50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eveeeet herkese günaydım tüm kışkırtmalara rağmen dünü kazasız belasız atlatmış bulunuyorum. Darısı bugünün başına...

Kızlar dünkü yediklerimin listesini veriyorum:

Sabah: 1,5 avuç müsli yarım yağlı süt ile

toplam 1 avuç kuru kayısı, kuru üzüm, ceviz, kuru elma

Ara : Yeşil çay

Öğle: 3 kaşık kapuska (kaşıkla alıp çatalla yedim üstten üstten salçasını yemedim :kedi:)
2 kaşık yarım yağlı yoğurt

Ara:100 ml. yarım yağlı süt ile hazırlanmış şekersiz neskafe

Ara: 1 çorba kasesi iceberg, havuç ve mor lahana ile yapılmış çokçokçokçok az yağlı salata (z.yağı üzerinde ip gibi 1 kere gezdirdim)

1 orta boy greyfurt

Akşam: 1 tabak incecik yağ dökülmüş kabak, havuç, kereviz, brokoli haşlama

2 kaşık light yoğurt

Akşam: 1 bardak adaçayı

1 bardak form çayı (liptonun şeftalili form çayı tavsiye ederimmm süper)

1 bardak ıhlamur

1 bardak 50 ml. light süt ile yapılmış şekersiz neskafe

750 tane ip atladım vücut ısınma ve soğuma egzersizi yaptım. Azcık karın kası için karnımı kastım bel kaslarımı güçlendirdim falan herşey dahil 50 dk. egzersiz yaptım.

3.5-4 lt. su içtim :hooray:

herkese gunaydin

carsambaya az kaldi,
aman dikkat arkadaslar...

yasaklara uyalim olur mu??

(makarna-pilav yok carsambaya kadar)

optum hepinizi..

Benimde baldırlarımda böyle kaslar var. Gıcık oluyorum. Sırf o yüzden zayıflarken spor yapmadm. Böylede vucudum gevşedi sarktı :bbo:

Şimdi yapıyorum spor. Yaktım gemileri artık umrumda değil buyrunnnnnnnnn

kizlar su sştedeki hesaplamalara ben de girdim;

3 km yuruyusle sadece 105 kalori mi yakiliyormus;

eee ben zaten yurudukten sonra bir bardak y.yagli sut iciyorum o da 92 kalori; neye yaradi :-(((

off yaaa

kizlar su sştedeki hesaplamalara ben de girdim;

3 km yuruyusle sadece 105 kalori mi yakiliyormus;

eee ben zaten yurudukten sonra bir bardak y.yagli sut iciyorum o da 92 kalori; neye yaradi :-(((

off yaaa

:roflol::roflol: aman yarabbi alayına isyan :)

Tatlım metabolizma hızın yükseliyo ama gün boyu daha çok yakıyo metabolizman onu da düşün yerimseniben

172 boyla 47 kilo mu olmak istiyorsun? kafamçokkarıştı
Biraz fazla zayıf olursun gibime geldi, ama sen bilirsin tabi, kolay gelsin şimdiden. Burayı takip edersen sürekli belki motive olmana yardımcı olabilir.

1.72 boy manken hesabiyla bie 72-20=52 kg olmali yaaa

:roflol::roflol: aman yarabbi alayına isyan :)

Tatlım metabolizma hızın yükseliyo ama gün boyu daha çok yakıyo metabolizman onu da düşün yerimseniben

hee evet o da dogru.

gerci kim ne derse desin bu spordan sonra sutun faydasini gordum ben bu hafta.

napalim care yok;
az da yaksak cok da spora devammmm

Son düzenleme:
Yaktım gemileri artık umrumda değil buyrunnnnnnnnn

Yaktım gemileri dönüş yok artık geri sempatiksalakcinni aynen tatlım ben de yaktım hepiciğini zaten sporsuz veremiyorum 20 gün öylece kaldı kilo o yüzden ne olursa olsun artık hulk gibi dolaşırız etrafta laelaelaelaelae

günaydın kızlar.
hafta sonu da ipin ucunu salmadım. bir arkadaşı gördüm karbonhidrat diyetiyle 15 kilo vermiş 2 ayda. daha bi gaza geldim. bugün işyerinde epeydir görüşmediğim üç arkadaş ne kadar zayıflamışsın dedi, iyice şevk geldi bana. zemuszemus böyle giderse bu ayın sonuna fitim, sayenizde. seviyorum hepinizi.

bütün olay akşam çok yememekmiş. iyice anladım bunu. sabah peynirli zeytinli 2 galetalı enfes bir kahvaltı yaptım. öğlende sadece patates yiyeceğim ama olsun, durmak yok yola devam. olumunekankayizsmile

selam kizlar;
sebzelerin onemini hepimiz biliyoruz artik;

size turlu yemegi oneriyorum, bu haftaici birgun icin..
tarifi de burdaa;

TÜRLÜ YEMEĞı
Bu hafta meyve ve sebzeler dünyasındaki yolculuğumuza bunların birleşiminden oluşan hem besleyici hem de lezzetli bir yemekle nokta koyalım istedik.

Malzemeler
1 adet kabak, 1 adet patlıcan, biber, bamya, fasulye, sarmısak, soğan, tuz ve baharatlar...

