50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende akşam yemeğini yedim
2 kaşık pirinç yemeği
2 dilim ekmek biraz peynirr
1 tatlı kaşığı tahan pekmezbilmiyorumkismilebu buraya olmadı ama tamamen tedavi maksatlı:1ninca:

kizlar 2. bir emre kadar pilav ve makarna yasaklanmistir ;
duyrulurrrrr...

azdi, 1 kasikti, 3 kasikti kabul etmiyorum ona goreeee

(carsambaya kadar izin yok; our hafta yeni kocunuz izin verirse yiyebilirsiniz)

yerimseniben

yaaavv 5 dk önce yazsan olmamıalsanaalsanasmilee ben yediiim

merhaba arkadaşlar bugün kayıt oldum ama yarın en azimli şekilde geliyorum ::) şimdiden yarın neler yiyeceğimin listesini yaptım hatta liste demiyelim bi kaç parça bişi :) yarın tamamen uygulayıp listemi buraya yazacağım bekle 47 ben geliyorum :) çok değil canım 1 ay sonra :):lepi:

Azmine hayran kaldım dilekçiğim işte böyleeeeeee yürü kim tutar seni 47 ye :içelim:

Ben de son yemeğimi kereviz (sapları dahil), havuç, kabak, brokoli haşlama olarak yedim yanında da 2 kaşık light yoğurt. Yalnız biraz fazla yemişim gibi geldi sonra midem indi şükür ki korktum da azcık

Sabahları müsli yiyordum bu aralar bağırsaklarımı iyi çalıştırıyo çünkü ama kalorisi çok 100 g. 350 kalori içine 100 ml. süt de koy oldu sana 450 kalorilik kahvaltı üfff ya tuvalete gidemiycem ya da kilo veremicem galiba pufff kuru erik kayısı da az değil 400 kalorilerde dolaşıyo (( eyvahedigeldismile

arkadaşlar siz biraz fazla yemiyo musunuz weya ben mi abartıyorum benim yarın başlayacağım diyet bildiğiniz pek bir şey mesela örnek weriyorum sabah 1 dilim ekmek bir dilim peynir öğlen meyve suyu akşam 1 tabak salata ve bir tabak kabak yemeği???

içelim 47ye KISKANANLAR ÇATLASIN :dance:

Canım eti formun diet müslisi var ondan yesene

Canım ara öğün yapmazsan metabolizman durur kalori yakamazsın ve vücut zamanla kıtlığa girer ve ne yesen depolama başlar. O yüzden az ama sık yemen lazım.

Bir de bu kadar az yiyerek tuvalete nasıl çıkıcaksın ki? (Tuvaletle bozdum aklımı)
Tuvaletin düzene girmezse kilo da veremezsin ayrıca bu yazdıklarında peynirden başka protein kaynağı yok. Protein yemezsen kilolar kaslarından gider tatlım ondan bu kadar yiyoruz :) :enbuyukkk:

super canim benim yaa valla bize boyle azimli ne istedigini bilen kararli uyeler lazim kaydirigubbakcemile5 tekrardan aramiza hosgeldin canim opuyorumnanaktan

canim 100gr 350 kalori demissin de normal kase gibi bi tabakta yiyosan o 30gr oluyor benim bildigim ustunde yaziyor mu per/serving diye onu dikkate alman gerekir sanki

Sevgili bayanlar ben daha yeni katıldım bu kk:)benimde kilom59 boy 165 banada bir el atınnn duacınız olayımmm
lütfennnnn
senağlama

duygucum hosgeldin yahuu kaydirigubbakcemile3 daim olman dilegiyle yediklerini ictiklerini paylas carsamlari da kilonu yaz emi canim hadi bakalim

canim 100gr 350 kalori demissin de normal kase gibi bi tabakta yiyosan o 30gr oluyor benim bildigim ustunde yaziyor mu per/serving diye onu dikkate alman gerekir sanki

Paket 500 g. ben de yaklaşık 5 te birini ya da 6 da birini koyuyorum anca oluyo zati oradan çıkardım ne kadar tükettiğimi de :kedi:

ben de yazayim yediklerimi malum bugun pazar aksam yemegi cok fazla o yuzden gunduz pek bi sey yememege calisiyorum

sabah
kahvaltilik gevregi
sut
1 muz icine dogranmis

ara
greyfurtlu biseyli yesil cay

ara

1 adet bar (su kalorisi cok az olanlardan)

ara
1 armut

gelelim aksama
haslama havuc
firinda patates
firinda beyaz havuc gibi bi sey
haslama brokoli
haslama lahana yapragi (valla lahana yapragini hasladi yaa oyle yedik cok komik:))
1 adet ekmek gibi bi sey (yorkshire pudding diye geciyor)
et (uzerine sos)

ayyy ne kadar cok ustune de yesil cay simdi elimde

bu da fotografi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada bugun bayadir gorusmedigim bi arkadasimda msn de gorustum cam actim ben daha bi sey demeden sen suzulmussun kilo mu verdin canim dedi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…