu kadar kontrollüyüm irademe hakim olabiliyorum ilginç şekilde.
çikolata kutusuyla birbirimize bakıyoruz sonra götürüp mutfağa bırakıyorum. oldukça dikkatliyim.
dün nispeten yedim diyebilirim. sabah güçlü bir kahvaltı, akşamında da az bi şiş et yedim. diğer günler daha az yiyordum.
bu sabah da kahvaltı olarak muz ve ceviz yedim.
55.5 çıktım sabah tartıda.
57.5 ile başladık desek, 55.5 ile devam ediyoruz 7. günde.
bir haftada iki kilo benim için fazlaydı bile. çünkü ben 1 diye planlıyordum. mutluyum, keyifliyim kısacası.
1.63 falan canım,Boyun kaç canım ?
kaç kilo olmak istiyorsun canım ? bende 163 üm 50 ye düşeceğim 66 ile başladım p.tesi 58.5 çıktım şükür.1.63 falan canım,
yalnız bugun 8. gün oldu diyette, durdu kilo vermem.
55.5 sabitledi, hatta sabah 55.6 falan çıktım o cok onemli değil.
yani bi haftada 2 kilo vermiş oldum ama kalması can sıkıcı ya. motive ediyordu çünkü
kaç kilo olmak istiyorsun canım ? bende 163 üm 50 ye düşeceğim 66 ile başladım p.tesi 58.5 çıktım şükür.
arada sırada duraklama olur takılma sen onlara aynen devam et
Canım haftada 1 ya da 2 kez tartıl bencebak işte 50 aslında bizim için süper. ben 52 falan olsam sabitleyerek hani sıkmadan kilo veririm diye düşünüyorum. şimdilik hedef 52 gibi yani.
ve hala duruyor kilom ya. bugunde 55.5 çıktı sabah.
azıcık versem de motive olsam bari. ilk hafta verdim sonra durdu ya:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?