kilo az olunca zayıflamak da zorlaşıyor.Bende 45 50 arasında olmak istiyorum. Boyum 150 cm ve kilom.53.4 biraz zayiflamam gerekiyor
Boyumdan dolayı bacaklarım ve kollarım dolgun. Eşimde sorun etmiyor ama ben biraz sıkılıyorum bu duruma.
Aslında pek birşey yemiyorum. Günde bir ögün anca ondada sebze yemeği. Sonra su meyve belki akşamları dondurma yada yağsız tuzsuz mısır. Ama 6 aydır 5 kiloya yakın aldım.
Siz nasıl zayıflıyorsunuz. Bana da anlatır mısınız? Teşekkür ederim şimdiden.
31 temmuz kilom 58.9
1 ağustos 58.4
5 ağustos 57.2
6 ağustos: 56.5
7 ağustos 56.8
8 ağustos 56.5
9 ağustos 56.1
10 ağustos 55.9
14 ağustos 56.7
iki güncük tatile gittim geldim aşırı da yemedim ama gene şişmişiz. gene diyete devam
yok canım çok az yedim aslında. daha doğrusu porsiyonlarımı yarıya düşürdüm hani aç yatın hikayesi var ya onu yaptım denebilir.isveç falan mı yapıosun? çok güzel gitmiş maaşallah.
31 temmuz kilom 58.9
1 ağustos 58.4
5 ağustos 57.2
6 ağustos: 56.5
7 ağustos 56.8
8 ağustos 56.5
9 ağustos 56.1
10 ağustos 55.9
14 ağustos 56.7
tatil bitti, işbaşı yaptık gene düzenli beslenmeye geçtik.
22 ağustos 56.9
ilk hedef 55, ikinci hedef bayrama kadar 54'ler...
bugün diyet namına yapabildiğim tek şey kaşarlı küçük bi sandvic yedim, birbuçuk litreye yakın su içtim şimdiden.
gene direneceğiz. yalnız bu forum çok boş ya.
Kaç kilo zayıfladın cnm ne kadar sürede
Çok geçmiş olsun dikkat etmek gerekli
Hoş geldin. Ben de arada takılıyorum. Çok önceden 60 lı kilolarda ben de bakıyordum. 3 -4 senedir 50 li kilolardayım. Şu an 49 a düştüm hedef 45-46. Azmedince oluyor :)Selam kızlar ;
Henüz kilom uygun değil ama kesinlikle gözümü bu topiğe diktim. Bir iki ay içinde burada olmayı hedefliyorum. Şimdilik selam vermek istedim :)
Sabit kalabilmek büyük başarı. Bence vermekten de zor.. Tebrik ederim. Umarım bir an önce istediğin kiloya ulaşır onu da korursun.. Benim hedef 58 aslında ama bir kaç kilo altına insem daha iyi olur belki de 55-56 olsam mesela..Hoş geldin. Ben de arada takılıyorum. Çok önceden 60 lı kilolarda ben de bakıyordum. 3 -4 senedir 50 li kilolardayım. Şu an 49 a düştüm hedef 45-46. Azmedince oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?