Limonu da içeride yemek yerken yakaladım:) Limon içeri girince sakinleşti. O dışarıda kendisi içerideyse çok sinirleniyor bebik:) Arkadaşlarım dışarıda oynuyor ben evde kapandım psikolojisine giriyor herhalde:) Ötüşüyorlar şimdi ayrı kafesten. Sürekli birlikte olmak istiyorlar doğru ama limonun ayarı yok ki, sıkıştırıp duruyor bebikiolumunekankayizsmile
canimm benimm siskinlik olmuss bi bardak maden suyu icseydin iyi gelirdi sekercim
ben dr. oetker instant mayayı kullanıyorum
sanirim canim ama madem suyumuz yok ki bizim :sinifsinif:
neyse canlarim ben kacaro kendinize iyi bakin yarin cok cok daha guzel olsun insallah Şeniz
bu arada kocum bugun yaptim sporumu dun de yapmistim yarin da yaparsam pazar serbest mi bana her turlusunden tatli kaydirigubbakcemile3 saka saka sutlu tatli demek istedim sempatiksalakcinni
scylllacigim ekmek makinan hayirlara vesile olsun insallah bi ara yaparsin bize de artik cevizlisinden hashaslisindan artik neylisinden olursa bi ekmek zemuszemus
canim benimm bitki cayi varsa oda siskinligi alirdi tatlimmm maden suyu yoksa
hala sislik kotu hissediomusun hayatim
Bendekide dr oetker ama kuru maya, şu kabartma tozu paketinde olanlar varya onlardan instant nasıl oluyor canım. Gerçi bugün onu kullanmadım, 7 tahıllı un almıştım onun kutusundan çıkanı kullandım. Bişey sorucam cevizli ekmek beyaz unla mı tahıllı unla mı yapılıyor?
canim simdi nette gordumm yazayim dedimmsimdi aglicammmm:sinifsinif: bitki cayimiz da yok :sinifsinif: ama insallah bu cumartesi alacagim gidersem carsi pazar okulda bi ogretmen arkadas saolsun veriyor gun icersisinde icersem yesil cay icebiliyorum da insallah alirim ben de artik bi zahmet kaydirigubbakcemile
sanirim canim ama madem suyumuz yok ki bizim :sinifsinif:
neyse canlarim ben kacaro kendinize iyi bakin yarin cok cok daha guzel olsun insallah Şeniz
bu arada kocum bugun yaptim sporumu dun de yapmistim yarin da yaparsam pazar serbest mi bana her turlusunden tatli kaydirigubbakcemile3 saka saka sutlu tatli demek istedim sempatiksalakcinni
scylllacigim ekmek makinan hayirlara vesile olsun insallah bi ara yaparsin bize de artik cevizlisinden hashaslisindan artik neylisinden olursa bi ekmek zemuszemus
canim cavdarla yap cok guzel oluyo hemde tok tutuyo
cevizli ekmekten bi dilimde benim icin ye olurmu tatlim?yarin iyi olursam anneanneme gidicem ordan bende alirim bi cevzili ekmek kismetse tatliskom
Öyle yaparım canım, resimdeki prenses mi?
evet canim prenses abbasii :))
Bendekide dr oetker ama kuru maya, şu kabartma tozu paketinde olanlar varya onlardan instant nasıl oluyor canım. Gerçi bugün onu kullanmadım, 7 tahıllı un almıştım onun kutusundan çıkanı kullandım. Bişey sorucam cevizli ekmek beyaz unla mı tahıllı unla mı yapılıyor?
Ay canım ne kadar güzel, gerçekten prenses gibiymiş, yerim ben onu maşşallah
evet canim prenses abbasii :))
tatlım benm kız geçmişti pc ye o yüzden cvp yazamadım
benimde ondan canım paketin üzerinde instant kuru maya yazıyor
bende sökenin o ekmeklerini arada yaparım çok daha değişik oluyorlar
kendi yaptığımız ekmeklerden
ben beyaz undan yapıyorm ama kepekli undanda denemek istiyorum cevizli ekmeğe birde kuru meyva ekleyincede çok hoş oluyor:lepi:
bak benim kızımda prensese gerçekten prensesmiş diyor:asigim:
bizim lokum onun prensi olmalı diyorrr bidelaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?