50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy kizlar size uydum,
ip atladim 100 tane

kalp krizi gecirecektim nerdeyse, oluyordum..

isinmadan yapmamak lazim bunu;

nabzim oyle hizlandi ki bayilacaktim....

Ya bebiş ben de senin walk at home varya onla 2 mil yürüdüm, çok yorucu bu ya, yürüyüş gibiyse kalorisi çok da az yakıyorsun, ben yarım saatte bisikletle 200 kalori yakıyordum yahu, ay ayaklarım koptu kafamçokkarıştı

Selam Mankenler sempatiksalakcinni

Benim menu:
S:Kasar peyniri sut 1 dilim ekmek salata
Ara:Elma
Ara:yesil cay kivi
Ogle mercimek yemegi salata 1 dilim ekmek
Ara:Elma
Aksam yogurt cevizli musli

Cok heyecanliyim Casambaya.Kalbim nasil atiyor? offfff eyvahedigeldismile

Hadi herkesden guzel haberler insallah ... optum

Kızlar sporum yeni bitti süt içiyim mi? Ne kadar içiyim, ayyy hiç te sevmem

canim benim hosbuldumm
ozledimmmm sizleriii umarim sizde beni ozlemissinizdirr
bende bisiklet ceviriorum borekler yansin bari :))
sut yazin seviorum soguk soguk kisin soguk icinde bademciklerim sisio benim
sen ilik sut icebiliosan ic derim faydaliymis gulum

Ayy ılık hiç sevmem soğuk içtim hızlı içiyim dedim, bademciklerim sızlattı biraz ne yalan söyliyim.

Yahu seni özlemezmiyiz biz hiç, kaç kere andık görmedin mi? Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile

Ayy ılık hiç sevmem soğuk içtim hızlı içiyim dedim, bademciklerim sızlattı biraz ne yalan söyliyim.

Yahu seni özlemezmiyiz biz hiç, kaç kere andık görmedin mi? Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile

aynen bende ilik sevmem ya cok sicak ya soguk olcak sut :) ama sen soguk icmissin iyi yapmamissin tatlim ya bogazlarin sismesin benim hemen siserde aman canim hastacik olma sonra dikkat et kuzum valla gecmise gozattim ama cok ilerlemis bi turlu bulamadim guzelcimm canimsinizzzz valla opuyorumnanaktan olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Kızlar bu halk arasında yanlar denen bel kemiği daha doğrusu leğen kemiği çevresindeki yağlardan nasıl kurtulucaz sporla gitmiyor onlar sanki, onları çalıştıran bir egzersiz biliyor musunuz?
İlla çember mi çeviriyim? kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…