her tarafı et kırmış spor yapamıyor bu gün iki saat kadar koşturdu dışarda o yeter diyor. spor yaparsan alışırsın diyorum dinlemiyor beni :çok üzgünüm: aslında spor yapmaya devam etse bir süre sonra ette kırmıcak kemiktye sempatiksalakcinni
canim sen bu badmintonu nerde oynuyosun???
sabah tost light kasarli
ogle pirasa
ikindi borek
aksam salata yogurt
muz armut mandalina:)
oyyy zorlamasin o zaman kendini cok yorgun olmadigi zaman baslasin bence tatlim
o tatli dilini yesinler senin cimcimem benimm
napio simdi annecigin?lokumlami tepisio yoksa :)benim icinde sevsin lokummu
Evet susamla ceviz bir de pekmez koyucam, bugün de misafirler geldi tahinli, cevizli çörek yaptım, tahine sardım bu aralar:) Gerçi sadece tadına bakabildim
Ayy neyse gece gece girmeyelim yemek muhabbettine:)
Kızlar sporum yeni bitti süt içiyim mi? Ne kadar içiyim, ayyy hiç te sevmem
Her gün de yapılmaz zaten dün yapmıştı galiba. Sen sporu çok seviyormuşsun fitness hocası ol annenin:)
yok lokum annemlerin yatakta uyuyor annemde yanımda bana bakıyor yerimseniben
öyle işte içi kaynıyo severken coşuyor ben yasemin hatunun kızı yorumlarda yanlışlık olursa kusura bakmayın ben üye olamıyorum annem yüzünden pc ye kaydeymiş sitede iki üye kabul etmiyooo belki dışardan yaparım vermiyom şimdi anneme pc yi spor yapçam diye kaçtı ama yapmıyo havasında değilmiş hanımefendi :teytey::lepi:
ayy super yaaa yasemncim ben bittim senin kizina Şeniz ayy kesin uye ol canim sen valla super olur bak yerimseniben
ic canim ic 1 bardak ic mumkunse tam yagsiz ama o yoksa yarim yagli ama sen de vardi demi yagsiz ondan ic iyidir iyidir :)) icmissin canim simdi gordum:)) yarasin:) yaglar gitsin, kas gelsin birazcik :)
canim cok guzeldi bugun 1 saatten fazla oynadim bu arada ama birazdan yazacagim pek yakismadi bugunun kapanisilmaz:
hosbuldumm gulummm nasil gidioo sekercim?canim benim hosgeldin menun pek guzel nazar degmesin kaydirigubbakcemile2 ayy borek varmis simdi gordum :)))
ayy super yaaa yasemncim ben bittim senin kizina Şeniz ayy kesin uye ol canim sen valla super olur bak yerimseniben
vallaa bu gidişle dışarıdan üye olucam annemin dilinden düşmüyorsunuz bu arada delikafadulden
vallaa bu gidişle dışarıdan üye olucam annemin dilinden düşmüyorsunuz bu arada delikafadulden
canim kuzumm benim bizde anneni cok seviozz ama senide seviozzz lokumuda seviozzz
canim nasillsin kuzummm
niye diyo annem ama benim yerimede yaparsan sevinirim gamyoncuiremsu
oyy lokumum isitsinn annecigin yerini sonra oda gitsin yanina yatsin sicak sicak :)
annecigine cok selam soyle opuyozzz bnde prenseste
hosbuldumm gulummm nasil gidioo sekercim?
sorma canimmmm fena istahimm haliiii((
ol valla canim benim yaa :hulya: yazarsin artik kalkin spor yapin hanimlar huhu diye kaydirigubbakcemile3
annmde çok selam sölüyo bizde ikinizi öpüyoruz opuyorumnanaktan
birde prensesi gıdığından öpmek vardıııŞeniz
canlarim iyiyim gibi :ecrin_bebek: simdi once yaptiklarimi yazayim
1-kol
2-bacak
3- 20 tane kopru hareketi
4-50 sag 50 sol ic bacak hareketi
5-redbook ultimate abs
6-redbook tummy
7-koltuk videosu
8-1 saatten fazla badminton
ne kadar guzel yapmisim demi bilmiyorumkismile ama badminton sonrasi bi arkadasin evine gittik biskuvi peynir cesitleri cips kaju kucuk cikolatali bi seyler her bi halt vardi ve ben de yedim yaaa alsanaalsanasmile saat kac oldu kaydirigubbakcemile bi bardak yesil cay icsem yatsam hic bi yarari olmaz demi o kadar yedimklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?