50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sende zayıfla web adresine girdim ancak ne kadar süreye ihtiyacın olduğunu hesaplayan tabela ulaşamadım hangi bölümde site icinde?

750 ip mi atladın? tebrik ederim coşmuşsun yine:)

Teşekkür ederim cnm baktım 20 dk olmuştu dedim anca yakıyorum yağları azcık daha devam ediyim sayısı tama yuvarlıyim derken 750 olmuş :))

Bu arada sende zayıfla web adresine girdim ancak ne kadar süreye ihtiyacın olduğunu hesaplayan tabela ulaşamadım hangi bölümde site icinde?

Son düzenleme:
garip bi yiyecek her şekilde yenircokacimcoook

bildigimiz ekmek gibi kek gibi yaw:)) anlamadim valla onume geleni yiyorum kaydirigubbakcemile2 domuz eti haric kaydirigubbakcemile3

benimde yüzümün süzüldüğü günleri görmek nasip olacakmı:1no2::Saruboceq:

canim valla yuzumun degil de bacaklarimin suzulmesini istiyroum ben biri cikip dese ya ayy nasi suzulmus bacaklarin diye kaydirigubbakcemile3

Ben buldum ama burada hangi sporu kaç dk yaparsan ne kadar kilo vereceğin ne kadar yağ yakacağın yazıyo o mu scylla senin dediğin ?:uhm:

oncelikle herkeslere masallah ne guzel sporlar yapilmis bugun tu tu tu:)) ben de yazayim yaptiklarimi

1-kol videosu (8dk)

2-bacak videosu

3-redbook tummy

4-redbook ultimate abs

5-10 kopru hareketi

6- 40 sag ic 40 sol ic bacak hareketi

7-koltuk kullanip 6dk mucizeler yaratma videosu :)

8-kese+ selulit masaj sabunum:)

sonrasinda da 1 bardak yarim yagli sut kizlar yine soyluyorum egzersiz sonrasi altin zaman dilimi adi verilenn 45-1 saat icerisinde su icerseniz yag yakar, haydi kolay gelsin

Son düzenleyen: Moderatör:

Hesaplamalara giriyorsun canım orada bir sürü hesap var bu grafikte alman bir siteye yönlendirerek çıkıyor.

Su mu içicez süt mü içicez bebişim:)

Bende bi kac kilo vermek istiyorum ama nerden basliyacagim bilemiyorum :S
Sabah diyete balsiyorum oglene dogru bozuyorum

Yarindan itibaren saglikli ve duzenli yemeye gayret edicem !! 19 gune yanlarim gitmesi lazim :S

19 gunde bir kac kilo nasil verilir kizlar biliyormusunuz?

Boyum 172 fln kilo 54, 47 olmak istiyorum.

SUT bebisim benim turkce karakterlerim yok malesef :)) o yuzden kusuruma bakmayin kaydirigubbakcemile5 en iyisi yagsiz ama biz yarim yagli aliyoruz o yuzden egzersiz sonrasi iciyorum

Bizim evde yağsız süt var ama tadı çok kötü, kesin mi bu bilgi, bu işkenceye ona göre katlanayım

172 boyla 47 kilo mu olmak istiyorsun? kafamçokkarıştı
Biraz fazla zayıf olursun gibime geldi, ama sen bilirsin tabi, kolay gelsin şimdiden. Burayı takip edersen sürekli belki motive olmana yardımcı olabilir.

Kızlar sen de zayıfla diye bir site var, istediğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde ne kadar sürede ulaşacağınızı gösteriyor, benim 3 ay çıktı. Yaşa ve kiloya göre farklı hesaplıyor.

canımcım çok sağol ben baktım benim de 8mart çıktı dünya kadınlar gününde
kadınlar günüm çok farklımı geçecek neeeeCADIARZU

Bizim evde yağsız süt var ama tadı çok kötü, kesin mi bu bilgi, bu işkenceye ona göre katlanayım

valla kesin canim aklinialirimsmile deney yapmislar 3 e ayirmislar milleti egzersiz sonrasi ilk gruba bi sey vermisler 2inci gruba baska bi sey 3uncu ye de sut vermisler sonra bi bakmislar bu sut verilen grup digerlerine gore 2 (IKI) KAT daha fazla yag yakmis bak su Allahin isine sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…