odevini yaptigin icin tesekkurler canimcim...
bu arada prenses nerdee ???:uhm:
Yarın yine misafir gelcek, ne yapsam ama hem hafif hem lezzetli ikramlık kafamçokkarıştı
benim bugun yaptigim;
karnibahat, havuc, patates salatasini yapabilirsin;
haslayip uzerine yogurt doktum;
annemler gelmisti, bayildilar..
kizlar 2. bir emre kadar pilav ve makarna yasaklanmistir ;
duyrulurrrrr...
azdi, 1 kasikti, 3 kasikti kabul etmiyorum ona goreeee
(carsambaya kadar izin yok; our hafta yeni kocunuz izin verirse yiyebilirsiniz)
yerimseniben
merhaba arkadaşlar bugün kayıt oldum ama yarın en azimli şekilde geliyorum ::) şimdiden yarın neler yiyeceğimin listesini yaptım hatta liste demiyelim bi kaç parça bişi :) yarın tamamen uygulayıp listemi buraya yazacağım bekle 47 ben geliyorum :) çok değil canım 1 ay sonra :):lepi:
Sabah
Kaşar sucuk bir dilim ev ekmeği, 4 zeytin.
Öğlen bir avuç fındık
Akşam yoğurtlu ıspanak ve erişte. 1 dilim tam tahıl ekmeği.
Cankuş ara öğünlerde ne yaptın?
Azmine hayran kaldım dilekçiğim işte böyleeeeeee yürü kim tutar seni 47 ye :içelim:
Ben de son yemeğimi kereviz (sapları dahil), havuç, kabak, brokoli haşlama olarak yedim yanında da 2 kaşık light yoğurt. Yalnız biraz fazla yemişim gibi geldi sonra midem indi şükür ki korktum da azcık
Sabahları müsli yiyordum bu aralar bağırsaklarımı iyi çalıştırıyo çünkü ama kalorisi çok 100 g. 350 kalori içine 100 ml. süt de koy oldu sana 450 kalorilik kahvaltıüfff ya tuvalete gidemiycem ya da kilo veremicem galiba pufff kuru erik kayısı da az değil 400 kalorilerde dolaşıyo (( eyvahedigeldismile
arkadaşlar siz biraz fazla yemiyo musunuz weya ben mi abartıyorum benim yarın başlayacağım diyet bildiğiniz pek bir şey mesela örnek weriyorum sabah 1 dilim ekmek bir dilim peynir öğlen meyve suyu akşam 1 tabak salata ve bir tabak kabak yemeği???
merhaba arkadaşlar bugün kayıt oldum ama yarın en azimli şekilde geliyorum ::) şimdiden yarın neler yiyeceğimin listesini yaptım hatta liste demiyelim bi kaç parça bişi :) yarın tamamen uygulayıp listemi buraya yazacağım bekle 47 ben geliyorum :) çok değil canım 1 ay sonra :):lepi:
Sabahları müsli yiyordum bu aralar bağırsaklarımı iyi çalıştırıyo çünkü ama kalorisi çok 100 g. 350 kalori içine 100 ml. süt de koy oldu sana 450 kalorilik kahvaltıüfff ya tuvalete gidemiycem ya da kilo veremicem galiba pufff kuru erik kayısı da az değil 400 kalorilerde dolaşıyo (( eyvahedigeldismile
Sevgili bayanlar ben daha yeni katıldım bu kk:)benimde kilom59 boy 165 banada bir el atınnn duacınız olayımmm
lütfennnnn
senağlama
canim 100gr 350 kalori demissin de normal kase gibi bi tabakta yiyosan o 30gr oluyor benim bildigim ustunde yaziyor mu per/serving diye onu dikkate alman gerekir sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?