kizlarr bu arada
bu sabah esim kursa giderken onunla beraber kalktim;
sonra tartildim;
sonra ooo kadarr sevindim ki, heyecandan uyuyamadim tekrar
guzel kilo vermisim bu hafta..
umarim carsambaya kadar geri almam, ya da ne bileyim bi aksilik olmaz..
carsambayi iple cekiyorum simdi..
Şeniz
canim oncelikle egzersiz sonrasi sut gercekten cok iyiymis ben de icmeye calisiyorum egzersizden sonra 45dk 1 saat icerisinde olumunekankayizsmile
canim bi elbise aldim, babama hediye aldim,corap aldim, bi de kaju aldim ohaoldumsmile
bridge-kopru hareketinin resmi neyim var mi canim yaa onu da yapacagim tum videoyu yapmak istemiyorum ben kendi videolarimdan memnunum da sirf bu hareketi de ekleyim o zaman insallah
bu mudur canim benim? spora gittigim zamanlar da hocamiz da yaptirirdi saolsun tekrardan baslayim bari o zaman cok saolasin canim kac kere yapacagim bi de yukarda kaca kadar sayayim:))) ayrica yanlis hatirlamiyorsam nivea body ali neslihan da yaptirirdi demi ??
Bu egzersizle minderde yatarak başlayın. Bacaklarınızı kıvırın ve 90 derece şeklinde getirin. Kollarınızı yan tarafa bırakın.
Nefes alarak kalçanızı yerden kaldırıp köprü kurun. Sırtınızı düz bırakın ve karnınız ile dizlerinizi bir hiza getirin.
bu mudur canim benim? spora gittigim zamanlar da hocamiz da yaptirirdi saolsun tekrardan baslayim bari o zaman cok saolasin canim kac kere yapacagim bi de yukarda kaca kadar sayayim:))) ayrica yanlis hatirlamiyorsam nivea body ali neslihan da yaptirirdi demi ??
Bu egzersizle minderde yatarak başlayın. Bacaklarınızı kıvırın ve 90 derece şeklinde getirin. Kollarınızı yan tarafa bırakın.
Nefes alarak kalçanızı yerden kaldırıp köprü kurun. Sırtınızı düz bırakın ve karnınız ile dizlerinizi bir hiza getirin.
Ay evet bu, ben hiç sevmem bu hareketi:) Selülitlere iyi geliyormuş ama.
evet canim bu;
ebru salli soyle yaptiriyor;
yerdeyken burnundan nefes al; nefes verirken kalcani yavasca kaldir; yukarda mesela 5 e kadar sayana kadar dur; kalcani iyice sık;
sonra tekrar burnundan nefes al; verirken yvasca indir kalcani (sirt omurlarini tek tek yere koy.)
5-6 kez yapiyoruz biz.
ileri seviyede;
yukardayken once sag bacagini 90 derece kirik sekilde kaldiriyorsun, biraz bekleyip indiriyorsun ; sonra sol (her hareket degisirken nefes al ver) tekra sag, tekrar sol ve kalcani indir.
daha ileri seviyede,
yine yukaridayken once sag bacagini, 90 derece kir, dumduz ileri uzat, biraz bekle; tekrar 90 dereceye getir sonra sag bacagini indir; sol bacaginla tekrarla;
birer kez daha yap, sonra kalcani yavasca indir..
umarim anlatabildim cnm;
kolayla baslayip yavas yavas son harekete gectik
oooooooo duydum ki ben bunu yaparim artikk ohhhh zemuszemus
canimmmmm cok guzel anlatmissin direkt kopyaladim bi yere simdi bulamam bu yazdiklarini iki gun sonra kaydirigubbakcemile2 o zaman ben normal bu hareketi bugun bi yapayim bakalim 10 defa baktim rahat bi 10 daha yaparim kaydirigubbakcemile5 daha sonrada ileri asamalara gecerim cok saol canim benim selulitlerim bi yok olsunlar dile benden ne dilersen kaydirigubbakcemile3
canlarim ben simdi 40 dk pilates yaptim;
uzerine sutumu de ictim;
bi yarim saat walk at home yapabilir miyim acaba?
baska zaman mi yapmam gerekir yoksa?
canlarim ben simdi 40 dk pilates yaptim;
uzerine sutumu de ictim;
bi yarim saat walk at home yapabilir miyim acaba?
baska zaman mi yapmam gerekir yoksa?
Bence ara ver canım çünkü spor metabolizmayı hızlandırıyor, akşam yavaşlamışken yine hızlandırırsın nasıl olsa plates terletmiyor. Bu arada bu walk at home nasıl bişey yahu, merak ettim.
Ben biraz farklı yorumladım galiba sempatiksalakcinni
reglim ya alinganligim hassasligim uzerimde kizlar kusura bakmayin
merhaba arkadaşlar bende bu çizelgeye dahil olmak istiyorum 1,55 boyundayım 59 kiloyum idealim 47 kilo ne zaman başlıyoruz acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?