evet dün yesanın önerdiği koltuk hareketini yaptııım
bugün sadece sucuk yedim 6-7 çatal yumurtasız aradan 1 saat geçince 1 fincan mate çayı şekersiz
ben de iddialıyım bu hafta nöbetimde yok 7 gün evdeyim
saol canım benım cıps de yemıssın oh ne guzel neguzel afferın sanaohaoldumsmile
Selam kızlar.56 kiloyum 50 olmak istiyorum.Bende katılabilirmiyim opuyorumnanaktan
kizlar bu hafta ki kocumuz fenaaa.
ona gore
Arkadaşlar beni de alın gruba ben de sizinle zayıflamak istiyorum :) diyetimin 11. günündeyim henüz kilo vermedim regl olacağım ondan sanırım. Henüz hiç kaçamak yapmadım günde 2 lt su içiyorum 6 dan sonra sadece light sütümle şekersiz nescafem var onu içiyorum. Haftada 3-4 yürüyüş yapıyorum (7-8 km yaklaşık 1-1.5 saat) ama henüz gitmedi kilolarBen de antidepresan zedeyim Beni de alın gruba
Bu arada boyum 1.55 kilom 55 ve 46 olmak istiyorum :)
Bu arada bu videolardan buns varya, bitiriyor beni resmen son 2 hareketinde cılkım çıkmış oluyorum.
Hiç easy falan değil yani:)
canim ben buns da degil de abs de cok yoruluyorum yaaa kafamçokkarıştı
abs çok basit ya, ya da ben karın kaslarımı zamanında çok çalıştırdım ondan öyle geliyor bana, ama bu buns beni bitiriyor, bir de en son onu yapıyorum o ana kadar yorulmuş oluyorum belki ondan öyle oluyor.
benim de en son abs ondan mi cok yoruluyorum acaba buns beni hic kasmiyo valla pek cabuk bitiyor gibime geliyor hala ama su abs :bbo:
Tersini yap bir dahaki sefere benim gibi, bakalım o zaman ne olacak?
bugun gecti artik basladim videolarima da yarin oyle yapayim bakalim canim benim kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
YEDIKLERIM :)
sabah
kahvaltilik gevregi
sut
azicik ceviz
ogle
sandvic (krem peynir, biber)
1 elma
yogurt (activia)
1 bardak yesil cay
gun icerisinde
3 biskuvi
aksam
malesef aksam yemegi disarda yiyecegiz bilmiyorum nasil olacak
slm arkadaşlar,dünden beri yediklerime dikkat edemedim koşuşturmaktan, akşam yemekli yatılı misafirim vardı,börekler çörekler hadddi hesabı yok tabi yenenin, çerezler daha neler neler. o arada ben de ne yedim hiç bilmiyorum. bu sabahta işlerim çoktu. düzenli beslenemedim. neyse şu saatten sonra dikkat ederim artık.
sabah kflakes-süt yarım ayva
öğle 1 domates 1 salatalık a çarliston biber 1 etiform azıcık tulum peynir azıcık ezme çay nescfe ve 3 adet kurabiye(evde vardı dayanamadım)
akşama birazdan pırasa mantı ve patlıcan salatası ekmek yemem artık
çok mu yiyorum yaaa
eşim hapur hupur götürürken canım çekiyor 15 tatilede girdik.inşallah hiç almam hatta biraz veririm.2 gündür aynı kilodaydım dün 100gr almışım.
sabah:7.00 2 dilim buğday ekmeği üzerine salça ve az zeytinyağı
ara yok çünkü uyudum
öğle: 13.00 sahanda yumurta 1 dilim ekmek üzerine yeşil çay
ara :tarçın çayı
ara yeşil çay
akşam: daha yimedim
menüdekiler şöyle ciyer tava yeşillik bu ara salata yapmıyorum yeşillik daha cazip geliyor hem evdekilere hem bana
patates yemeği 1 dilim ekmek
hemen ardındanda yeşil çayımı içerim
CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUohaoldumsmile
Hoşbulduk herkese :)
Boyum kısa ama 50 olunca can simitlerimden (anladınız siz orayı) pantolon giyemiyorum :)
bugun sabah nefsıt yedım oglen mantar sote az pılav corba bı tanede kemal pasa ttatlısı yedımarada elma yedım aksam bı tabak barbunya yedım demınde muz yedım
kizlar merhaba
dun evde yoktum anneannemdeydim bi gece kaldim bugun dondumm ozledim sizlerii
bana güzeeel bir akşam yemeği tavsiyesi vericek olan var mı?? ama kolay olsun,hastayım çok fena yerimden kalkamıyorum. yada kahvaltımı yapsam,ne dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?