insallah bende bu dieeri basaririm sizlerin yardimiyla hedefim 2 haftada 7 kilo vermek
selam,
bende 48 kilodan yeni evlendiğim için 4 ayda 51-52 kiloya çıktım, yediklerime dikkat etmem gerekiyor,
bugün yediklerim,
sabah
bir tane kepekli boğaça
öğlen,
bir kase salata ve yoğurtlu patates cipsi(şirkette yemekte vardı)
bu arada hergün 1 lt su içiyorum, onun dışında çay vss çok tüketiyorum.
Bugün yediklerim:
Sabah bir kase k flakes yedim yağsız sütle.
Arada ceviz yedim.
Öğlen 2 tane dün yaptığım minik tahinli çöreklerden yedim. Yeşil çay içtim
Arada cevizle yeşil çay içtim.
Sonra bisikletle 100 kalori yaktım, fazla yapmadım kaslarım şişmesin diye. peppercım sağolsun uyarmış bende de zaten 2 gündür çok şişkinlik var.
Arkasından da bir bardak yağsız süt içtim.
pazar gunu sadece elma yedim yani cok guzel gecti
cok iyi gidiyorsun canim.
yarina az kaldi... cok heyecanliyim.
Sağol canım, inşallah biraz daha incelmiş buluruz kendimizi :Saruboceq:
tmm canimcim;
hala bulamadim kac kalori yaktirdigini.
bulursam yazarim sana.
ama soyle soyleyim, ben bunu yapmaya basladiktan sonra kilo vermeye basladim; gram veremiyordum eskiden.
bu arada legen kemigi etrafindaki yaglar icin egzersiz sormussun;
ebru salli'nin bir hareketini tarif edeyim sana
tek kolunun uzerinde yan olarak uzaniyorsun (duz bir cizgi gibi)
bacaklarin ustıste;
ust govdeni yana dogru kaldirabildigin kadar kaldiriyorsun (yerden destek almadan)
ileriki asamada,
govdenle birlikte ; birbirinden ayirmadan bacaklarini da kaldiriyorsun yerden.
yanlari eritmek icin ideal..
Ay biliyorum o hareketi dvdde vardı galiba, beni çok zorluyor o hareket atlıyorum onu genelde.
Canım hoşgeldin aramıza, geriye dönük 1 haftalık yazıları okursan sana çok yararı olur. Bu arada yazdığın mesaja bir not iliştiriyim; hergün en az 2 lt. su ve içtiğin çay kahve başına o kadar daha su içmelisin. Çay kahve su yerine geçmez ters etki gösterir.lmaz:
çok teşekkür ederim, yani içtiğim her kupa çay için bir kupa su içmem daha gerekli, wc gitmekten iş yapamaz hale gelirim :)
canlarim nassiniz yahu ben hic iyi degilim yaaa off kafamda bin bir turlu bi seyler( diyet acisindan da dun gecem kotuydu bugun yine su sindirime iyi gelen biskuvilerden aldim ( 1-2 tane yesem iyi de iste ( bugun bayaa spor yapayim diyodum sabah cok cikarim diye de korkuyorum canim sIkiliyor papucum sIkiyor (
Anlamadım?:uhm:
canlarim nassiniz yahu ben hic iyi degilim yaaa off kafamda bin bir turlu bi seyler( diyet acisindan da dun gecem kotuydu bugun yine su sindirime iyi gelen biskuvilerden aldim ( 1-2 tane yesem iyi de iste ( bugun bayaa spor yapayim diyodum sabah cok cikarim diye de korkuyorum canim sIkiliyor papucum sIkiyor (
Ay ben de keyifsizim akşam yemeğinde kısır ile erişte yedim, bitsin artık diye ikisinden de yiynce çok oldu. Ya bu kalmasın bozulcak mantığı bana kilo aldırıyor
Evlenince insanlar bunun için kilo alıyor demek kiSpor da yapamıyorum seninle aynı sebepten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?