oyy masalllahhh allah nazarlardan saklasin ikinizide tatlimm
yorgan icindemi disindami uyudu kereta?benim kiz once yorgan icine girdi sabah uyandigim yorganin ustunde ayak ucumda yatiodu:)
yorganın içinde canımcım bizim ev soğuk oda biliyor soğuğu
işine nasıl geliyorsa öyle hareket ediyor(aynı sahibiii:))
valla hadi artık koy prensesin resmini çok merak ediyommmkaydirigubbakcemile
100 mesajı geçmedim uyarı veriyoama şööle yapıyim :
"Arkadaşlar işte spor yapmanın temeli ne sporu yaparsanız yapın kalıcı hasarlar vermemek adına (bir mekikzede olduğum için diyorum bunları) yapabileceğiniz ısınma hareketleri arkadaşlar mydearbody tüm sporlar için esastır.
mydearbody.com/tr/egzersizler/gerinme-ve-esneme-hareketleri.html
Yapın gari :) (ısınma hareketleri en az 10 dk yapılır arkadaşlar)
merhaba canım
baktım şimdi haraketlere çok iyi önceden ısınırsak daha yararlı olur tabi
ben yıllar önce haftanın 3 & 4 günü 20 dk evde koşardım 2.5 saat spor ve dans artı hiç kaçamaksız diyet 1 o zaman evde tartıda yok 1 ay boyunca hiç tartılmadım ve sonuç sadece 1 kilo artık nerede yanlış yaptıysammalsanaalsanasmile
afiyet seker olsunn tatlimm
kocum istersen arada su resmide koyayimm nedersin unutanlar icmeyi hatirlasin diye
canim benimm koydum zaten bitanecik resmi var bi turlu foto mak alamadim. teldende pcye aktaramiorum olmuyoo(
canim benim yorganin icinde sizide isitiodur kendide isiniodur ne guzel
iyi esin tekme atmioo bilmedenn
esinde kucagina alip seviomuu
hem de cok iyi olurrrr.
ben su ana kadar 1,5 lt yi tamamladim.
zemuszemus
Yağlar kasa dönmüş yasemincim sadece bedenin küçülmüş ama kilon aynı kalmış sporda böyle bir durum var eğer uzun süreli yaparsan ben de de benzer durum koşarken olmuştu tahta gibi kalmıştım ama kilom değişmemişti gamyoncuiremsu
Arkadaşlar bu arada diyete girdim gireli benim motor sustu hareket yok ki o kadar bitki çayı elma yiyorum müsliye mi dadansam ara öğün olarak yoksa onla mı kahvaltı yapsam bilemedim. Motor çalışmayınca kaç kilo verdiğimi göremiyorum malum içimdeki kötülükler ağır basıyo :jeyyar:
N'apsam kine? :uhm:
Arkadaşlar bu arada diyete girdim gireli benim motor sustu hareket yok ki o kadar bitki çayı elma yiyorum müsliye mi dadansam ara öğün olarak yoksa onla mı kahvaltı yapsam bilemedim. Motor çalışmayınca kaç kilo verdiğimi göremiyorum malum içimdeki kötülükler ağır basıyo :jeyyar:
kizlar simdi cikiyoeum,
yarin sabah hepinizin menulerini istiyorum kontrol edicem.
unutmayin;
bugun,
yarin ve cumartesi aksami en az 20 ser dk egzersiz yapana pazar gunu odul olarak sutlu tatli yeme izni var.
ayrica hatirlatayim;
bugun 1 porsiyon sebzenizi ve de 2-3 izgara et, tavuk ya da koftenizi alin.
saglicakla ve de incecik kalin diyet arkadaslarim benimmm.
hmm geçen baktım ya yoktu o zaman yada ben dikkat etmedimm
canımbizimki arada yatmayı sevmez ben kendi tarafıma aldım gece ama benim bellerim tutulmuş sabaha kadar
eşimin babası bugün ameliyat oldu ve güzel geçti ameliyatı eve neşeli geldi lokumu kucağında severken şırktıııı yavrumun bir kaçışı var görmelisinohaoldumsmileohaoldumsmile
kizlar simdi cikiyoeum,
yarin sabah hepinizin menulerini istiyorum kontrol edicem.
unutmayin;
bugun,
yarin ve cumartesi aksami en az 20 ser dk egzersiz yapana pazar gunu odul olarak sutlu tatli yeme izni var.
ayrica hatirlatayim;
bugun 1 porsiyon sebzenizi ve de 2-3 izgara et, tavuk ya da koftenizi alin.
saglicakla ve de incecik kalin diyet arkadaslarim benimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?