Yapılışı
1 yemek kaşığı sıvı yağda 1 adet soğanı ve sarmısakları kavurduktan sonra domates (salça yerine) ve biberi ekleyin. Daha sonra sebzelerinizi de tencereye atıp üzerine bir miktar su ve tuz (isterseniz baharat) ekleyin.

baska birgun de yogurtlu semizotu salatasi yapabilirsiniz..

SEMıZOTU: Kanı temizler, idrar söktürür, sinir krizleri ve beyin yorgunluğunu geçirir, böbrekteki kum ve
taşı döker. Tüm bunların yanı sıra şeker hastalarının susuzluğunu azaltır, kilo vermeye yardımcı olur.

HAVUÇ: Kilo alıp vermemizde temel olan kan şekeri dengemizin korunması, aldığımız besinlerin glisemik endekslerine bağlıdır. Havuç, yüksek glisemik endeks içeren bir besin olmakla birlikte belli aralıklarla ve doğru şekilde tüketildiğinde sağlıklı beslenmede yerini alabilir. En doğrusu çiğ ya da haşlayarak tüketmektir. Gözler için çok faydalı olan havuç, mide ve bağırsak kanamalarında da etkilidir. Ayrıca damar sertliğini engeller, akciğer kanseri riskini düşürür.

En sık yapılan hatalar
En sık yapılan hatalar şöyle sıralanabilir:

Çok fazla ve hızlı yemek yemek,
Lokmaları çiğnemeden yutmak,
Öğün atlamak,
Su içmemek ya da az içmek,
Yemek yerken TV izlemek,
Stresli durumlarda aşırı yemek yemek,
Akşam yemeğinden sonra atıştırmaya devam etmek.

Altın öğütler
Gereksiz kilo almamak için de ilk aşamada şu alışkanlıklarınıza dikkat edebilirsiniz:

Evde canınız sıkıldıkça buzdolabı kapağını açma alışkanlığından vazgeçin,
Yemekleri küçük lokmalar halinde ve iyice çiğneyerek tüketin,
Yemekleri mutfakta tabağınıza servis edip masaya getirin,
Yemek biter bitmez masadan kalkın,
Doyana kadar sebze yemeği ve sossuz hazırlanmış salata hakkınız olduğunu unutmayın.
Kızartmalardan ve hamur işlerinden mümkün olduğunca uzak durun,
Stresliyken buzdolabına saldırmayın!
Günde 3 ana ve 3 ara öğün tüketin; ara öğünlerinizi asla atlamayın
Su, sindirimi hızlandırıp, toksik maddelerin atımını sağlayacaktır. Günde en az 2 litre su için.

Koptum ya delikafadulden Hulk çok iyi benzetme :içelim:

Aynı egzersiz rutininden sıkıldınız mı? ışte belirtiler: azalan motivasyon, kısa sürede egzersizleri değiştirme ya da egzersizleri es geçme. Özellikle aynı aktiviteyi hergün yapıyorsanız, egzersizden sıkılmak normaldir.

ışte size sıkıcı bir rutini tekrar hareketlendirmek için birkaç ipucu:

Yeni şeyler deneyin. Step sınıflarından, Dans ve Pilates derslerine geçmek sizi tekrar motive etmeye yetebilir.
Spor yaptığınız ortamı değiştirin. Eğer her zaman kapalı mekanlarda egzersiz yapıyorsanız dışarıyı deneyin. Bisiklete binmek, dağ yürüyüşü çok iyi alternatiflerdir.
Kendinize bir egzersiz arkadaşı bulun. ıyi arkadaşlık eğlenceli bir egzersizle, sıkıcı bir egzersiz arasındaki farkı ortaya çıkarabilir. Spor ya da aktivite kulüpleride ayrıca egzersizlerinize sosyal yanlar katabilir.
Yani amaçlar belirleyin. Hiç uzun mesafe koşmayı veya triatlonu bitirmeyi düşündünüz mü? Öyleyse çalışma programınızı amacınızı mümkün kılacak şekilde düzenleyin.
Yeni bir takım, alet alabilirsiniz. Ucuz bir egzersiz aleti bile her zamanki rutininize hareket getirmeye yardımcı olabilir.
Egzersizlere ufak bir ara verin. Bazen azalan motivasyon için en iyi çare mola verip egzersizin hayatınızda oynadığı rolü tekrar değerlendirip gerekli değişiklikleri yapmaktır. Eğer egzersiz “istiyorum” yerine “zorundayım”’a dönüştüyse iyi bir egzersizin sunduğu tüm yararlardan faydalanmak hemen hemen imkansızlaşır.

Kaç defa diyorum kendi kendime 2 tane haşlanmış yumurta yeme diye ... Midem sıkıştırıyor yahu yine ağrımaya başladı offf geçmez ki şimdi bu yarına kadar ::gitme:

günaaaydıııın

dün gece akşam yemeğimiden sonra yeşil çay boshayallersmile
saat 22de 1 avuç mısır yağlı olduğundan az yedim :lepi:
23.30 1 avuç kuru yemiş çoook az kraker 2 bardak çay ohaoldumsmile
saat 3.00 de incirli su berbat bişey ama mecburumÇok üzgünüm çoook
1 kaynamış yumurtaa yazmayı unutmuştum

kaçamak olmayınca babalar gibi yazıyorum vallaaaa:lepi:

sabah kahvaltım:10.30 kendi yaptığım ekmek 1 ince 1dilim 2 dilime eş değer
bu arada ekmek meyvalı cevizli pekmezliii
6 zeyytin 1 parça pynirr2 bardak çayy
birazdan yeşil çayımıda içerimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…