afiyet olsun kizlar unutmayalim
kıııızlaaar prensesim film izliyor onun yerine hatırlatayım dedim su içeliiim:içelim:
sıra geldi benm bugün yediklerime
öncelikle fazla yediğimi biliyorm :tomato:
sabah
saat 11.30
3 ince dilim yumurtalı ekmek 2 si tek taraftı peynir
hemen sonra yeşil çay
ara yok dicem ama çeyrek armut vardı:uhm:
öğle yok
akşam : biraz kahvaltı gibi oldu bu 17.00 1 sahanda yumurta 2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı üzüm reçeli peynir
şimdi yeşil çayımı yapayım bariiiiyerimseniben
eee benm bu yediklerim çok fazla ama erken yedim artı yoğun temizlik vardı offff:1ninca::1ninca:
canimsin benimm saol hatirlattigin icin gercek masallari izledim adam sandlerin cok guzeldi
canim benim afiyet seker olsun yumurtali ekmege bayilirim ben bende yapcam ama evde tahilli ekmek tambugday ekmegi var ondanda guzel olmaz beyaz ekmekle cok guzel oluyo
Arkadaşlar merhaba diğer topiktekiler gibi bu topiktede kilo bildirimi var mı acaba?
Zayıflatan bitkiler : Yeşil çay ile zayıflama
Düşük kalorili, yağ yakım sürecini hızlandıran (termojenik etkili) ve vücuttan yağ yakımını hızlandıran özelliklere sahip yeşil çay diyeti ile haftada ortalama 3500 kalori yakabilirsiniz. Bu da 15 günde 2 kilo zayıflama anlamına gelmektedir
canım teşekkürlerolumunekankayizsmile
çocuklar çok istedi bende bu ara kahvaltım çok standart böyle bişey bayağdır yimedim sadece 1 dilim fazla oldu bilmiyorumkismile
ben tam buğday ekmeği ve kepeklisinide çok severimşutarafagitti
keşke hiçbirini bu kadar sevmesem hep sevdiğim içiin oluyo bu yanlardaki fazlalıklarÇok üzgünüm çoook
bundan sonra yeşil çayınızı için diye birbirimizi uyaralım kızlaaar yada herhangi bi zayıflama etkili farketmez yaniiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
sabahları limonlu suyumu unutuyorum bennnn:çok üzgünüm:senağlama
merhaba kızlar.gruba bende katılmak istiyorum.her pazartesi rejime başlayıp salıya bozanlardanım.çikolata ve abur cubur özellikle nutella olmadan yaşayamıyorum:) ama yarın için kararlıyım.şu an 60 kiloyum.bugün evdeki nutellayı bitireyim bari:)
selam canim sen de aramiza hosgeldin bu hafta yeni katilanladan fbuse ve messy var aramizda onlara da bir sor istersen her carsamba listeler aciklaniyor canim 1 hafta boyunca kim ne kadar kilo vermis onu goruyorsun ve de haftanin birincisi seciliyor, onun disinda gun icinde yediklerimizi ve yaptigimiz sporlari hareketleri yaziyoruz ve yine her carsamba haftanin kocu seciliyor bu koc kacamak yaptigin anda sana ceza verebilir :))opuyorumnanaktan
bu haftanin kocu burcuhayaleyvahedigeldismile bu arada boyun kac canim?
evet var canım sositosositosositososito
kilo bildirimimizi çarşamba günü yapıyoruzsositososito
Beni bilğilendirdiğin için teşekkür ederim
Peki birincilikler takım içinde mi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?