prensesim hani bana demiştinya bağırsakları çalıştıran incirli tarifi ben onu bir kere denedim sonra yapmadım yimesi çok zor canım o yüzden devaaam edemedimkizlar light sutte icinn cok faydali
prensesim hani bana demiştinya bağırsakları çalıştıran incirli tarifi ben onu bir kere denedim sonra yapmadım yimesi çok zor canım o yüzden devaaam edemedim
konu açılınca hadi yine deneyeyim dedim 2 saat önce inciri suya bıraktım bu sefer devaaamını getirmek istiyoruma.ssenağlama
canim benim barsaklari calistiriomus oyle yapinca gulum umarim sanada faydali olur
oncekinde bisey yaptimi gulum?
yok canım bir kere pek etkilemedi zaten o incirleri yemesi çokk fenaaa ama napalımm yiyicem artıkgelişmeleri yazarım canım çok sağolkaydirigubbakcemile5
bitanem yiyemiosan zorlama kendini gulumm
kayisi yesen ac karnina ustune bi bardak su oda iyi gelir diolar bazen bende yiyomm
cnm ahh su mayonezi yemeseydin ton baliginin yaninda;
bir de aksam ki patates kizartmasi olmasaydi..lmaz:
neyse bi 15 dk spor hakkindan gelir.
hadi kizlar sporaaaakaydirigubbakcemile
canım hamur kabarmadımı piştiğindeSelam kızlar ekmek makinasını denedim bugün ölçüleri anlamadım o yüzden cıvık oldu, yarın yine deniycem:) cokacimcoook
Selam kızlar ekmek makinasını denedim bugün ölçüleri anlamadım o yüzden cıvık oldu, yarın yine deniycem:) cokacimcoook
canim benimm masallahh yine dokturmussunnn tum yediklerin gitmistir tatlimmcanim mayonez hem cok azdi hem de light patates kizartmasi da resmen tadimlik aldim bu ikisinden degildi su biskuvi beni mahvetti yaaa o kadar sisim ki cok rahatsiz hissediyorum(
YAPTIKLARIM
1-kol
2-bacak
3- haydi kizlar spora(redbook tummy)
4- 40 sag 40 sol ic bacak hareketi
5-gobek
bu kadarcikaralikli yaptim mi cok gorunsun :)
canim benimm masallahh yine dokturmussunnn tum yediklerin gitmistir tatlimm
canım hamur kabarmadımı piştiğinde
birde kullanma talimatlı ekmek tarifleriii
bende makinanın normal ölçülerini yapmıyorum artık kendime göre bir kıvam ayarladım artık o ölçüden şaşmamhihoyyyt
ayy bilmiyorum canim bugun pek oyle degil sanirim midem hala cok fena :sinifsinif: bi de giderek sayi azaliyorumarim boyle olmaz valla o kadar rahatsiz etti ki cok yemek kaydirigubbakcemile
Ben de o tariften yaptım ama tutmadı ben de kendim ayarlıycam artık
canim benimm denemelik olmus simdiki daha iyi olur kuzumm
limonla bebik nasillar canimcim?
tamam canımm maya ne mayası
Şuan beni çıldırtıyorlar, içeri girmek bilmediler, yem yerken bebeki kandırdım kafese kapattım ama şimdi de kafesi yıkcakmış gibi hareketler yapıyor yaralıycak kendini saf. laelaelaelaelae
Limonu da sokamıyorum içeri bir türlü kafamçokkarıştı
oyy canimm benim bunlar iyice disari alismislar gulum iceri girmek bilmiolar desene kuzum aman kendini yaralamasin bebikimiz tatlimm acaba ayni kafeste olsalar belki sakinlesirler guzelcim disarda olunca yanyanalar belki iceri girdikleri icin tepki veriolardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?