50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Her gün de yapılmaz zaten dün yapmıştı galiba. Sen sporu çok seviyormuşsun fitness hocası ol annenin:)

canim sen bu badmintonu nerde oynuyosun???

canim spor salonu gibi bi alanimiz var her pazartesi badminton kulubumuz var 8ila-10 arasi (ama her daim oynamadigimiz icin donusumlu oynadigimiz icin genelde 1 saat diyorum kaydirigubbakcemile5 ama bugun daha fazlaydi:lepi:

oyyy zorlamasin o zaman kendini cok yorgun olmadigi zaman baslasin bence tatlim
o tatli dilini yesinler senin cimcimem benimm
napio simdi annecigin?lokumlami tepisio yoksa :)benim icinde sevsin lokummu

yok lokum annemlerin yatakta uyuyor annemde yanımda bana bakıyor yerimseniben

Evet susamla ceviz bir de pekmez koyucam, bugün de misafirler geldi tahinli, cevizli çörek yaptım, tahine sardım bu aralar:) Gerçi sadece tadına bakabildim
Ayy neyse gece gece girmeyelim yemek muhabbettine:)

evet canim benimm girmeyelim yoksa dolapta alcaz solugu kaydirigubbakcemile3
cevizli tahinli corekte guzel olmiustur ellerine saglik hayatimm bisey daha soylucem tahinpekmezde ev ekmeginle guzel gider hafif sicak olcak ekmek aklima ramazan geldii opuyorumnanaktan

Kızlar sporum yeni bitti süt içiyim mi? Ne kadar içiyim, ayyy hiç te sevmem

ic canim ic 1 bardak ic mumkunse tam yagsiz ama o yoksa yarim yagli ama sen de vardi demi yagsiz ondan ic iyidir iyidir :)) icmissin canim simdi gordum:)) yarasin:) yaglar gitsin, kas gelsin birazcik :)

Her gün de yapılmaz zaten dün yapmıştı galiba. Sen sporu çok seviyormuşsun fitness hocası ol annenin:)

evet dün yapmıştı şimdide yarın normal ekmek yapıcak .
ben sporu çok seviyorum daaa anneme ağır geliyor benim sporlar 1000 tane ip atlamak gibi hemde çift ayak devamını yazmiyim spordan soğursunuz sositososito

canim nasillsin kuzummm

niye diyo annem ama benim yerimede yaparsan sevinirim gamyoncuiremsu

canlarim iyiyim gibi :ecrin_bebek: simdi once yaptiklarimi yazayim

1-kol

2-bacak

3- 20 tane kopru hareketi

4-50 sag 50 sol ic bacak hareketi

5-redbook ultimate abs

6-redbook tummy

7-koltuk videosu

8-1 saatten fazla badminton

ne kadar guzel yapmisim demi bilmiyorumkismile ama badminton sonrasi bi arkadasin evine gittik biskuvi peynir cesitleri cips kaju kucuk cikolatali bi seyler her bi halt vardi ve ben de yedim yaaa alsanaalsanasmile saat kac oldu kaydirigubbakcemile bi bardak yesil cay icsem yatsam hic bi yarari olmaz demi o kadar yedim klava:

annmde çok selam sölüyo bizde ikinizi öpüyoruz opuyorumnanaktan
birde prensesi gıdığından öpmek vardıııŞeniz

oyyy kuuzumm benimmm ben seninde gidigindan opegimm guzel kizim benim yerim seni ben:))0)operim simdi prensesi gidigindan senin icinde sende lokumu yarin sabah uyaninca seversin benim icinde fistigimmm

caniminici yediklerin yanip kul olmus bence bu kadar hareketten sonra
bence yesilcay ic iyidir tatlimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…