Merhaba ben de şuraya ilişeyim. 4 hafta önce 61 ile başladığım diyetime bugün 57 ile devam ediyorum. İlk 2 hafta 3 kg son 2 hafta 1 kg toplamda 4 kg 'nun 3.600 kg yağdan gitti. hedef 53-54kg
Sabah :
- 1 yumurta
- Yarım dilim ekmek . (Evde kendim yapıyorum. Tam buğday)
- Şekersiz çay
-4 zeytin
- Az peynir
- Baharatlı saf zeytiyağ (Ekmeğimi banıyorum)
Kahvaltı öncesi 1 kuru kayısı 1 bardak su
Öğlen :
İşyerinde makarna var . Ben göbek eşliğinde ton balık yiyeceğim.
Bakalım nasıl gidecek .
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/ bu sayfada bayagi guzel tarifler var. Benim de sayfadan aklimda kalan kereviz kizartmasi ve karnabahar kisiri tarifi var, deneyecegim en yakin zamanda.Sabah: 2 haşlama yumurta, peynir, zeytin
Ara:sade türk kahvesi
Öğle: 1 köfteyi, 1 domatesi 4 yaprak marul arasına koyup hamburger gibi yedim :)
Akşam: 1 kase çorba, 3 kaşık makarna
Su 3 litreye tamamlanacak...
İlk 3 günüm her zamanki gibi güzel geçti ama benim için asıl zor olan bundan sonrası
Sürekli 3 gün diyet yapıp 4. gün tazmanya canavarı gibi yiyip içen biri olarak, yarın için tok tutan tüm tariflerinize talibim
Hemen bakıyorum sağolhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/ bu sayfada bayagi guzel tarifler var. Benim de sayfadan aklimda kalan kereviz kizartmasi ve karnabahar kisiri tarifi var, deneyecegim en yakin zamanda.
Olsun canım arada kaçamak yapmaktan zarar gelmez. Bol su iç ve yediğin kalorinin 2 katı kalori yak. Yediğimiz gıdalar 24 saat içinde yağa dönüşürmüş, yağa dönüşmeden yaksaydın yediklerini :)Offff bugun kahvaltida cok yedim, simit, tahinli corek.... 3te en son 1 eksi elma yedim bir daha da aksam yemek filan yememeyi planliyorum.
Dondurma diyet menülerinde verilir aslında. Çok severek yenilen şeyler daha çabuk yakılırmış. Akşam olmayaymış iyimiş ama sen yine motivasyonunu kaybedip 'battı balık yan gider' deyip salma. Bana hep öyle oluyor. Kendimi çok sıkıp şartlıyorum, sonra ufacık bi kaçamak yapınca "aman bozdum işte" deyip salıyor'dum..Sabah:
Klasik yumurta,çay,ekmek,zeytin,saf z.yağı
Öğlen :
1 kase ev yapımı yoğurt, 5 kaşık kıymalı patlıcan yemeği, 1 dilim organik ekmek ince
Akşam:
Evdekilere mantı var . Can damarım ama yemeceğim. bana çorba, yoğurt
Sabah biraz mekik ve sguatçalıştım. İşe gelirken 5 durak yürüdüm .ortalama 35 dk civarı.
Benim ara öğünüm pek olamıyor. çay, su,yeşilçay varsa elma .
Bende durum bu. Bakalım 15 gün sonra diyetisyende sonucu göreceğiz.
Bu arada akşam ince bir dilim dondurma yedim . Yanlış veya doğru bilmem ama yedim.
Günaydın.
Sabah:
Yulaf yiyecektim süt yokmuş evde. Aynen ekmek, yumurta,peynir,z.yağ,şekersiz çay.
Öğlen:
Evden getiremedim. İş yerinde kısır,börek,kahvaltı var.
Kısır yenir mi? Diyetisyen bu konuda bir şey demedi. Az da olsa yiyeyyim. Abla benim için yapacak.
Akşam:
Salata,ton balık.
Sabah gene 5 durak yürüdüm. Ortalama 35 dk.
Bende durum bu.
Ayrıca daha önce de sordum. Buraya kilo bildirimi yapılıyor mu? Ona göre yazayım. Haftalık mı yazılır. Hangi gün ?
Sağlıklı zayıflamalar.
Dün:
Sabah: yulaflı omlet, peynir, zeytin
Ara: Sade Türk kahvesi
Öğle: 2 köfte, salata
Ara: 1 avuç kuruyemiş
Akşam: Bi kase dolusu yoğurda 2 kaşık mantı
3 litre su
3. günden sonra diyet yapamayan biri olarak dün şeytanın bacağını kırdımAma kabul ediyorum çok zordu, çok acıktım. Şuan çok daha motive olmuş şekilde devam ediyorum. Burası pek aktif olmasa da ben yine de buraya yazarak motive oluyorum.
:))Merhaba.
Neden buraya kimse uğramıyor? Herkes 50 kg altına düştü galiba :)
Sabah ;
Klasik kahvaltım. Yumurta,ekmek,zeytin,z.yağ
Öğlen :
1 kase yoğurt,bamya ve ekmek,,
Akşam:
Henüz belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?