50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo az olunca zayıflamak da zorlaşıyor.

d vitamini eksikliğiniz olabilir mi güneşe vs cikiyor musunuz? türkiye'de yaşayanların yüzde 60'inda bu var diyorlar plazada çalışan evde oturan vs insanların. ben d vitamini icin damla kullanmaya başladım d vitamini eksikligi de kiloyu tutan bir şeymiş, hızlı kilo vermeye başladım.

bence sizin yapacağınız bitki cayı ve su ile desteklemek ve akşam yemeğini az yiyip şekeri falan sıfıra yakına indirmek. ekmek, dondurma vs olmayacak. hani haftada bir dondurma falan olabilir. 6'da yemeği kesmek lazım bi de. bi de bol su aşırı su cok fark ediyor.

günaydın kızlar izne çıktım evde de olsam
ayni düzeni sürdürmeye çalışıyorum. şimdi d vitaminimi, emtea çayımı içtim, ingiliz karbonatlı 0.5lik bi sise su ictim. biraz uykuya falan verip aksama kadar bir şey yemeyi düşünmüyorum.

dün biraz basım döndü, 31 temmuz'dan beri vücuduma şeker girmiyor denebilir o yüzdendir diye düşündüm. bi dis çikolata yedim.

akşam da tavuk yedim. suyumu yeterince ictim.
kuzenin doğum günü vardı yarım dilim de pasta yedim.

bu sabah kilom55.9-56.1 arası gidip geldi tartıda. sanirim yarın 55'leri göreceğim

31 temmuz 58.9
10 agustos 55.9-56.1

bugün spor yapma şansım da olacak. üst kollarım geniş gibi, yani yayık duruyor o yüzden biraz üst kola yükleneceğim bacak vs normal zayıfladı da, yürüyebiliyor merdiven vs cikiyorum gunicinde ama kollar hareketsiz. hadi bana kolay gelsin

D vitamini eksikliği olabilir. Genelde evdeyim.

Benim tek sorunum abur cubur heralde.

Dün kendime bi diyet hazırladım. Genel olarak yoğurt ağırlıklı. Inşallah iyi gelir.

11 agustos gene kilom 56.1 düşmüyoruz takıldım su an. suyu artırmam lazim evde cok içmiyorum. 10 günde 2.7 kilo vermişim 3 gündür gram oynamadım hani 100 gram bile düşse moral oluyordu ‍ neyse direnmeye devam. planıma göre bu tarihlerde 54-55'leri görmeliydim ama vücut da bu kadarına izin veriyor galiba.

tek iyi tarafı mangoda falan xsmalla sığ maya başladım. ama kilo da azalsın o bana moral olacak

31 temmuz kilom 58.9
1 ağustos 58.4
5 ağustos 57.2
6 ağustos: 56.5
7 ağustos 56.8
8 ağustos 56.5
9 ağustos 56.1
10 ağustos 55.9
14 ağustos 56.7

iki güncük tatile gittim geldim aşırı da yemedim ama gene şişmişiz. gene diyete devam

isveç falan mı yapıosun? çok güzel gitmiş maaşallah.

isveç falan mı yapıosun? çok güzel gitmiş maaşallah.
yok canım çok az yedim aslında. daha doğrusu porsiyonlarımı yarıya düşürdüm hani aç yatın hikayesi var ya onu yaptım denebilir.
emtea diye bir çay içiyordum o faydalı sandım ama sanırım pek etkili değilmiş, bıraktığımdan beri de verdim yani.

31 temmuz kilom 58.9
1 ağustos 58.4
5 ağustos 57.2
6 ağustos: 56.5
7 ağustos 56.8
8 ağustos 56.5
9 ağustos 56.1
10 ağustos 55.9
14 ağustos 56.7

tatil bitti, işbaşı yaptık gene düzenli beslenmeye geçtik.
22 ağustos 56.9

ilk hedef 55, ikinci hedef bayrama kadar 54'ler...

bugün diyet namına yapabildiğim tek şey kaşarlı küçük bi sandvic yedim, birbuçuk litreye yakın su içtim şimdiden.
gene direneceğiz. yalnız bu forum çok boş ya.

