50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok hastayım ıkı gündür yaa basımı kaldıramadım bugun sabah bı dılım keğek ekmegı bı dılım kasar peynırıfırında patates ıkı kucuk dılım ondan yedım arada portakal suyu ıctım taze sıkılmıs aksamda mercımek corbası yedım bı tabak sonra bu muz yedımm sabah bras ııyydım ıp atladım ama 100 kere yatmadan egzeersız yapıcam ınsallah

canım senmi bozdun benmi bozdum:1shok::1shok:

garip bi yiyecek her şekilde yenircokacimcoook

OOfff offf of ki ne offf nişanlım da yanımda açtı cipsi yiyo ketçaplı cipso off kokusu geliyo zati sabah müsli yerine cips mi yesem nasılsa aynı kalori ohaoldumsmile

hhhhhqqqqqq sakkııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn kendine geeeeelllalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

geçmiş olsun sevgicim kendine dikkat dikkat etttolumunekankayizsmile

hhhhhqqqqqq sakkııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn kendine geeeeelllalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

:1ninca: hı kim ne dedi? Ben mi demişim içimdeki ses konuşuyo bir ki bir ki deneme...

Yok canım ben adaçayımı içiyorum limonlu az sonra ip atlıycam karıştırmayın cipsi canım kim dedi cips diye kafamçokkarıştı

hııııh şöyleee hizayaaa gelelimşakkıdı
şaka şakadelikafaduldenhihoyyyt
bende bugün ara ara toplam 300 ip atladım şınav çekmem lazım yavaş yavaş alıştırma yapıyorum kol kaslarım alışsın haftaya şınav başlarrrrakannehirakannehirhihoyyyt

Arkadaşlar ip atlamam lazım yerimden kalkamıyorum birazcık gaz verin nooooollluuurrrr g.t üstü oturmiyim yaaaaa:sinifsinif:

Arkadaşlar ip atlamam lazım yerimden kalkamıyorum birazcık gaz verin nooooollluuurrrr g.t üstü oturmiyim yaaaaa:sinifsinif:

aaaaa canım senin gaza ihtiyacın yok şimdi kalk yerinden çık hole başla bakayım tatlım kaydirigubbakcemilesen günde kaç tane atlıyorsun bunun normali ne ama ip atladıktan sonra cevapla tatlım:lepi:

aaaaa canım senin gaza ihtiyacın yok şimdi kalk yerinden çık hole başla bakayım tatlım kaydirigubbakcemilesen günde kaç tane atlıyorsun bunun normali ne ama ip atladıktan sonra cevapla tatlım:lepi:

Isınmaya başladım cevap vericem ama burda olucanız söz 45 dk sürer . (Böyle de bağlarım foruma adamı kaydirigubbakcemile)

Ben geldimmm.

@sevgicim çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşirsin inşallah, kendine dikkat et.
@Peppercım senin bu walk at home'u denedim bugün 1 mil yürüdüm.15 dk sürdü odur herhalde, online yaptım, yarın videoları indirip uygulayacağım çok eğlenceli geldi bana.

Ve cezamı çektim:)

15 dakika yürüdüm 1 milmiş.
20 dakika bisiklette 150 kalori yaktım.
8 dakika abs karın hareketleri yaptım.
5 dakika da sevdiğim plates hareketleri yaptım.

Ve çok yorldum kafamçokkarıştı
Azcık dinleniyim gelirim guclubacismile

Bu diyetle bir haftada 5 kilo verirsin ama öbür hafta 10 kilo alabilirsin.

Kızlar sen de zayıfla diye bir site var, istediğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde ne kadar sürede ulaşacağınızı gösteriyor, benim 3 ay çıktı. Yaşa ve kiloya göre farklı hesaplıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…