İyi geceler bir tanem, kızlar ben de yatıyım artık öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan
İyi geceler hepinize Şeniz Şeniz
aallahh rahatlik versin canimlarimm tatli ruyalarrr cok opuyorum hepinizi sekerlerim benim
İyi geceler bir tanem, kızlar ben de yatıyım artık öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan
İyi geceler hepinize Şeniz Şeniz
selam kızlar
çok çabalayıp 55kya düşmüştüm ama 4kgsunu geri aldım bile.
antidepresan kullanıyorum.
bu şeyler kg aldırıyor.
ben de bu topikte yazmak istiyorum artık.
yardımcı olalım birbirimize..
sağlıklı incelmeler..
hosbulduk tatlimm gecmise bakiodumm bende acaba beni merak eden olmusmu diye ama bulamadim heralde anladiniz gitigimi artik biliosunuz yok olunca anneannemde oldugumu kaydirigubbakcemile3
hosbulduk tatlimm gecmise bakiodumm bende acaba beni merak eden olmusmu diye ama bulamadim heralde anladiniz gitigimi artik biliosunuz yok olunca anneannemde oldugumu kaydirigubbakcemile3
Arada börek ve muzu görmedik sanma bir de meyvenin adedini yazmamışsınnnn kaçamak mı var yoksa akannehir
Ya ama ben açım 19:00 bile olmamıştı akşam yemeğini yiyeli.Sadece 3 kaşık etli pilav yedim bir de ayran içtim Bir büyük kupa da yeşil çay içtim tabi yine şekersiz.Su da içtim.1 kare de çikolata yedim.Aç yatacağım.Kardeşim karşımda kocaman çikolatayı yiyor:sinifsinif:
500 kere de ip atladım.Birazdan da mekik çekerim:S
canim benim biraz idare etceksiniz beni kendime engel olamiorum cunku sende bilirkin kriz gibi gelioo( 80 dakika bisiklet cevirdim ama gulum kilo almimm oda kar diyorum ama bi 57 ye dussemmm sonrada 55 super olcak ya
muz bi tane armut bitane mandalina uc tane yedim kuzum
Ya bebiş ben de senin walk at home varya onla 2 mil yürüdüm, çok yorucu bu ya, yürüyüş gibiyse kalorisi çok da az yakıyorsun, ben yarım saatte bisikletle 200 kalori yakıyordum yahu, ay ayaklarım koptu kafamçokkarıştı
gunaydin canlarim hepinize;
koclugumun bu son gununde hergunden fazla heyecanliyim..
buyuk gune cok az kaldi artik..
bu aksam fazla spor yapmayin dinlenin derim ben;
cunku spor yapinca ilk vucut sisiyor; ertesi sabah tartida fazla cikabiliyorsunuz.
(imkani olanlar gunduz yapsinlar sporlarini)
bu da size gunun ipucusu olsun
)
ama yarin sporlara tam gaz devammmm
Herkese günaydııınnnnnn;
Dünkü mönümü bildiriyorum canlarımmmm
Sabah: 2 haşlanmış küçük boy yumurta
20-30 g. tulum peyniri
3 adet siyah zeytin
yarım kupa çoooookkkk açık çay
Ara: Yeşil Çay
Öğle: yarım avuç kuru kayısı, kuru erik, ceviz, kuru üzüm
1 bardak adaçayı
Ara: 1 koca armut
Ara: 50 ml. yarım yağlı sütten oluşan şekersiz neskafe
1 incecik dilim kepek ekmeği (vallahi jilet gibi kestim)
Akşam: 4 kaşık yarım yağlı yoğurt
çokçokçok az zeytin yağlı iceberg ve havuçlu salata (1 tabak)
2 kaşık kuru fasulye (sadece taneleri yendi)
Akşam: 2 bardak light süt ile yapılmış neskafe
1 adaçayı
1 ıhlamur
2.5-3 lt. suyumu, multivitaminimi, bebe aspirinimi içtim.
10 dk ısınma + 30 dk ip atlama (750 adet) + 10 dk soğuma (streching ve karın- bel kası germe
Not: Arkadaşlar 20 gündür diyetteyim sadece bugün inceldiğimi hissettim ama spordan diye düşünüyorum karnım topladı, sadece spor şişliğim var o yüzen tartıda ağır çekiyorum hala (aynı kilodayım ama şişim sanırım verdim ama şişlikten aynı gözüküyorum hıı? ne dersiniz???)
:uhm:
Ofiste mi zıplasam öğle tatilinde hı?? ne dersiniz?? Olur gibim geldi hem duş alma imkanı da var ??? Hem akşam bana kalır malak gibim yatarımm
Şimdi de ipim yok ama atlıyo gibi yapabilirim sanki :))))
canim cok az yemissin.
menun harika.
ama yarin icin izgara et-kofte-tavuk gibi biseyler ye canim;
eksik bisey olmasin vucudumuzda.
bu arada iceberg nedir (benim bildigim bir buzdagi var iceberg ??)
canim, ben ilk pilatese basladigimda 1 kg aldim ama belden 2 cm, kalcadan 4 cm inceldim.
spor yapinca yagdan veriyor, kas aliyoruz, kas da tartida agir basiyor..
aslinda inceliyoruz.
ama hem spor+diyet olunca tartida da hafiflicez merak etme
Canım dün yumurta benim midemi bozdu bir de işler yoğunda ondan birşey yiyemedim saat zaten hemen oldu 6
Iceberg tatlım marulun yuvarlak olanı (lahana gibi olanı)
Bu arada az önce bizim fitness hocasıyla konuştum ip atlamak karbonhidratlardan verir dedi uzun süreli tempolu yürüyüş süper dedi yağ yakımı için
Çeşme yolları taştan bu soğukta yağmurda yürüyüşe devam giderken yürüyorum dönüşte de mi yürüsem acep ??? 2,5 saat ediyo yahu
Hazır vitaminlerden mi canım?
Bu arada sabah ben yarım kepekli beyazpeynirli sandviç yedim. Ama kaç gündür spor yapamadm bilmiyorumkismile Bu gün artık yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?