50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlarrrr imdattttt

Benim boyum 1.57 kilom 57 58 oynuyor. Yaşımda 23 Basenlerim normale göre biraz geniş. Aslında çok abes bir görüntü yok ama boyum kısa oldugundan ve minyon olduğumdan beni rahatsiz etmeye başladı. Resmen Kardashian lar gibi oldum. Popom hem kalkik büyük hemde geniş. Belimde ince. Ayni zamanda pko var zaten bende kilo almamam lazim.

Ben şimdi biraz kilo vermek istiyorum. Çünkü çocukta düşünüyoruz ne kadar zayıflamış hamile kalırsam o kadar iyi benim için.

Bu popuyu ve basenleri eritecek haraketler neler ? Evde pilates yapmaya çalışıyorum ama ne kadar başarılı olur bilemiyorum... Biraz kilo versem 50 ye düşsem ve basenleri eritsem duaciniz olurum..

Deneyimli ablalarimmm lütfen yardım ediiiin

30 gün fit programını tavsiye ederim bende senin kilona yakınım basen sorunum var bu programın faydasını gordum. Gün içind e nasıl beslemiyorsun cnm istersen burdan birbirimize destek olup ideal kilo ve basen e ulaşalım

Evet canim o programi indirmistim ama istikrarlı bi şekilde yapamadim.

Gun icinde valla makarna pilac beyaz ekmek ne bulursam gömüyorum

Ama lahana corbasi diyetine baslicam yarindan itibaren. İstersen sende yapabilirim dersen birlikte yapalim. Nttem araştır bak

Ben zumba yapmayi düşünüyorum her gün. Bir de tabata diye birsey varmis. Sadece 4 dakika ama epey etkiliymis. Onlarida yapabiliriz diyetle birlikte. Suan kac kilosun ve boyun kac

Canım bir zamanlar o çorbayı yaptim midem bulandı. Onun yerine suyunu icti m sonraları.
Tabata bende yapayım menülerde paylâsalim
Boy 1.60 kilo 56.6 cnm hedef ilk etap 53
Senin boy kilo

Canım bir zamanlar o çorbayı yaptim midem bulandı. Onun yerine suyunu icti m sonraları.
Tabata bende yapayım menülerde paylâsalim
Boy 1.60 kilo 56.6 cnm hedef ilk etap 53
Senin boy kilo

Sen benden iyisin canimm
Benim boy 1.57 kilo en son 58 di. Tamam menuleride paylasalim her gun giriyorsun ama demi buraya

Her gün giriyorum cnm cuma günleri ve pazartesi tartılıyorum
Bugün kü menüm sabah 1 yumurta 1 salatalık 3 zeytin
12.30 da 1 kase çorba 3yk patates biber patlıcan kabak hafif yağda kavrulmuş 2 y.k yoğurt
18.30 da 6 y.k ıspanak yemeği 3yk yoğurt yarın buğday ekmeği
3 fincan bitki çayı
Ayrıca sabahları maydanoz limon kürüne başladım bugün 3. Günüm
Bugün sadece 100 kere ip atladım ise gidiş geliş toplam 1.5 km yürüme
Şunu net soylerim ki spor yoksa boş spor arttıkça kilo vermede artıyor
Gün-de en az 2 litre su içiyorum
Yok cnm foto atmayalim

Ben sabah iki tane yumurta yedim
Lahana çorbası diyetine başladım bugun. Oglen ve aksam gün boyunca aciktikca ondan yicem. Dün akşam bir saat kadar zumba yaptim

Kolay gelsin cnm bende spor yapmadim bugün kötü besledim akşam
Sabah 1 yumurta 1 salatalık 3 zeytin
Öğlen 1 kase yoğurtlu buğday çorbası ve 2yk salata
Akşam 1 dilim börek 2 kurabiye 1 sarma 2 form çay
Geç yedim ve 1 buçuk ay sonra ilk kez kaçamak olayını abarttım
Yarından itibaren sıkı tutcam

Ben dun sabah sadece iki yumurta. Oglen lahana corbasi ve yogurt yedim. Aksamda balik salata ve çorba. Kesinlikle ekmek ve seker tüketmedim.

Ama lahana diyetine devam edemicem kusucam yoksa bu sabah yumurta tam buğday ekmegi domates ve biber yedum. Günlük 1000 kaloriyi asmamaya caliscam

Ben hep diyeti bırakıp bırakıp yine başlayanlardanım boyum 170 kg 57. hedef 52. Bugün yediklerimin listesi. Kalorisi çok az oldu ama doya doya yedim.
Toplam
382
kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…