Ben geldimmmmm günlük sporumu yaptım yasuşum sağol tatlım zemuszemus
10 dk ısınma + 30 dakika ip atlama (750 adet) + 10 dk soğuma
:lepi:
arkadaşım ipi nerde atlıyorsunuz?
750 ip mi atladın? tebrik ederim coşmuşsun yine:)
garip bi yiyecek her şekilde yenircokacimcoook
benimde yüzümün süzüldüğü günleri görmek nasip olacakmı:1no2::Saruboceq:
Kaç yaşındasın sen canım, ben senin ideal süreni hesaplıyım.
ya benimde heaplayabilir misin acaba ?? 1.52 kilo 59yaş 23vereliniortak
Ben buldum ama burada hangi sporu kaç dk yaparsan ne kadar kilo vereceğin ne kadar yağ yakacağın yazıyo o mu scylla senin dediğin ?:uhm:
Teşekkür ederim cnm baktım 20 dk olmuştu dedim anca yakıyorum yağları azcık daha devam ediyim sayısı tama yuvarlıyim derken 750 olmuş :))
Bu arada sende zayıfla web adresine girdim ancak ne kadar süreye ihtiyacın olduğunu hesaplayan tabela ulaşamadım hangi bölümde site icinde?
Ben buldum ama burada hangi sporu kaç dk yaparsan ne kadar kilo vereceğin ne kadar yağ yakacağın yazıyo o mu scylla senin dediğin ?:uhm:
oncelikle herkeslere masallah ne guzel sporlar yapilmis bugun tu tu tu:)) ben de yazayim yaptiklarimi
1-kol videosu (8dk)
2-bacak videosu
3-redbook tummy
4-redbook ultimate abs
5-10 kopru hareketi
6- 40 sag ic 40 sol ic bacak hareketi
7-koltuk kullanip 6dk mucizeler yaratma videosu :)
8-kese+ selulit masaj sabunum:)
sonrasinda da 1 bardak yarim yagli sut kizlar yine soyluyorum egzersiz sonrasi altin zaman dilimi adi verilenn 45-1 saat icerisinde su icerseniz yag yakar, haydi kolay gelsin
Su mu içicez süt mü içicez bebişim:)
SUT bebisim benim turkce karakterlerim yok malesef :)) o yuzden kusuruma bakmayin kaydirigubbakcemile5 en iyisi yagsiz ama biz yarim yagli aliyoruz o yuzden egzersiz sonrasi iciyorum
Bende bi kac kilo vermek istiyorum ama nerden basliyacagim bilemiyorum :S
Sabah diyete balsiyorum oglene dogru bozuyorum
Yarindan itibaren saglikli ve duzenli yemeye gayret edicem !! 19 gune yanlarim gitmesi lazim :S
19 gunde bir kac kilo nasil verilir kizlar biliyormusunuz?
Boyum 172 fln kilo 54, 47 olmak istiyorum.
Kızlar sen de zayıfla diye bir site var, istediğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde ne kadar sürede ulaşacağınızı gösteriyor, benim 3 ay çıktı. Yaşa ve kiloya göre farklı hesaplıyor.
Bizim evde yağsız süt var ama tadı çok kötü, kesin mi bu bilgi, bu işkenceye ona göre katlanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?