benimde yüzüm sonra göğüs sonra kalçaaa:Saruboceq:Arkadaşlarrrr bugün diyet yaptığımı bilmeden birçok kişi kilo vermişsin dedi yüzümden veriyorum ben ilk galiba başladım vermeye kiloda değişiklik yok ama yüzüm inceldi. Deneyimli arkadaşlar kilo verme sürecini paylaşabilirler mi??? Yüzümden sonra neresi erir kieyvahedigeldismile
yok yaaa ne mankeniii-tatlicadiarzu-kaç yaşındayım daha bu sene 59 lara düştüm tek şansım bu yaz zayıfladığımda yağdan verdim o yüzden görenler 56 sın sen diyorlardı 38 bedeni çokkk rahat giyerdim şimdi önümüzdeki yaz a kadar mutlakaa isteğime ulaşmam lazım ve birdaha öyle koooocaaaman bir popo istemiyorum
kızımla arkadaş gibiyim çok büyük bir avantaj benim için
övgün için kocaman ŞenizöpüyorumŞeniz
ben sizin yaşınızdayken sizlerin dikkatinin 10/1 ni yapmıyordum baktım yaş geçiyor hadi yasemin kendine gel artık dedim
oooooohhh mislerrr gibiiizemuszemuszemuszemuszemuszemus
gelelim banaaaaa :))
1-kol
2-bacak
3-gobek
4- 50 sag 50 sol ic bacak hareketi
5- redbook tummy
6- redbook ultimate abs ( ayni kardesimizin pek guzel bir videosu :)
7-koltuk videosu
8- bacaklara kese :))
9- selulit sabunu:) ( valla birazcik acitiyor bacaklarimi ama aci iyidir diyerekten yaptim guzel gibi hemen belli olmaz ama bakacagiz artik gidiyor mu selulitler :))
Zamanla eridikçe aşınacağından acıtmaz tatlım:)
sanirim oyle olacak canim benim kaydirigubbakcemile3 bi de ne kadar gidecek hic bilmiyorum valla CADIARZU bi de gunde en fazla kac bardak yesil cay icilebilir acaba sositososito
4 demisler sanki internette :))
Kızlaaaarrrrrr 500 adet ipimi atladım ısındım soğudum 1 saat sporumu yaptım. Bol suyumu içtim. Acayip acıktımmm ama direniyorum yatıcam şimdi inşallah yarın da erken kalkabilirim de işe gitmeden tekrar atlarım ipimi eyvahedigeldismile
Şu göğüsten kilo vermesek olmuyo di mi yaaa göbek durur ööööle göğüslerden verirsin memeler sallanır sonra yürüdükçe bi aşağı bi yukarı boshayallersmile
Kızlaaaarrrrrr 500 adet ipimi atladım ısındım soğudum 1 saat sporumu yaptım. Bol suyumu içtim. Acayip acıktımmm ama direniyorum yatıcam şimdi inşallah yarın da erken kalkabilirim de işe gitmeden tekrar atlarım ipimi eyvahedigeldismile
Şu göğüsten kilo vermesek olmuyo di mi yaaa göbek durur ööööle göğüslerden verirsin memeler sallanır sonra yürüdükçe bi aşağı bi yukarı boshayallersmile
Mehmet Öz 3 ideal diyor canım en fazlasını bilmiyorum ama abartmamak lazım diye düşünüyorum CADIARZU
herkese selaaaaam
bu ara pek yazamadım scyllanın dediği gibi bende geçen salıdan beri, cozutmuş durumdayımsempatiksalakcinniyani buraya yediklerimi yazmadımmı bilinki oldukça düzensizim ohaoldumsmile
tabiii bugünde beslenmem gayet kötüüüCADIARZU
bu sabah 7.00 iyi başladım 1 kuru incir 1 bardak süt
wc problemim halaaa devaaaam ne yaptıysam :1no2lmuyor
sonra saat 13.00 da dışarı çıktım acilen benm öğle yemeği saat 15.00 da çooooook aç bir şekilde ortaya çıktı
spor yapamıyorum yine eyvahedigeldismilehemen fark etti vücut
bugün sadece yürüdümmm:mymeka:
işte böylleeeee:tomato::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?