50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canim;
one a day maximum,
ya da centrum gibi multivitamin komplekslerinden;
ozellikle de 25 yasindan sonra mutlaka alinmaliymis; gunluk 1 ad.

Hayatım yediklerinle alakalı olarak alıp almayacağına karar vermelisin aksi halde içinde yağda eriyen vitaminler içeren multivitaminler (A,D,E,K) fazla alındığı takdirde karaciğerde yağlanma yapar. B12 de bunlardan biri ...

Eğer diyetin düşük kalorili ve vitamin desteği gerekiyorsa almalısın yoksa yarardan çok zarar

canimcim real age in sitesinde okudum;
sadece diyet yapanlar icin degil; 25 yas ustu multivitamin takviyesi almaliymisiz;

ben almiyorum sikkini isaretledigim icin realage im buyudu

????

HER GÜN VıTAMıN ALMAYA BAŞLAMALISINIZ.
Her gün doğru miktarda alacağınız kalsiyum, folik asit, C vitamini ve E vitamini, osteoporoz, atar damarların tıkanması, kalp krizi, ve kanser riskine karşı size yardımcı olacaktır.

ÇALIŞMA PLANI:
RealAge'inizin optimal değerde olması için hergün multivitamin veya tek bir vitamin ve mineral desteği almanız çok önemlidir.

Günde en az 3,000 miligram potasyum almalısınız.
Potasyumca zengin gıdalar: portakal suyu, patates, avokado, incir, muz, mercimek, soya fasulyesi ve tam buğday ekmeği ve yulaf ezmesi.
ışleme tabi tutulan gıdaları çok fazla tüketmemeye dikkat edin ve sofra tuzu kullanımınızı düşürerek daha az sodyum alın.

Günde en az 1,000 - 1,200 miligram kalsiyum almalısınız.
Kalsiyumca zengin portakal suyu içmelisiniz.
Kalsiyumca zengin süt içmelisiniz.
Yoğurt, isviçre peyniri ve italyan peyniri yemelisiniz. Her zaman az yağlı süt ürünleri tüketmeye dikkat edin.
Brokoli yemelisiniz.
Beyaz ve tam buğday ekmeği yemelisiniz.
Kalsiyum ve D vitamini desteği almalısınız.

Günlük aldığınız folik asit miktarını 600 mikrograma yükseltmelisiniz. Araştırmalar göstermiştir ki, A.B.D.'de erkekler için 200 mikrogram ve kadınlar için 180 mikrogram düşük bulunmuştur.
Çoğu insan için sadece yiyeceklerden yeterli miktarda folik asit almak çok güçtür, folik asit desteği almaları önerilir. Ancak folik asit sentetiktir.
Folik asit kaynağı bazı gıdalar: fasulye, mercimek, nohut, portakal suyu ve yeşil yapraklı sebzeler, örneğin ıspanak ve brokoli, kuşkonmaz. Ayrıca ekmek, makarna ve yulaf ezmesinde de folik asit bulunur.

Belirtilen durumlardan size uyan varsa lütfen önerilerimizi dikkate alın:

Eğer böbreklerinizde problem varsa homosistein seviyenizi kontrol altında tutmak için aldığınız protein miktarını düşürmelisiniz.
Eğer 60 yaşın üstündeyseniz, B12 vitamini eksikliği söz konusu olabilir. Folik asit desteği almadan önce doktorunuzla görüşmelisiniz. Folik asit desteği sinirlerinize zarar verebilir. B12 vitamini ve folik asit güvenli bir kombinasyon olmasına rağmen önce doktorunuzla görüşmelisiniz.
Eğer vejeteryansanız veya bol miktarda yeşil yapraklı sebze yiyorsanız veya bol miktarda folik asit içeren gıdalar tüketiyorsanız günlük ihtiyacınızı karşılıyor olabilirsiniz. Folik asit desteği almanıza gerek kalmayabilir. Folik asit desteği almadan önce diyetinizdeki beslenme ayrıntılarını kontrol edin.

Gün içinde en az 1,200 miligram C vitamini tüketmelisiniz. Örneğin, sabah, öğle, ve akşam 400 mg'lık vitamin alın veya her öğünde C vitaminince zengin gıdalar tüketin. C vitamini suda kolayca eridiğinden, sadece bir gün C vitamini alsanız, çoğu idrarla birlikte gidecektir.
Her gün 400 IU E vitamini almalısınız. E vitamini ve C vitaminini bir arada almanız C vitamininden daha çok faydalanmanızı sağlayacaktır. Kolesterol düşürücü ilaçlar kullananlar doktorlarının tavsiyelerine göre daha az E vitamini tüketmelidirler.
Günde en az 4 porsiyon meyve tüketmelisiniz. C vitaminince zengin gıdalardan bazıları: meyve ( özellikle portakal, mandalina, cantaloup, ve çilek) ve meyve suları (portakal suyu, yabanmersini suyu, greyfurt suyu, ve domates suyu).
Günde en az 5 porsiyon sebze tüketmelisiniz. C vitaminince zengin bazı sebzeler: yeşil biber, brokoli, domates, karnabahar, ve lahana.
Eğer C vitaminin size zarar verdiğini düşünüyorsanız doktorunuzla görüşmelisiniz.
Önemli not

