Önceden çok aktifti artuk takılan yok. Cuma grubuna takiliyorum bende. Ama burayı da aktif yapsak ıyi olurKimse yok mu buralarda ses verin.
30 gün fit programını tavsiye ederim bende senin kilona yakınım basen sorunum var bu programın faydasını gordum. Gün içind e nasıl beslemiyorsun cnm istersen burdan birbirimize destek olup ideal kilo ve basen e ulaşalımKizlarrrr imdattttt
Benim boyum 1.57 kilom 57 58 oynuyor. Yaşımda 23 Basenlerim normale göre biraz geniş. Aslında çok abes bir görüntü yok ama boyum kısa oldugundan ve minyon olduğumdan beni rahatsiz etmeye başladı. Resmen Kardashian lar gibi oldum. Popom hem kalkik büyük hemde geniş. Belimde ince. Ayni zamanda pko var zaten bende kilo almamam lazim.
Ben şimdi biraz kilo vermek istiyorum. Çünkü çocukta düşünüyoruz ne kadar zayıflamış hamile kalırsam o kadar iyi benim için.
Bu popuyu ve basenleri eritecek haraketler neler ? Evde pilates yapmaya çalışıyorum ama ne kadar başarılı olur bilemiyorum... Biraz kilo versem 50 ye düşsem ve basenleri eritsem duaciniz olurum..
Deneyimli ablalarimmm lütfen yardım ediiiin
30 gün fit programını tavsiye ederim bende senin kilona yakınım basen sorunum var bu programın faydasını gordum. Gün içind e nasıl beslemiyorsun cnm istersen burdan birbirimize destek olup ideal kilo ve basen e ulaşalım
30 gün fit programını tavsiye ederim bende senin kilona yakınım basen sorunum var bu programın faydasını gordum. Gün içind e nasıl beslemiyorsun cnm istersen burdan birbirimize destek olup ideal kilo ve basen e ulaşalım
Canım bir zamanlar o çorbayı yaptim midem bulandı. Onun yerine suyunu icti m sonraları.
Tabata bende yapayım menülerde paylâsalim
Boy 1.60 kilo 56.6 cnm hedef ilk etap 53
Senin boy kilo
Sen benden iyisin canimm
Benim boy 1.57 kilo en son 58 di. Tamam menuleride paylasalim her gun giriyorsun ama demi buraya
Kolay gelsin cnm bende spor yapmadim bugün kötü besledim akşam
Sabah 1 yumurta 1 salatalık 3 zeytin
Öğlen 1 kase yoğurtlu buğday çorbası ve 2yk salata
Akşam 1 dilim börek 2 kurabiye 1 sarma 2 form çay
Geç yedim ve 1 buçuk ay sonra ilk kez kaçamak olayını abarttım
Yarından itibaren sıkı tutcam
Ben başladım bugün tartıda -230 gr gördüm. birbirimize destek olalım hep beraber verelim :)Bende katılmak istiyorum
Ben başladım bugün tartıda -230 gr gördüm. birbirimize destek olalım hep beraber verelim :)
boy yaş kaç acaba :)Merhaba bende bugün başladım:)
Güncel kilom 52 şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?