:1shok: ben b vitamini kullanıyorum :1shok: ama kas olsun istemiyorum gerçi koşu yaptığım zamanlarda da öyle çok kötü olmamıştı ama azcık erkekimsi oluyor yani . Desene kilo veriyim derken kastan dolayı tartıya yansımıcak yine(( pıffff kilo vermek istiyorum tartıda inceldiğimi görmek istiyorum. Hiç spor yapmadan da gitmiyo işteeeeee yapınca da kas oluyoooo hay ben bööööle metabolizmayı kafamçokkarıştı
kizlar su sştedeki hesaplamalara ben de girdim;
3 km yuruyusle sadece 105 kalori mi yakiliyormus;
eee ben zaten yurudukten sonra bir bardak y.yagli sut iciyorum o da 92 kalori; neye yaradi :-(((
off yaaa
172 boyla 47 kilo mu olmak istiyorsun? kafamçokkarıştı
Biraz fazla zayıf olursun gibime geldi, ama sen bilirsin tabi, kolay gelsin şimdiden. Burayı takip edersen sürekli belki motive olmana yardımcı olabilir.
valla kesin canim aklinialirimsmile deney yapmislar 3 e ayirmislar milleti egzersiz sonrasi ilk gruba bi sey vermisler 2inci gruba baska bi sey 3uncu ye de sut vermisler sonra bi bakmislar bu sut verilen grup digerlerine gore 2 (IKI) KAT daha fazla yag yakmisbak su Allahin isine sempatiksalakcinni
:roflol::roflol: aman yarabbi alayına isyan :)
Tatlım metabolizma hızın yükseliyo ama gün boyu daha çok yakıyo metabolizman onu da düşün yerimseniben
Yaktım gemileri artık umrumda değil buyrunnnnnnnnn
Yaktım gemileri dönüş yok artık geri sempatiksalakcinni aynen tatlım ben de yaktım hepiciğini zaten sporsuz veremiyorum 20 gün öylece kaldı kilo o yüzden ne olursa olsun artık hulk gibi dolaşırız etrafta laelaelaelaelae
anlamadim ki,
niye hulk gibi;
kas yapicaz anlaminda mi???
evet kas yapınca hulk olucaz kafamçokkarıştı
he he he bende istiyom ben küçük hulkÇok üzgünüm çoook olucammmlaelaelaelaelaeevet kas yapınca hulk olucaz kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?