50 kiloda 34 bedendeyim.iki ayda 38 bedenden düştüm.çok sıkı spor ve diyet yaptım.sonuçtan memnun değilim.daha estetik görüneceğimi düşünmüştüm.olmadı.üstelik gardrobumuda şu kriz ortamında tamamen değiştirmek zorunda kaldım.
aksam ispanak eristte yedim
uc mandaline bi elma bi [ortakal yedim kizlar
OOOOhhhhh canına deysin miss gibi meyvelerini de yemiş benim prensesimopuyorumnanaktan
Selam kızlar,
Ben 10 gündür fln takip edemedim başlığı. Zaten kilo kaybımla ilgili herhangi bir gelişme de olamadı bu zaman zarfında mafoldumben Biraz saldım kendimi ama toparlayacağım.
Yediklerime de çok dikkat edemedim şehir dışındaydım ne bulduysam onu yedim kafamçokkarıştı
Ancak şu andan itibaren geri dönüyorum. Kendimi toparlamaya mecburum çünkü yaklaşık 1 ay sonra sevgilimin ailesi gelecek tanışmak için böyle göbüşlü bir şekilde çıkamam karşılarına :1no2:
Yediklerime dikkat edeceğim. Her akşam mekik çekeceğim bir sürü.
İp atlamaktan çok konuşulmuş geçmişe bir baktım da, gerçekten o kadar faydalı oluyor mu??? Oluyorsa hemen ipe de başlayayım.alkisalkisalkis
saolasinn gulummm ama simdi kriz geldi kasarla bi dilim tambugday yiyorum bu saatte yememem lazim ama kriz geldi kuzumm :kedi:eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Kriz geldiğinde tek kurtarıcım neskafe dayanmaya çalışıyorum süper tereyağlı poğaça ve cevizli kek var gözümün önünde yemiiiiiiicccceeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm vermek istiyorum artıkkkkk 50 yi göriyim artık yahuuuu yeter bu işkenceeealsanaalsanasmile
ben bide reglim ya canim mozaik kek ama evde yok((
bu arada iki dilim ekmek ve kasar yedim anca yetti kuzum benim istahim boyle deildi hele bu saatte hic yemezdim kendimi frenleyebilirdim ama bu ilactan sonra nescafede baska biseyde engel olamiyo yani irademi kirdi anca ilacin bitmesini bekliorum iki saat bisiklet cebirdim zaten cevirmesem kesin on kilo alirdim korusam su ilac bitene kadar keske
Sıkma cankş kendini o zaman spora yönlen doktorum bana tavsiye etmişti özellikle efor sarfedeceğim sporları örneğin koşu ... İyileşmene büyük etkisi olur demişti... Sıkmadan sporunu yap çççoooooklkk daha iyi olacağını garanti ediyorumopuyorumnanaktan
slm canlarim ben geldim :)) hic bi sey yemedim bu sure zarfinda ama simdi bi seyler yiyesim var ne yesem ne yesem sizce?
meyva olabilir kuzum ufak bi sandevic olabilir tatlimmm senin canin ne istioo?
bilmem ki canim yaa hani boyle insanin cani bi sey ister de ne istedigini bilemez yaa oyle gibi akannehir bi bakayim neler varmis da geleyim kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?