ohh afiyet seker olsunn bitanemm tarcinda cok faydaliymis iyi olmus hayatimmm lokumda sutten istedimi
yok canım lokumu sabah eşim minik minik farklı şeylerle besledi lokumu beslemeye bayılıyor ama fazlası lokuma yaskyerimseniben
kizlar hadi su icelimmm
yok canım lokumu sabah eşim minik minik farklı şeylerle besledi lokumu beslemeye bayılıyor ama fazlası lokuma yaskyerimseniben
oyy masalllahh diyimmm nazar degmesinn ne guzel valla insallah benimde esim prensesimi elleriyle besler yavrusu gibi sever :)
minik minik peynir falanmi besledi kuzum :) pamukta oyle cok sever elle beslenmeyi :))
oyy masalllahh diyimmm nazar degmesinn ne guzel valla insallah benimde esim prensesimi elleriyle besler yavrusu gibi sever :)
minik minik peynir falanmi besledi kuzum :) pamukta oyle cok sever elle beslenmeyi :))
inşallah tatlım olur tabiii
1 & 2 parça peyni çok azzz yumurta bir lokma ekmek zorla az verdiriyorum
eşim bi gün lokumun karnını ben doyurcam diyor sen karışma lokum öööööqqqq diyene kadar beslicekmiş wc sini ben temizlerim diyor yaaaaa
inşallah tatlım olur tabiii
1 & 2 parça peyni çok azzz yumurta bir lokma ekmek zorla az verdiriyorum
eşim bi gün lokumun karnını ben doyurcam diyor sen karışma lokum öööööqqqq diyene kadar beslicekmiş wc sini ben temizlerim diyor yaaaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oyyy aman kuzumm catlamasin sonra allahh korusunn cunku bizim pamukta tavuga karsi doyma gudusu asla yok bi butun tavuk koysak hepsini yer sonra da bayilir :)
bi iki parca peynirle ac yumurta ve ekmekle doyursun lokumu yetmiomu ki bu kadar beslemek esine kaydirigubbakcemile3
kizlar ben geldimm hu hu huuuuu
anneanneme gidip geldim ondan yoktumm canlar
ayy kizlar size uydum,
ip atladim 100 tane
kalp krizi gecirecektim nerdeyse, oluyordum..
isinmadan yapmamak lazim bunu;
nabzim oyle hizlandi ki bayilacaktim....
Kızlar sporum yeni bitti süt içiyim mi? Ne kadar içiyim, ayyy hiç te sevmem
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oyyy aman kuzumm catlamasin sonra allahh korusunn cunku bizim pamukta tavuga karsi doyma gudusu asla yok bi butun tavuk koysak hepsini yer sonra da bayilir :)
bi iki parca peynirle ac yumurta ve ekmekle doyursun lokumu yetmiomu ki bu kadar beslemek esine kaydirigubbakcemile3
napim braz haşin sefiooo senağlamaklava:
Kızlar sporum yeni bitti süt içiyim mi? Ne kadar içiyim, ayyy hiç te sevmem
napim braz haşin sefiooo senağlamaklava:
canim hasi sevio derken oksarkenmi hasinlesio cani yanmasin yavrumunn
bir bardak yeter yada yoğurt ye canımcım oda onun kadar etkili bayanssulusmile:lepi:
canim benim hosbuldumm
ozledimmmm sizleriii umarim sizde beni ozlemissinizdirr
bende bisiklet ceviriorum borekler yansin bari :))
sut yazin seviorum soguk soguk kisin soguk icinde bademciklerim sisio benim
sen ilik sut icebiliosan ic derim faydaliymis gulum
canim hasi sevio derken oksarkenmi hasinlesio cani yanmasin yavrumunn
e alıştı oda babasına lokum da ona göre davranıyo :mymeka:
Ayy ılık hiç sevmem soğuk içtim hızlı içiyim dedim, bademciklerim sızlattı biraz ne yalan söyliyim.
Yahu seni özlemezmiyiz biz hiç, kaç kere andık görmedin mi? Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile
e alıştı oda babasına lokum da ona göre davranıyo :mymeka:
iyi o zaman lokumda ona gore davransinn bubasi hasin seviosa oda ona hasin cvp versin alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3 bazende asiri sevgiden oyle sevio olabilir hani cok seversin icin gider mincik mincik yapmak istersin belkide lokumun bubasi ondan oyle sevio olabilirmi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?