50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy masallah super canim yaaaa aman nazar degmesin

canimcim;
google a köprü egz<ersizi yazinca fitness.com diye bir siteden geliyor; hareketli resim olarak.

ebru salli ilk bununla basladi; 1 ay kadar bunu yaptik;
sonra biraz gelistirdi hareketi;
sen de simdilik bununla bir basla canim;

bir de cabuk cabuk yapma- yukarda kal biraz; ve kalcani iyice sık
bir de burnundan nefes alip agzindan vererek yap hareketi..

bu mudur canim benim? spora gittigim zamanlar da hocamiz da yaptirirdi saolsun tekrardan baslayim bari o zaman cok saolasin canim kac kere yapacagim bi de yukarda kaca kadar sayayim:))) ayrica yanlis hatirlamiyorsam nivea body ali neslihan da yaptirirdi demi ??

Bu egzersizle minderde yatarak başlayın. Bacaklarınızı kıvırın ve 90 derece şeklinde getirin. Kollarınızı yan tarafa bırakın.

Nefes alarak kalçanızı yerden kaldırıp köprü kurun. Sırtınızı düz bırakın ve karnınız ile dizlerinizi bir hiza getirin
.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ay evet bu, ben hiç sevmem bu hareketi:) Selülitlere iyi geliyormuş ama.

evet canim bu;
ebru salli soyle yaptiriyor;

yerdeyken burnundan nefes al; nefes verirken kalcani yavasca kaldir; yukarda mesela 5 e kadar sayana kadar dur; kalcani iyice sık;

sonra tekrar burnundan nefes al; verirken yvasca indir kalcani (sirt omurlarini tek tek yere koy.)
5-6 kez yapiyoruz biz.

ileri seviyede;
yukardayken once sag bacagini 90 derece kirik sekilde kaldiriyorsun, biraz bekleyip indiriyorsun ; sonra sol (her hareket degisirken nefes al ver) tekra sag, tekrar sol ve kalcani indir.

daha ileri seviyede,
yine yukaridayken once sag bacagini, 90 derece kir, dumduz ileri uzat, biraz bekle; tekrar 90 dereceye getir sonra sag bacagini indir; sol bacaginla tekrarla;
birer kez daha yap, sonra kalcani yavasca indir..

umarim anlatabildim cnm;

kolayla baslayip yavas yavas son harekete gectik

Ay evet bu, ben hiç sevmem bu hareketi:) Selülitlere iyi geliyormuş ama.

oooooooo duydum ki ben bunu yaparim artikk ohhhh zemuszemus

canimmmmm cok guzel anlatmissin direkt kopyaladim bi yere simdi bulamam bu yazdiklarini iki gun sonra kaydirigubbakcemile2 o zaman ben normal bu hareketi bugun bi yapayim bakalim 10 defa baktim rahat bi 10 daha yaparim kaydirigubbakcemile5 daha sonrada ileri asamalara gecerim cok saol canim benim selulitlerim bi yok olsunlar dile benden ne dilersen kaydirigubbakcemile3

yap cnm yap;
ebru salli bunun icin selulit egzersizi diyor;

liflerinle sabunlarinla liflenmi de tamamdir;
a.s

canlarim ben simdi 40 dk pilates yaptim;
uzerine sutumu de ictim;

bi yarim saat walk at home yapabilir miyim acaba?

baska zaman mi yapmam gerekir yoksa?

uzerine sutumu de ictim;

Bence ara ver canım çünkü spor metabolizmayı hızlandırıyor, akşam yavaşlamışken yine hızlandırırsın nasıl olsa plates terletmiyor. Bu arada bu walk at home nasıl bişey yahu, merak ettim.

uzerine sutumu de ictim;

Canım vücudun soğursa tekrar ısınmak zorunda kalırsın yapıcaksan şimdi yap derim hazır vücudun yakmaya başlamış kaloriyi soğuma egzersizi gibi olur hem tam bilmiyorum çok terletiyo mu ama yürüyüş tarzı olduğu için didim bayanssulusmile

Kızlar sus geldi size haa anladım bugün pazar herkes benim gibi çalışmıyo tabii gezin anacım siz :hulya: bana bu hafta tatil yok :gitme:

reglim ya alinganligim hassasligim uzerimde kizlar kusura bakmayin

ayyy benim bitanemŞeniz h,ç unuturmuyuz seni canım benim biliyoruz anneannene gitmişsindir profilinden takip ediyorum seni buralardamısın değilmisin diyeee
senin kürlerini not aldım canım ilgin için çoooook sağol bitanemmmm benimopuyorumnanaktan
incir kürünü uyguluyorum canım sadece dün unuttum artık dikkatli olmam lazım sıktı yaniii bu durummmklava:
portakal yaprağınıdaa artık pazara çıkınca alırım akannehir

bitanecim; asil cok yedigin zaman buraya yaz ki; verelim cezani , cek; caydirici olsun bidaha yapma; sen de kurtul biz de..
simdiiii,
cezalardan ceza begen.

sanma ki pazar gunu laylaylomm eglenerek bir gun gecireceksinnnn
sana en az 5 km yuruyus veriyorum;
artiii, en az 20 dk sevdigin baska bir sporu yapacaksinnn:mymeka:[/QUOTE]
ahhh canım gerçekten utanç verici bir durum çocuk gibi davranıyorum ki çocuklar bile böyle davranmaz işte benm eşim çooook uzun süre gececi oldu ve bu arada tedavi süreçleri de oldu havalarda çok soğuktu hep bir engel ve bahaneee artık çokkkk dikkatliyim böyle bir takımdayım yapmassam ayıp yaniii
hadi ben spora kaçayımm kızımlaa yapıyorummmsempatiksalakcinni

merhaba arkadaşlar bende bu çizelgeye dahil olmak istiyorum 1,55 boyundayım 59 kiloyum idealim 47 kilo ne zaman başlıyoruz acaba ?

canim benim hosgeldin aramizaa opuyorumnanaktan biz bayaa oldu baslayali sen de hemen bugun basla canim kaydirigubbakcemile5 yediklerini ictiklerini yaptigin hareketleri sporlari yazarsan super olur canim gun icinde :hulya: mesela anlat bakalim ne yedin bugun sempatiksalakcinni carsamba gunleri de tarti gunumuz kilomuzu bildiriyoruz yeni listeler aciklaniyor ve her hafta haftanin kocu seciliyor olumunekankayizsmile

aranıza aldınığınız için teşekürler opuyorumnanaktan ya bugün ben yani diyet olarak yemedim bildiğin adam akıllı kahwaltı yaptım babalar gibi bilmiyorumkismile yani yarım simit sucuklu yumurta peynir zeytin :) yarın başlasam ben ?

o kadar rahatsız oluyorum ki size anlatamam hrkes güzel dolduğumu fakat kilo werirsem çok süper olacağımı söylüyor fakat ben her diyete başladığımın ertesi günü bozuyorum belki hep birlikte kilo weririz ayrıca benim 12 kilo wermem lazım sanırım çok çaba gerekiorkaydirigubbakcemile3:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…