yesa ben şimdi yarın başlicam tamam orasını anladım ne kadar süreli bu program arakdaşlar birisi bilgi werebilir mi?
aranıza aldınığınız için teşekürler opuyorumnanaktan ya bugün ben yani diyet olarak yemedim bildiğin adam akıllı kahwaltı yaptım babalar gibi bilmiyorumkismile yani yarım simit sucuklu yumurta peynir zeytin :) yarın başlasam ben ?
o kadar rahatsız oluyorum ki size anlatamam hrkes güzel dolduğumu fakat kilo werirsem çok süper olacağımı söylüyor fakat ben her diyete başladığımın ertesi günü bozuyorum belki hep birlikte kilo weririz ayrıca benim 12 kilo wermem lazım sanırım çok çaba gerekiorkaydirigubbakcemile3:uhm:
yesa ben şimdi yarın başlicam tamam orasını anladım ne kadar süreli bu program arakdaşlar birisi bilgi werebilir mi?
parolamiz da zaten guzeliz cok daha guzel olacagiz kaydirigubbakcemile3
ahhh canım gerçekten utanç verici bir durum çocuk gibi davranıyorum ki çocuklar bile böyle davranmaz işte benm eşim çooook uzun süre gececi oldu ve bu arada tedavi süreçleri de oldu havalarda çok soğuktu hep bir engel ve bahaneee artık çokkkk dikkatliyim böyle bir takımdayım yapmassam ayıp yaniiibitanecim; asil cok yedigin zaman buraya yaz ki; verelim cezani , cek; caydirici olsun bidaha yapma; sen de kurtul biz de..
simdiiii,
cezalardan ceza begen.
sanma ki pazar gunu laylaylomm eglenerek bir gun gecireceksinnnn
sana en az 5 km yuruyus veriyorum;
artiii, en az 20 dk sevdigin baska bir sporu yapacaksinnn:mymeka:
QUOTE=yasemn76;11331613]
14.30 da 50 ip atladım o ara eşim eve geldi bırakmak zorunda kadım yemek falan yediicokacimcoook
16.00 50 tane daha atladım nefes kesiyor valla birde yerim dar ses çıkarmamamda lazım :1ninca:15 dk sonra bir 50 daha yaparsam pepperın 5 km yürüyüşüne denk gelirmiki ben yıllardır ilk defa atlıyorummm yaaaalaelaelaelaelae
Canım vücudun soğursa tekrar ısınmak zorunda kalırsın yapıcaksan şimdi yap derim hazır vücudun yakmaya başlamış kaloriyi soğuma egzersizi gibi olur hem tam bilmiyorum çok terletiyo mu ama yürüyüş tarzı olduğu için didim bayanssulusmile
Ben biraz farklı yorumladım galiba sempatiksalakcinni
ahhh canım gerçekten utanç verici bir durum çocuk gibi davranıyorum ki çocuklar bile böyle davranmaz işte benm eşim çooook uzun süre gececi oldu ve bu arada tedavi süreçleri de oldu havalarda çok soğuktu hep bir engel ve bahaneee artık çokkkk dikkatliyim böyle bir takımdayım yapmassam ayıp yaniii
hadi ben spora kaçayımm kızımlaa yapıyorummmsempatiksalakcinni
QUOTE=yasemn76;11331613]
14.30 da 50 ip atladım o ara eşim eve geldi bırakmak zorunda kadım yemek falan yediicokacimcoook
16.00 50 tane daha atladım nefes kesiyor valla birde yerim dar ses çıkarmamamda lazım :1ninca:15 dk sonra bir 50 daha yaparsam pepperın 5 km yürüyüşüne denk gelirmiki ben yıllardır ilk defa atlıyorummm yaaaalaelaelaelaelae
ben bu hafta sonu hırs yaptım bu çizelgedeki kurbaağaaa çok sıkıldı en az 59 olmallıııııııııııııklava:alsanaalsanasmile klava:alsanaalsanasmile klava:
afferin canim;
aynen devam..
bence de su kurbaga ziplasinn artik diy mi..
carsambaya insallah..
kizlar bugun yediklerimi yazayim,
sabah,
bitki cayi
maydonoz,
peynir
1 tatli kasigi bal
2 dilim tam tahilli ekme
(bu arada ogrendim ki tam tahilli ekmegin bir dilimi 67 kalori.
light ekmeginde 40 kusur; bundan sonra uno light alicam)
40 dk pilates
30 dk walk at home
1 bardak y.yagli sut
saat 3 gibi;
cay, maydonoz
haslanmis yogurtlu karisik; brokoli-karnibahar-patates
az peynir, domates
1 dilim cavdar ekmegi,
minicik bir parca simit
az once,
1 kase puding
aksam yemeyecegim..
sizce fazla mi kizlar ? (kocun da tavsiyeye ihtiyaci var)
1 saat yürüdüm 40 dakika da bisiklet sürücem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?