50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla sen benim o halimi gorseydin, asil o zaman gulerdin..:roflol:

esim gordu ve hala guluyorrr:1rolleyes:

benim yerdeki halim kalin, shaggy halilardan;
ben de mindersiz yapiyorum..

ebru salli matin uzerinde yapiyor; ama hali varsa kafi olur bence..

basla canim, cok rahatlatiyor insani, yaptikca yapasin geliyor... hem stresi de aliyor, meditasyon gibi geliyor bana..

bu arada baktim hakketen yuvarlaniomus tesbih bocegi kopardin bizi kiz allahta seni guldursun bol bol pepecim

hay Allahim bir de usenmemis bakmissin..
kizlar valla dogru soyluyorum; cok acayip hareketler vardİ; yere sirtustu yat; bacaklarini yerden kaldir kaldir, en arkaya kadar, basinin arkasina kadar; sonra hooppp geri yuvarlan..
hareketin adi da, rolling like a ball (top gibi yuvarlanma)

yahu ben nasil yapayim bunlariii

kafamçokkarıştı

tamam canimm benim bisiklet kalori icin iyide rahatlamiorum ama rahatlamayada ihtiyacim var bende baslayim bismillah diiiyip tatlim cok saoll

resmini bile buldum hayatimm kaydirigubbakcemile3
hakketen dusunuyorum yerlerde yuvarlana yuvarlana ne komik oluyodur benide guldurdun eksik olma kuzum valla bazen gulmeye ne kadar ihtiyacimiz oluo bilemezsin cicegim

tamam canimm benim bisiklet kalori icin iyide rahatlamiorum ama rahatlamayada ihtiyacim var bende baslayim bismillah diiiyip tatlim cok saoll

canim insanin butun stresi sirtta toplanirmis ve pilateste cok guzel sirt egzersizleri var; daha ilk gunden farkediyorsun, sirtin aciliyor; agrilarin geciyor; mutlu hissediyorsun kendini..

ben cmr pazar 2 ser bolum yaparim insallah;
hadi beraber yapalim..
vereliniortak

canim benim yeni baslicam icin birden yuklenip bikmak istemiorum kac gunde bir yaparak baslayim bide ne kadar sure yapayim?

Haklısın canım, yüzümüze egzersiz yapmadığımız için yüzümüz de sarkabilir doğru, çok haklısın, çok sağol, o hareketi biliyorum yapıyım sık sık ı zaman:)

canim benim yeni baslicam icin birden yuklenip bikmak istemiorum kac gunde bir yaparak baslayim bide ne kadar sure yapayim?

Canimcim,
istedigin kadar yapabilirsin,
zaten bir bolum 30-35 dk suruyor;
1 bolum yaparsin sadece.

gun asiri yaparsin; yapmadigin gun kaslarin dinlenmis olur hem.
yerimseniben

canim insanin butun stresi sirtta toplanirmis

Buna istinaden sırt egzersizleri yapmak isteyenler için (en başta benim yapmam lazım feci ağrıyor sırtım :1shok:) omurga.org/egzersizler adresini ziyaret edebilirler...

Sırtımızdaki sinirleri yumuşatıp stresimizi alırsak performansımız 2 kat artar düşüncesindeyim.

Hadi kızlar gevşeyelim :dance:

guzel onerilerrr.

sagol sensewitch, yararli bir site..

10 temel kural
1. Bir tek beliniz ve boyununuz var; lütfen koruyun ve onlara sahip çıkın.

2. Sizin için ağır olan cisimleri asla kaldırmayın, itmeyin ve çekmeyin.

3. Boyununuzu, sırtınızı, belinizi dik ve dengeli tutun.

4. Uzun süreli aynı vücut pozisyonunda kalmayın. Ara verin.

5. Yatma, oturma, uyuma ve çalışma koşullarını ideal hale getirin.

6. Kilo verin. Hareketsiz kalmayın.

7. Omurga kaslarını düzenli çalıştırın. Spor yapın.

8. Hayata bağlı kalın ve ondan zevk alın. Stresinizi azaltın.

9. Sigara içmeyin.

10. Sorunları mutlaka doktorunuza danışın ve bilgi alın.

kizlarrrr;

opuyorum hepinizi;

bu aksam saglikli ve hafif beslenmeyi,
en az 20 dk sporunuzu yapmayi

ve de yediklerinizi buraya yazmayi unutmayin olur mu??

yarin sabah erkenden bakicam;

cezalar gelebilir ona goreeee , hmmmmm ;-)

en az 20 dk sporunuzu yapmayi

Bugün artık kesin ip atlamam lazım yoksa lmaz: veremiycem kiloları az önce kazara tartıldım 55.200 gösteriyo buradaki tartı kafayı yedi sanırsam 1 gr. bile ekstra bişiy yemiyorum 20 gün oldu yaahuuuuuuuuuuuuuuu alsanaalsanasmile

ben bugun sabah muslı yedım arada elma yedım öğlen yemekte bana uygun bısey yoktu corba ıctım dort kasık mantı yedım bırasda barbunya pılakı yedım bıras sacma bı menu oldu sanırım :)

Arkadaşlar birşey sorucam bir kişinin yazısının bir kısmından nasıl alıntı yapıyorduk az önce MQ tuşu ile yaptım şimdi yapamıyorum, alzheimer oldum sanırsam :umursamaz:

tamamdir;
zaten seni cok zorlamiyoruz;

vermen gereken kilo az oldugu icin;yerimseniben

tabi ki sozumuz soz;
bugun ve cumartesi de yaparsan sutlu tatli odulunnnsositososito

saolasin kocum benim de 2.5 ben verecegim 2.7 sen vereceksin kaydirigubbakcemile3 bi farkimiz yokmus canim zemuszemus umarim hem bugun hem de yarin yaparim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…