:))
Ya valla keske dussem. Aslinda benim hedefim 50 altina dusmek degil. İlk once bir 53 olsam, sonra da 50ye dussem ooooh harika. Tam 53e yaklastim derken yine artisa gectim, moralim yerle bir oldu. Grubun baskani filan yok ortada, o yuzden herkesi hizaya sokacak, kacamak yapildiginda ceza verecek biri de yok diye herkes gevsek galiba. :)
Ben genelde cuma gunleri tartiliyorum. O zaman ortak gun olarak cumartesi mi tartilalim?Günaydın.
Akşamı sadece 1 elma ile geçirdim.
Sabah : klasik zeytin,peynir,yumurta,ekmek,çay
Öğlen :
ton balık ve salata
Akşam :
Yeşil mercimek ,yoğurt yiyeceğim.
C.tesi sabah tartılacağım. Kısmet tabi.
Hafta sonu gene uğrayamam .Pazartesi görüşmek dileğiyle
Kalın sağlıcakla :)
Ben genelde cuma gunleri tartiliyorum. O zaman ortak gun olarak cumartesi mi tartilalim?
Bugun 53,2 kg ciktim. Gecen haftaya gore 500 gram vermisim. Bu haftayi cok kacamakli gecirmeme ragmen bu kadar verebilmek beni sevindirdi.
Tamam, cumartesi de olur benim icin. Yani bugun sabah tartildim 52,8 kg ciktim. İnsaallah kilo verislerim boyle devam eder. Hedefime yaklastim bayagi.Ben size uyarım. Ama işyerinde tartı yok :) bugün geçti. İsterseniz bu haftalık yarın kilo bildirimi yapalım. Ancak yarın siteye giriş yapamayabilirim .Pazartesi bildirim yapsam olur heralde. Ben sizin kilonuza gelsem zil takar oynarım.Öğlen umduğum gibi olmadı.Mücver vardı nefsim beni yendi. Neyse sağlık olsun. Siz bu hafta dışında bir gün belirleyin ortak kararımız olsun .
Merhaba hosgeldiniz :) Birlik olup verelim su kilolariiiii. Su an grup cok aktif degil ama aslinda bayagi guzel oluyor. Yediklerimizi öğün öğün buraya yazip bir nevi kontrol altinda tutmus oluyoruz. Haftada bir de kilomuzu olcup not dusuyoruz. Gerci ben kendimi tutamiyorum hemen hemen her gun tartiliyorum :))Kızlar merhaba diyet grubuna katılayım dedım pek bi karışık geldi dogru yerdeyim inşallah 32 yaşındayım 1.56 boyundayım kilom da 57 58 civarında dogum sonrası verdiğim kiloları löp löp geri aldım koca bir göbeğim oldu bana da cesaret verin başlayıp başlayıp son buluyor diyetlerim
Bugun ne yedin peki? Ben kendi menumu yazayim:Ben de hergün tartılırım :) şu an çok açım keşke sabah olsa kahvaltı yapsak :))
Tamam, cumartesi de olur benim icin. Yani bugun sabah tartildim 52,8 kg ciktim. İnsaallah kilo verislerim boyle devam eder. Hedefime yaklastim bayagi.
Bence katılmayın :))) cünkü boyunuza göre kilonuz gayet iyi ben 1.56 boyla o kilodayım :)))Kızlaaar ben de size katılabilir miyim? Kilom 58.7 boyum 170
Gunluk karbonhidrat hedefin kac? Yani mesela kac dilim ekmek, ya da kac kasik pilav/makarna?Dün sabah iki yumurta biraz peynır dilim ekmek öğle saat dört bucuk gıbı bir tabak Makarna yatarken acıktım bi kaç kaşık yogurt yedım bugun sabah Bır Yumurta peynirli omlet öğlen bir simit akşam Bır tabak bulgur pilavı Bır bardak Ayran ve salata yedım şu an açım ama :)
Menun cok cok guzel. Tamam kilo icin cuma da olur. Ben de biraz bozdum yediklerime cok dikkat edemiyorum bu siralar.Merhaba.
Cuma günü acilen şehir dışına çıkmam gerektiğinden tartılıp buraya yazamadım. Ama diyetime de sadık kalamadım. Bu sebeble bu hafta mümkün oldukça toparlmaya çalışacağım. Kilomu da Cuma günü sabah yazacağım. Hafta sonları yoğun olduğu için giremeyebilirim siteye. Eğer arkadaşla ve siz onaylarsanız Cuma sabahı kilo bidirimi yapalım.
Sabah :
Çay , 1 haşlanmış yumurta, 2 ceviz yedim
Öğlen:
Salata ve ton balığı
Akşam:
Pırasa ve çorba olacak.
Ancak küp gibiyim.
Buyrun tabii. :)Kızlaaar ben de size katılabilir miyim? Kilom 58.7 boyum 170
Valla hesap kitap pek yapmıyorum ekmek olayını azaltmaya calısıyorum daha önce yediklerimi yarıya düşürmeye calısıyorum aynı zamanda emzirdiğim için bazen kan şekerim düşüyor zor oluyor bebekle uğraşmaktan diyet yemegi VS yapamıyorumGunluk karbonhidrat hedefin kac? Yani mesela kac dilim ekmek, ya da kac kasik pilav/makarna?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?