50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ee canim nasi buldun videoyu guzel demi

saol canım benım cıps de yemıssın oh ne guzel neguzel afferın sanaohaoldumsmile

canim ama valla cezami verdim 100 ip atlama sirf onun icindi olumunekankayizsmile

Selam kızlar.56 kiloyum 50 olmak istiyorum.Bende katılabilirmiyim opuyorumnanaktan

hosgeldin canim aramiza saglikli bir sekilde kilo vermek dilegiyle opuyorumnanaktan

@peppermint canim paylastigin yazi cok hosuma gitti ya tesekkurlerkaydirigubbakcemile5

kizlar bu hafta ki kocumuz fenaaa.
ona gore

ayy canim oyle olsun valla ya ben raziyim kaydirigubbakcemile2

Bu arada boyum 1.55 kilom 55 ve 46 olmak istiyorum :)

selam canim hosgeldin aramiza umarim saglikli bir sekilde veririz kilolari carsamba gunleri kilonu bildirirsen super olur listeler hazirlaniyor opuyorumnanaktan

YEDIKLERIM :)

sabah
kahvaltilik gevregi
sut
azicik ceviz

ogle
sandvic (krem peynir, biber)
1 elma
yogurt (activia)
1 bardak yesil cay

gun icerisinde
3 biskuvi

aksam
malesef aksam yemegi disarda yiyecegiz bilmiyorum nasil olacak

canim ben buns da degil de abs de cok yoruluyorum yaaa kafamçokkarıştı

abs çok basit ya, ya da ben karın kaslarımı zamanında çok çalıştırdım ondan öyle geliyor bana, ama bu buns beni bitiriyor, bir de en son onu yapıyorum o ana kadar yorulmuş oluyorum belki ondan öyle oluyor.

abs çok basit ya, ya da ben karın kaslarımı zamanında çok çalıştırdım ondan öyle geliyor bana, ama bu buns beni bitiriyor, bir de en son onu yapıyorum o ana kadar yorulmuş oluyorum belki ondan öyle oluyor.

benim de en son abs ondan mi cok yoruluyorum acaba buns beni hic kasmiyo valla pek cabuk bitiyor gibime geliyor hala ama su abs :bbo:

bugun sabah nefsıt yedım oglen mantar sote az pılav corba bı tanede kemal pasa ttatlısı yedım arada elma yedım aksam bı tabak barbunya yedım demınde muz yedım

yarın yazarsın aksam yedıklerını ben de dusuneyım yarın ıcın ne ceza versem dıyekötükedihüso

su satten sonra bunları nası yakacagını da dusun hayatım olurmu sen hemen yarın spora basla bence yuruys jımnastık buradakı vıdeolardan falan basla cezanı cekmeye

ay bende de cok ceza var dayanamadım hemen verıyorum sekerım yarın 1 saat spor cezan var kolay gelsın

yedıklerın bunlarla sınırlı kaldıysa ok

kizlar merhaba
dun evde yoktum anneannemdeydim bi gece kaldim bugun dondumm ozledim sizlerii

bugun sabah nefsıt yedım oglen mantar sote az pılav corba bı tanede kemal pasa ttatlısı yedım arada elma yedım aksam bı tabak barbunya yedım demınde muz yedım

bı tane fazla bı kaçamak sayılmaz ama kucuk bı ceza verelım sımdı yoksa alışkanlık olur su an saat gec yarın 20 dk jımnastık onerıyorum ya da yuruyus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…