5. takımdayız motivasyon amaçlı gelebilirsin :) yok yarışayım dersen 3. takım üye istiyor :)

51,5 -52 kiloyum ama hissettiğim 60. Geçen sene 44-45 arası olduğumdan ve yıllardır ortalama 47 kilo olduğumdan bu halim bana kilolu geliyor, 34 beden kıyafetlerim oluyor ama iyi hissetmek başka bir şey. Neyse bu gece son kolamı ( 330 cc ) içtikten sonra hayatımdan kolayı çıkarmaya karar verdim.
Hamur işlerini de çıkarmak istiyorum ama galiba yapamam. En azından azaltacağım. Yukarıda bir arkadaş porsiyonları yarıya düşürmüş. Yarından itibaren bende de bu şekilde... Hadi bakalım hayırlısı...

kIzlar hepinize selamlar,araniza yeni katildim.Ben de su an 57-58kg arasinda gidip geliyorum.62 kg idim spor ve saglikli beslenmeyle 4 kg verebildim ancak sorunum su ki tum motivasyonumu kaybettim! 1 aydir diyetimi bozdum ve neden zayiflamak istedigimi hatirlatmama ragmen kendime amaan diyip geciyorum:-/ yeniden motivasyonumu toparlamam lazim..

50 kilo oldum, bir ara vücudum ödem toplamıştı artık buna inanıyorum. Abur cuburu kesip bol bol su içtim. Bunun öncesinde 53,5 oldum kısa sürede 3,5 kilo verdiğimden dolayı ödem olduğuna inandım. Neyse günde 2 litre su içmenizi tavsiye ederim.

Bu arada geçen sene çok zayıfladığımdan doktorluk oldum ve gastrit olduğumu öğrendim, sürekli titriyordum bir de. Çok zayıflamak iyi değil sağlıklı zayıflayalım.

Kaç kilo zayıfladın cnm ne kadar sürede
Çok geçmiş olsun dikkat etmek gerekli

Ben 48dim sonra 46 oldum sonra birden 44 oldum (geçen sene) 44'ten sonra sürekli midem bulandığı için bir şey yiyemiyordum doktora gittik gastrit dedi bir kaç ilaç verdi doktor. Sonra ailem, nişanlım ve onun ailesi el birliği ile beslediler. 53 oldum. Şimdi bir kaç haftadır kilo verdim 50 kiloyum. Çok dikkat etmiyorum çünkü dikkat edince mesela ekmeği şekeri bırakınca çok zayıflıyorum ailem de istemiyor, sen ye diyorlar :) Benim hedefim 47 ama az önce cips-probis ve kahve üçlemesi yaptım... Hedeften uzaklaşıyorum.

Selam kızlar ;
Henüz kilom uygun değil ama kesinlikle gözümü bu topiğe diktim. Bir iki ay içinde burada olmayı hedefliyorum. Şimdilik selam vermek istedim :)

Selam kızlar ;
Henüz kilom uygun değil ama kesinlikle gözümü bu topiğe diktim. Bir iki ay içinde burada olmayı hedefliyorum. Şimdilik selam vermek istedim :)
Hoş geldin. Ben de arada takılıyorum. Çok önceden 60 lı kilolarda ben de bakıyordum. 3 -4 senedir 50 li kilolardayım. Şu an 49 a düştüm hedef 45-46. Azmedince oluyor :)

Hoş geldin. Ben de arada takılıyorum. Çok önceden 60 lı kilolarda ben de bakıyordum. 3 -4 senedir 50 li kilolardayım. Şu an 49 a düştüm hedef 45-46. Azmedince oluyor :)
Sabit kalabilmek büyük başarı. Bence vermekten de zor.. Tebrik ederim. Umarım bir an önce istediğin kiloya ulaşır onu da korursun.. Benim hedef 58 aslında ama bir kaç kilo altına insem daha iyi olur belki de 55-56 olsam mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…