- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 53
- 27
boy yaş kaç acaba :)
gene 58'lere çıktım ya.
bıktım bu kilolarda dönüp durmaktan.
tekrar diyetteyim. dört gün önce başladım 58.9 idi, dün 57.2 idi, bugun 58 idi sabah.
dün biraz yedim ondan galiba. canım aşırı tatlı istemişti.
benim 55 olmam lazım acil.
diyete başlayalı 4 gün. çenemi tutuyorum çok az yiyorum.
akşamları 15 dakika eliptik çalışıyorum. bu kadar.
kızlar bizi soyle sağlam 1 ay kampa alsalar ideal kilolara ulasiriz
kızlar benim kilom 59, 52 olmak istiyorum benide aranıza alın
Kızlarrr boyum 155 kilom 59 ve üç ay gibi bi süreçte 9 10 kilo versem o kadar güzel olcak ki bu mümkün mü benimle aynı kiloda olup hedefi aynı olan var mı nasıl zayıflayabiliriz
Ben 1.72 boyundayım, 58 kiloya çıktım, kulağa normal bir kilo olarak gelebilir ama maalesef aldığım kilo vücuda eşit dağılmıyor, bacaklarım, yüzüm, belim, kollarım gayet iyi ama basenlere gidiyor ne yesem, ha bir de göbeğe tabi... Bir de polikistik over sendromu da olunca az bir kilo değişimi vücutta bir sürü olumsuz durumlara neden oluyor.
Bu aralar o kadar çok tatlı yiyorum ki... Kendimi durduramıyorum. Eminim ki şu tatlı sorununu ortadan kaldırsam 55e düşeceğim çünkü ben düzenli spor ve egzersiz yapabilen bir insanım ama bir yandan da sürekli vücuda o gereksiz şeker alınınca hoop basende depolanmaya gidiyor, e elde var sıfır.
Bugünden itibaren şekeri çıkarıp atıyorum hayatımdan. İlla bir şeker girecekse vücuduma, o da meyve şekeri olacak
Boyum 156 ekim gibi 56 kiloydum üç ay içinde 52ye kadar düştüm hedefim 47 yaza kadar. Bu sabah 52.5 kg çıktım bugünkü yediklerimi yazıyorum;
Sabah
4 tane pişi
bir çatal peynir
1 tane lahana sarması
Öğlen
Sütlü kahve
Akşam
5 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
1 tane peynirli poğaça
—1000 kalori
Aslında öğle ve akşam iyi ama sabah baya abarttım kahvaltıya davetliydim ayıp olurdu yemeseydim :) yarına 700-800 kalori yapmayı düşünüyorum
ayyy ben varım 57 yim 55 olmak istiyorumKizlar merhaba diyet durumlariniz ne alemde? Hep beraber toplanip baslasak birbirimize destek olsak ne dersiniz?
Ben de 55 kiloyum, hedefim 50 olmak. Yediklerimizi yazalim, birlikte zayiflayalim.Grubu canlandiralim!!! Var misiniz?
İki gündür tartılmıyorum belki 49.9 u görmüşümdürKizlar merhaba diyet durumlariniz ne alemde? Hep beraber toplanip baslasak birbirimize destek olsak ne dersiniz?
Ben de 55 kiloyum, hedefim 50 olmak. Yediklerimizi yazalim, birlikte zayiflayalim.Grubu canlandiralim!!! Var misiniz?
yapalım şu işibende 57 yim aslında iyi olur soyle 1 aya kalmaz hallederiz birbirimizi gaza getirip tesvik etsekk
Ben de bugun basladim. Bu aksam ya da yarin sabah bugunku menumu yazarim. Yalniz aksam da misafirlige gidecegiz insaallah kendimi tutarim.bu akşamdan başlıyorum hafta sonuda devam pazartesi yazarım yediklerimi içtiklerimi bi aşk geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?