Eğer warfarin (Coumadin) veya dicumarol (Dicoumarol) kullanıyorsanız veya kan inceltici ilaçlar kullanıyorsanız, tükettiğiniz C vitaminini artırmadan önce doktorunuzla görüşmelisiniz.
Eğer hemochromatosis hastasıysnız, tükettiğiniz C vitaminini arturmadan önce doktorunuzla görüşmelisiniz.
Eğer vitamin desteği almanız gerektiğini düşünüyorsanız, önce doktorunuzla konuşmalısınız.

HER GÜN VİTAMİN ALMAYA BAŞLAMALISINIZ.
Her gün doğru miktarda alacağınız kalsiyum, folik asit, C vitamini ve E vitamini, osteoporoz, atar damarların tıkanması, kalp krizi, ve kanser riskine karşı size yardımcı olacaktır.

ÇALIŞMA PLANI:
RealAge'inizin optimal değerde olması için hergün multivitamin veya tek bir vitamin ve mineral desteği almanız çok önemlidir.

Günde en az 3,000 miligram potasyum almalısınız.
Potasyumca zengin gıdalar: portakal suyu, patates, avokado, incir, muz, mercimek, soya fasulyesi ve tam buğday ekmeği ve yulaf ezmesi.
İşleme tabi tutulan gıdaları çok fazla tüketmemeye dikkat edin ve sofra tuzu kullanımınızı düşürerek daha az sodyum alın.

Günde en az 1,000 - 1,200 miligram kalsiyum almalısınız.
Kalsiyumca zengin portakal suyu içmelisiniz.
Kalsiyumca zengin süt içmelisiniz.
Yoğurt, isviçre peyniri ve italyan peyniri yemelisiniz. Her zaman az yağlı süt ürünleri tüketmeye dikkat edin.
Brokoli yemelisiniz.
Beyaz ve tam buğday ekmeği yemelisiniz.
Kalsiyum ve D vitamini desteği almalısınız.

Günlük aldığınız folik asit miktarını 600 mikrograma yükseltmelisiniz. Araştırmalar göstermiştir ki, A.B.D.'de erkekler için 200 mikrogram ve kadınlar için 180 mikrogram düşük bulunmuştur.
Çoğu insan için sadece yiyeceklerden yeterli miktarda folik asit almak çok güçtür, folik asit desteği almaları önerilir. Ancak folik asit sentetiktir.
Folik asit kaynağı bazı gıdalar: fasulye, mercimek, nohut, portakal suyu ve yeşil yapraklı sebzeler, örneğin ıspanak ve brokoli, kuşkonmaz. Ayrıca ekmek, makarna ve yulaf ezmesinde de folik asit bulunur.

Belirtilen durumlardan size uyan varsa lütfen önerilerimizi dikkate alın:

Eğer böbreklerinizde problem varsa homosistein seviyenizi kontrol altında tutmak için aldığınız protein miktarını düşürmelisiniz.
Eğer 60 yaşın üstündeyseniz, B12 vitamini eksikliği söz konusu olabilir. Folik asit desteği almadan önce doktorunuzla görüşmelisiniz. Folik asit desteği sinirlerinize zarar verebilir. B12 vitamini ve folik asit güvenli bir kombinasyon olmasına rağmen önce doktorunuzla görüşmelisiniz.
Eğer vejeteryansanız veya bol miktarda yeşil yapraklı sebze yiyorsanız veya bol miktarda folik asit içeren gıdalar tüketiyorsanız günlük ihtiyacınızı karşılıyor olabilirsiniz. Folik asit desteği almanıza gerek kalmayabilir. Folik asit desteği almadan önce diyetinizdeki beslenme ayrıntılarını kontrol edin.

Gün içinde en az 1,200 miligram C vitamini tüketmelisiniz. Örneğin, sabah, öğle, ve akşam 400 mg'lık vitamin alın veya her öğünde C vitaminince zengin gıdalar tüketin. C vitamini suda kolayca eridiğinden, sadece bir gün C vitamini alsanız, çoğu idrarla birlikte gidecektir.
Her gün 400 IU E vitamini almalısınız. E vitamini ve C vitaminini bir arada almanız C vitamininden daha çok faydalanmanızı sağlayacaktır. Kolesterol düşürücü ilaçlar kullananlar doktorlarının tavsiyelerine göre daha az E vitamini tüketmelidirler.
Günde en az 4 porsiyon meyve tüketmelisiniz. C vitaminince zengin gıdalardan bazıları: meyve ( özellikle portakal, mandalina, cantaloup, ve çilek) ve meyve suları (portakal suyu, yabanmersini suyu, greyfurt suyu, ve domates suyu).
Günde en az 5 porsiyon sebze tüketmelisiniz. C vitaminince zengin bazı sebzeler: yeşil biber, brokoli, domates, karnabahar, ve lahana.
Eğer C vitaminin size zarar verdiğini düşünüyorsanız doktorunuzla görüşmelisiniz.
Önemli not

