Sabahları müsli yiyordum bu aralar bağırsaklarımı iyi çalıştırıyo çünkü ama kalorisi çok 100 g. 350 kalori içine 100 ml. süt de koy oldu sana 450 kalorilik kahvaltıüfff ya tuvalete gidemiycem ya da kilo veremicem galiba pufff kuru erik kayısı da az değil 400 kalorilerde dolaşıyo (( eyvahedigeldismile
Sevgili bayanlar ben daha yeni katıldım bu kk:)benimde kilom59 boy 165 banada bir el atınnn duacınız olayımmm
lütfennnnn
senağlama
canım senmi bozdun benmi bozdum:1shok::1shok:
ben de yazayim yediklerimi malum bugun pazar aksam yemegi cok fazla o yuzden gunduz pek bi sey yememege calisiyorum
sabah
kahvaltilik gevregi
sut
1 muz icine dogranmis
ara
greyfurtlu biseyli yesil cay
ara
1 adet bar (su kalorisi cok az olanlardan)
ara
1 armut
gelelim aksama
haslama havuc
firinda patates
firinda beyaz havuc gibi bi sey
haslama brokoli
haslama lahana yapragi (valla lahana yapragini hasladi yaa oyle yedik cok komik:))
1 adet ekmek gibi bi sey (yorkshire pudding diye geciyor)
et (uzerine sos)
ayyy ne kadar cok ustune de yesil cay simdi elimde
bu da fotografi :)
Sevgili bayanlar ben daha yeni katıldım bu kk:)benimde kilom59 boy 165 banada bir el atınnn duacınız olayımmm
lütfennnnn
senağlama
OOfff offf of ki ne offf nişanlım da yanımda açtı cipsi yiyo ketçaplı cipso off kokusu geliyo zati sabah müsli yerine cips mi yesem nasılsa aynı kalori ohaoldumsmile
cok hastayım ıkı gündür yaa basımı kaldıramadımbugun sabah bı dılım keğek ekmegı bı dılım kasar peynırıfırında patates ıkı kucuk dılım ondan yedım arada portakal suyu ıctım taze sıkılmıs aksamda mercımek corbası yedım bı tabak sonra bu muz yedımm sabah bras ııyydım ıp atladım ama 100 kere yatmadan egzeersız yapıcam ınsallah
bu arada bugun bayadir gorusmedigim bi arkadasimda msn de gorustum cam actim ben daha bi sey demeden sen suzulmussun kilo mu verdin canim dedi :)))
hhhhhqqqqqq sakkııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn kendine geeeeelllalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
:1ninca: hı kim ne dedi? Ben mi demişim içimdeki ses konuşuyo bir ki bir ki deneme...
Yok canım ben adaçayımı içiyorum limonlu az sonra ip atlıycam karıştırmayın cipsi canım kim dedi cips diye kafamçokkarıştı
Arkadaşlar ip atlamam lazım yerimden kalkamıyorum birazcık gaz verin nooooollluuurrrr g.t üstü oturmiyim yaaaaa:sinifsinif:
aaaaa canım senin gaza ihtiyacın yok şimdi kalk yerinden çık hole başla bakayım tatlım kaydirigubbakcemilesen günde kaç tane atlıyorsun bunun normali ne ama ip atladıktan sonra cevapla tatlım:lepi:
aboooooovvvv:1shok:Isınmaya başladım cevap vericem ama burda olucanız söz 45 dk sürer . (Böyle de bağlarım foruma adamı kaydirigubbakcemile)
aboooooovvvv:1shok:
Çok teşekürler güzel bayanlarrr
bende sizinle bşy paylaşıcam demin komşum geldi selda
onun bana sunduğu ve 1 haftada 5 kilo verdiği diyet.....,
sabahları kalkar kalkmaz yarım çay bardağı suyun içne keten tohumu sonra
sabah kahvaltılık çerez sabah akşam çorba ve bisiklet veya kolay egzersizler
lütfennnnn
senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?