50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yesa ben şimdi yarın başlicam tamam orasını anladım ne kadar süreli bu program arakdaşlar birisi bilgi werebilir mi?

Canım aramıza hoşgeldinnn :) bu süreli bir program değil canım kilo veriyoruz kendimizi rahat hissettiğimiz kiloya inene kadar buradayız. (gerçi be versem de kopamam buradakilerden de artık)

Sonuçta herkesin vereceği kilo miktarı farklı şekerim o yüzden bir zaman kısıtlaması yok.

Eğer gerçekten kilo vermek istiyorsan yaseminin de dediği gibi kaçamakları buraya yaz ki kontrol altında olasın koçumuz ve arkadaşlar sana gereken cezayı verirler aldığın kalorileri peşin peşin yakarsın.

Sana tavsiyem bu konudaki geçmişe dönük 1 haftalık yazıları okuman o zaman sen de bizimle aynı zamanda katılmış kadar olursunnnn

Kolay gelsin tatlım suyunu içmeyi unutmaaaaa opuyorumnanaktan

yesa ben şimdi yarın başlicam tamam orasını anladım ne kadar süreli bu program arakdaşlar birisi bilgi werebilir mi?

kuzum o ne demek herkese kapimiz acik yeter ki bi mesaj yazip kaybolmasinlar kaydirigubbakcemile3 paylasim yapsinlar destek olsunlar zemuszemus

simdi bugunluk sayilmaz o zaman canim daha yazma sen kotu ornek olma bize kaydirigubbakcemile3

saka bi yana yarindan itibaren goreyim seni hadi cok dikkat et emi canim kaydirigubbakcemile5

sensewitchcigim de:)) cok guzel aciklamis zaten amacimiz HIZLI kilo vermek degil SAGLIKLI kilo vermek parolamiz da zaten guzeliz cok daha guzel olacagiz kaydirigubbakcemile3

ahhh canım gerçekten utanç verici bir durum çocuk gibi davranıyorum ki çocuklar bile böyle davranmaz işte benm eşim çooook uzun süre gececi oldu ve bu arada tedavi süreçleri de oldu havalarda çok soğuktu hep bir engel ve bahaneee artık çokkkk dikkatliyim böyle bir takımdayım yapmassam ayıp yaniii
hadi ben spora kaçayımm kızımlaa yapıyorummmsempatiksalakcinni[/QUOTE]

14.30 da 50 ip atladım o ara eşim eve geldi bırakmak zorunda kadım yemek falan yediicokacimcoook
16.00 50 tane daha atladım nefes kesiyor valla birde yerim dar ses çıkarmamamda lazım :1ninca:15 dk sonra bir 50 daha yaparsam pepperın 5 km yürüyüşüne denk gelirmiki ben yıllardır ilk defa atlıyorummm yaaaalaelaelaelaelae

QUOTE=yasemn76;11331613]
14.30 da 50 ip atladım o ara eşim eve geldi bırakmak zorunda kadım yemek falan yediicokacimcoook
16.00 50 tane daha atladım nefes kesiyor valla birde yerim dar ses çıkarmamamda lazım :1ninca:15 dk sonra bir 50 daha yaparsam pepperın 5 km yürüyüşüne denk gelirmiki ben yıllardır ilk defa atlıyorummm yaaaalaelaelaelaelae[/QUOTE]

En az 250........ haydi yasuş görelim seni . Şu yerin darlığı bende de var. Oturduğum ev apart 30 metrekare civarında kapıyı açıp apartmanın koridorunda atlıyorum allahtan kimse oturmuyo şimdilik dairelerde yoksa rezalet yani bi de ses yapmamam lazım sıktıkça sıkıyorum kendimi allahım kilo insanı ne hale sokuyo komik :)) kafamçokkarıştı

Ben de ip atlıyorum bir haftadırkaydirigubbakcemile3
50 tane atlıyorum nefesim kesiliyor yaşlandık mı ne??kaydirigubbakcemile3
Günde 250 kere atlıyorum.Biraz önce zeytinyağlı fasulyemi de yedim