Eğer warfarin (Coumadin) veya dicumarol (Dicoumarol) kullanıyorsanız veya kan inceltici ilaçlar kullanıyorsanız, tükettiğiniz C vitaminini artırmadan önce doktorunuzla görüşmelisiniz.
Eğer hemochromatosis hastasıysnız, tükettiğiniz C vitaminini arturmadan önce doktorunuzla görüşmelisiniz.
Eğer vitamin desteği almanız gerektiğini düşünüyorsanız, önce doktorunuzla konuşmalısınız.

selam kizlar bugun yediklerim;

sabah
1,5 dilim tam tahil ekmegi,
bir parca peynir
maydonoz dereotu
1 tatli kasigi bal
yesil cay

ara
2 ad etiform

ogle
1 kase ispanak corbasi
1 tabak yesil mercimek
1 dilim kepek ekmegi
1 mandalina

kizlar yemek suremiz kisa bizim,
yemekten sonra 7 dk yurudum, 5 dk da gelip ofiste bikac masabasi egzersizlerinden yaptim;
1 bardak yagsiz sut ictim.
bilmiyorum faydasi olmus mudur ??

aksama Allah kerim.

gunun 2. ipucunu vereyim kizlar

yarin tartida hafif cikmak icin

ne yapin edin bugun tuvalete cikinnn.....

Kesinlikle katılıyorum. Eve yürüyerek dönücem ben o kas şişliği yapmaz herhalde ama bağırsakları çalıştırır. Zaten çıkacak gibiyim, bakiim inşallah işten çıkmadan gelirse süper olur yoksa yürürken bırakırım bi yere geçerken :roflol::jeyyar:

ığrenç bir muhabbet yapmışım şimdi tekrar okuyunca anladım (((

Son düzenleme:

Allah seni napsin yaa,
igrencc seyyyy :roflol:

saka sakaa

valla benim de bugun hic yapasim yok;
napicaz; tartida agir cikmayalim yarin sabah :1no2:

Canım ben bölgesel incelme zaten egzersiz, plates falan yaptığım için kalori yakmak için düşünüyordum onu, neyse arada yaparım yine eğlenceli oluyor:)

CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZUooooooooooooofffffffffff oooooooooooooooooofffffff

siteye yeni uye oldum biraz karisik geliyo bana en kisa zamanda cozucem insallah ben 57 kiloyum hedefim 50 kilo pazar gunu basladim dieete pazar gunu sadece elma yedim yani cok guzel gecti ptesi esim evdeydi o yuzden bozdum dieeti bugun tekrar basliyorum sizlerin destegiyle arkadaslar bende basarmak istiyorum

selam,
bende 48 kilodan yeni evlendiğim için 4 ayda 51-52 kiloya çıktım, yediklerime dikkat etmem gerekiyor,
bugün yediklerim,
sabah
bir tane kepekli boğaça
öğlen,
bir kase salata ve yoğurtlu patates cipsi(şirkette yemekte vardı)

Canım ben bölgesel incelme zaten egzersiz, plates falan yaptığım için kalori yakmak için düşünüyordum onu, neyse arada yaparım yine eğlenceli oluyor:)

tmm canimcim;
hala bulamadim kac kalori yaktirdigini.

bulursam yazarim sana.

ama soyle soyleyim, ben bunu yapmaya basladiktan sonra kilo vermeye basladim; gram veremiyordum eskiden.

bu arada legen kemigi etrafindaki yaglar icin egzersiz sormussun;
ebru salli'nin bir hareketini tarif edeyim sana

tek kolunun uzerinde yan olarak uzaniyorsun (duz bir cizgi gibi)
bacaklarin ustıste;

ust govdeni yana dogru kaldirabildigin kadar kaldiriyorsun (yerden destek almadan)

ileriki asamada,

govdenle birlikte ; birbirinden ayirmadan bacaklarini da kaldiriyorsun yerden.

yanlari eritmek icin ideal..

ben bugun kalkinca 1bardak ilik su ictim sonra yesil cayimi ictim 9da kahvaltimi yaptim 2dilim kahverengi ekmek kizarmis birazcik peynir domates 5zeytin zeytin delisiyim bu arada keske zeytin dieeti olsa:) 2 saate birtane elmami yemeye devam edicem bende evlendikten sonra kilo aldim malesef ama insalah vericem yaza fit girmek istiyorum aradada ip atliyorum gobek icin egsersiz yapiyorum ama hergun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…