50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Takip edenler bilir haftada bir gün mutlaka cozuturum, bugün cozutma günümdü

Sabah 2 dilim ekmek yedim ama ev ekmeği olduğundan 4 dilim diyin ona siz. Saça ve krem peynirle yedim.

Öğlen yemedim çünkü kahvaltıyı 12 de yapmıştım.

Akşam da pide döner patates kızartması yedim bir de kola içtim. Sonra da 2 baklava yedim

Şimdi ben bunları nasıl yakıcam, akılsız kafam mafoldumben

canlarim simdi geldim alisveristen cok guzel haberlerim var oncellikle yesil cay aldim 2 paket biri ise gidecek biri evde kalacak karisik aldim (icinde 5 degisik cesit var, limonlu , portakalli, elma-artmutlu, ananas-grayfurt sonuncu da yaban mersini, kizilcik gibi bi sey sanirim ceviri yapmaya calistim ama:)

iste resim 1:))

gelelim ikinci aldigim seye (kabak lifi buldum sonunda ama almadim cunku daha guzel bir sey buldum satici da ben tavsiye etmem cok sert cildini kotu edebilir dedi:)
ben de icinde binbir cesit bi sey olan masaj sabunu aldim selulit sabunu diye de geciyor bugun ilk defa kullanacagim umarim guzel olur kokusu pek guzel sekli de pek guzel:)

resim 2 ayy tozlu gibi cikmis valla degil:))

cellulite kelimesine dikkat:))

baska seyler de aldim da onlari karistirmayim :))))

Canım 1lt su 6 bardak eder.2lt si ise 12.Yani 2lt 8 bardak etmezsüprizzzzz:1hug:

Canım 1lt su 6 bardak eder.2lt si ise 12.Yani 2lt 8 bardak etmezsüprizzzzz:1hug:

canim bardagina gore degiserekten 2 litre su 8 bardakta edebilir

(If each cup is 250ml then 4 of them would be a litre =4 cups ) ALINTIDIR:)

eger bir kap 250 ml ise 4 kap bir litre eder :)) suprizzzzz:)

Son düzenleyen: Moderatör:

Sabunun çok güzelmiş canım, masajın daha etkili olur bunla güle güle kullan, kahrolsun selülitler :lepi:

ben yeni üyeyim.kilom 59 boyum 163cm ulaşmak istediğim kilo 50. bende bu gruba girmek istiyorum

Benim boyum 1.65
Çarşambaya kadar inşallah biraz daha vermiş olurum. Şu 60 ın altını bir görsem gerisi gelecek gibime geliyor. Aylardır 60 küsür görmekten moralim çok bozuk mafoldumben

ashminukalcim saol canim boyunu bildirdigin icin hemen duzelteyim

ekecik sen de hosgeldin canim daim olman dilegiyle gun icerisinde yaz ne yedin ne ictin carsambalari da kilonu paylas emi zemuszemus hadi goreyim seni sempatiksalakcinni

simdi anladim canim benim kaydirigubbakcemile5 valla ben de gordum ama satici dedi yok abla sen bunu al bunu kaydirigubbakcemile3 iyi bari dedim ben de sempatiksalakcinni

herkese selaaaaam
bu ara pek yazamadım scyllanın dediği gibi bende geçen salıdan beri, cozutmuş durumdayımsempatiksalakcinniyani buraya yediklerimi yazmadımmı bilinki oldukça düzensizim ohaoldumsmile
tabiii bugünde beslenmem gayet kötüüüCADIARZU
bu sabah 7.00 iyi başladım 1 kuru incir 1 bardak süt
wc problemim halaaa devaaaam ne yaptıysam :1no2lmuyor

sonra saat 13.00 da dışarı çıktım acilen benm öğle yemeği saat 15.00 da çooooook aç bir şekilde ortaya çıktı
spor yapamıyorum yine eyvahedigeldismilehemen fark etti vücut
bugün sadece yürüdümmm:mymeka:
işte böylleeeee:tomato::çok üzgünüm:

canim hay masallah yaaaaa sempatiksalakcinni bayaa bi cozutmussun valla lmaz: bence bu menuyu hem kocumuz hem burcu hem ben hem yasemn hem de prenses ceza versin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sabunun çok güzelmiş canım, masajın daha etkili olur bunla güle güle kullan, kahrolsun selülitler :lepi:

ayy cok saolasin canim benim kullandiktan sonra yine yazarim ama kokusu pek guzel yaaa valla kahrolsun selulitler zemuszemus

canim benim olsun yuruyuste cok guzel bir spor aksama da bir sey daha eklersen tam olur sana kalmis canim icinden ne gelirse hadi goruyum canim benim :lepipuyorumnanaktan

Yediklerini yaz bence tatlım, yazınca insan daha kontrollü oluyor etesi gününde. Sen bilirsin tabi tatlım. kaydirigubbakcemile3

canim hay masallah yaaaaa sempatiksalakcinni bayaa bi cozutmussun valla lmaz: bence bu menuyu hem kocumuz hem burcu hem ben hem yasemn hem de prenses ceza versin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yasemine kimler cezaaaa vericeek acabaaaaa:roflol::roflol:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hıııı ne dedin menü mü dedin? ya 2-3 tane patates kızartması yedim, kolamı diet içtim sen niye ortalık karıştırıyorsun hain domdom alsanaalsanasmile
Ben sana hiç öyle yapıyor muyum mafoldumben

Neyse ben saklanayım, koç ya da burcu sorarsa burda değilim şutarafagitti

eyvahedigeldismile

canim benim olsun yuruyuste cok guzel bir spor aksama da bir sey daha eklersen tam olur sana kalmis canim icinden ne gelirse hadi goruyum canim benim :lepipuyorumnanaktan
tamam bu gece stepperla başlayayım yine
benim kız bana şınav çektirmek istiyo o çok iyi spor yapar kime çektiii yaaa bu kızkaydirigubbakcemile

yasemine kimler cezaaaa vericeek acabaaaaa:roflol::roflol:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hahah hic gulecegim yoktu kizlar yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla ikinizde tam cezaliksiniz kaydirigubbakcemile3 iyi bakalim ben cekileyim aradan da peppercim halletsin aklinialirimsmileaklinialirimsmile bu arada ben de bugun kaju yedim (baska bi adi var mi ya kuruyemis) ama donermis, baklavaymis, patates kizartmasiymis hayatimda gormedim kaydirigubbakcemile3

canim bardagina gore degiserekten 2 litre su 8 bardakta edebilir

(If each cup is 250ml then 4 of them would be a litre =4 cups ) ALINTIDIR:)

eger bir kap 250 ml ise 4 kap bir litre eder :)) suprizzzzz:)

Canım kaplardan bahsetmiyoruz ki su bardaklarından bahsediyoruz.Litreden ve su bardağından.3 su bardağı=0,5 6 su bardağı=1 lt edera.s:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…