En az 250........ haydi yasuş görelim seni . Şu yerin darlığı bende de var. Oturduğum ev apart 30 metrekare civarında kapıyı açıp apartmanın koridorunda atlıyorum allahtan kimse oturmuyo şimdilik dairelerde yoksa rezalet yani bi de ses yapmamam lazım sıktıkça sıkıyorum kendimi allahım kilo insanı ne hale sokuyo komik :)) kafamçokkarıştı[/QUOTE]

ben gideyim barii 50 daha atlıyayım siz geçenlerde ip atlamanın kalorisinimi ne yazmıştınız hatırlıyamadım

ses konusuda eşim babasının yanında vefakatçıydı şimdi uyuyor ondaaan bende tam odanın yanında holde atlıyombilmiyorumkismile

Ben biraz farklı yorumladım galiba sempatiksalakcinni

kizlar yarim saat yaptim size yazdiktan sonraa..

walk at home leslie sansone la evde yuruyus programi..
1-2-3-4 mil olarak farkli videolar var;

ben bugun 2 mil yurudum mesela..

16.00 50 tane daha atladım nefes kesiyor valla birde yerim dar ses çıkarmamamda lazım :1ninca:15 dk sonra bir 50 daha yaparsam pepperın 5 km yürüyüşüne denk gelirmiki ben yıllardır ilk defa atlıyorummm yaaaalaelaelaelaelae[/QUOTE]

En az 250........ haydi yasuş görelim seni . Şu yerin darlığı bende de var. Oturduğum ev apart 30 metrekare civarında kapıyı açıp apartmanın koridorunda atlıyorum allahtan kimse oturmuyo şimdilik dairelerde yoksa rezalet yani bi de ses yapmamam lazım sıktıkça sıkıyorum kendimi allahım kilo insanı ne hale sokuyo komik :)) kafamçokkarıştı[/QUOTE]

aynen, en az 250
hadi bakalim..
:umursamaz:

vallaaa 100 tane atladım geldim dilim bi karış dışarıda yazıyorum size kızimda burda dalga geçiyor o stepeerla 350 klori yaktı
bu arada kızım çok zayıf fit bir vücut istiyor muş hanımefendiiiiialsanaalsanasmile

ben bu hafta sonu hırs yaptım bu çizelgedeki kurbaağaaa çok sıkıldı en az 59 olmallıııııııııııııklava:alsanaalsanasmileklava:alsanaalsanasmileklava:

ben bu hafta sonu hırs yaptım bu çizelgedeki kurbaağaaa çok sıkıldı en az 59 olmallıııııııııııııklava:alsanaalsanasmileklava:alsanaalsanasmileklava:

afferin canim;
aynen devam..

bence de su kurbaga ziplasinn artik diy mi..

carsambaya insallah..

kizlar bugun yediklerimi yazayim,

sabah,
bitki cayi
maydonoz,
peynir
1 tatli kasigi bal
2 dilim tam tahilli ekme

(bu arada ogrendim ki tam tahilli ekmegin bir dilimi 67 kalori.
light ekmeginde 40 kusur; bundan sonra uno light alicam)

40 dk pilates
30 dk walk at home

1 bardak y.yagli sut

saat 3 gibi;
cay, maydonoz
haslanmis yogurtlu karisik; brokoli-karnibahar-patates
az peynir, domates
1 dilim cavdar ekmegi,
minicik bir parca simit

az once,
1 kase puding

aksam yemeyecegim..

sizce fazla mi kizlar ? (kocun da tavsiyeye ihtiyaci var)

yok canim benim yaa neresi fazla masallah guzel guzel bence:))) bizim bugun pazar aksamm yemegi pek cok oldugu icin ben gunduz cok az yemege calisiyorum bi de erken yiyoruz zaten o yuzden sorun olmuyor :)

bence çok iyi bir menüü
fakat yatacağın saat önemli olmakla birlikte bir yada 2 ara öğün yemelisin bencekaydirigubbakcemile

Sabah
Kaşar sucuk bir dilim ev ekmeği, 4 zeytin.

Öğlen bir avuç fındık

Akşam yoğurtlu ıspanak ve erişte. 1 dilim tam tahıl ekmeği.

sagolun kizlar tavsiyeleriniz icin..

azonce bi 30 dk. daha pilates yaptim;

spora doymuyorum bugun ))

(aman hep boyle olsa keskee)

Yarın yine misafir gelcek, ne yapsam ama hem hafif hem lezzetli ikramlık kafamçokkarıştı

kizlar 2. bir emre kadar pilav ve makarna yasaklanmistir ;
duyrulurrrrr...

azdi, 1 kasikti, 3 kasikti kabul etmiyorum ona goreeee

(carsambaya kadar izin yok; our hafta yeni kocunuz izin verirse yiyebilirsiniz)

yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…