canlarim iyiyim gibi :ecrin_bebek: simdi once yaptiklarimi yazayim
1-kol
2-bacak
3- 20 tane kopru hareketi
4-50 sag 50 sol ic bacak hareketi
5-redbook ultimate abs
6-redbook tummy
7-koltuk videosu
8-1 saatten fazla badminton
ne kadar guzel yapmisim demi bilmiyorumkismile ama badminton sonrasi bi arkadasin evine gittik biskuvi peynir cesitleri cips kaju kucuk cikolatali bi seyler her bi halt vardi ve ben de yedim yaaa alsanaalsanasmile saat kac oldu kaydirigubbakcemile bi bardak yesil cay icsem yatsam hic bi yarari olmaz demi o kadar yedimklava:
canlarim iyiyim gibi :ecrin_bebek: simdi once yaptiklarimi yazayim
1-kol
2-bacak
3- 20 tane kopru hareketi
4-50 sag 50 sol ic bacak hareketi
5-redbook ultimate abs
6-redbook tummy
7-koltuk videosu
8-1 saatten fazla badminton
ne kadar guzel yapmisim demi bilmiyorumkismile ama badminton sonrasi bi arkadasin evine gittik biskuvi peynir cesitleri cips kaju kucuk cikolatali bi seyler her bi halt vardi ve ben de yedim yaaa alsanaalsanasmile saat kac oldu kaydirigubbakcemile bi bardak yesil cay icsem yatsam hic bi yarari olmaz demi o kadar yedimklava:
canim benim yaa ama borek haric bence guzel sonra bisiklette cevirmissin
ol valla canim benim yaa :hulya: yazarsin artik kalkin spor yapin hanimlar huhu diye kaydirigubbakcemile3
canim benim simdide 40 dakka cevirdimm bitti bi yandan sizle konusuyorum bi yandan ceviriorummm kaydirigubbakcemile3
oyyy kuuzumm benimmm ben seninde gidigindan opegimm guzel kizim benim yerim seni ben:))0)operim simdi prensesi gidigindan senin icinde sende lokumu yarin sabah uyaninca seversin benim icinde fistigimmm
caniminici yediklerin yanip kul olmus bence bu kadar hareketten sonra
bence yesilcay ic iyidir tatlimm
Hiiiii ne yaptın sen öyle bir haftalık kalorini almışsın sen yahu, bir hafta bişey yeme aç gez bence kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hmm annem anlamış şimdi kapanışın neden kötü olduğunu sengözlerimebaksanab
ama senin sporlara hayran kaldımopuyorumnanaktan
bence öyle kaçamaklar olur arada yerimseniben
böyle spor yaptıktan sonra kaydirigubbakcemile2
Önce anneni yerim sonra seni yerim, kaloriniz kaç ona göre yiyim, çoksa yememlmaz:
ya bu arada bu yesil cay bana bi seyler yapti yaa acaip calisiyor benim bagirsaklarim hic boyle olmazlardi yasemncim sen iciyomusun canimm yaa valla pek iyi gelir gibi sana:)
canim butun bu sporlar oncesindeydi yaaa alsanaalsanasmile resmen gecenin bi yarisi yemis oldum mafoldumben
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben sana oyle mi yapiodum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa scyllacim yaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif: ya bu saatten sonra valla video neyim yapacak halim yok asagi gidip yesil cay yapacak halim de yokta belki bi umut ise yarar mi ki bilmiyorumkismile
anneler herseyi anlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy saolasin canim ben de hayranim sporlarima sonrasinda da yedigim seylere alsanaalsanasmile keske erken bi saatte olsaydi kacamak telafi ederdim sporla falan da eyvahedigeldismile
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben sana oyle mi yapiodum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa scyllacim yaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif: ya bu saatten sonra valla video neyim yapacak halim yok asagi gidip yesil cay yapacak halim de yokta belki bi umut ise yarar mi ki bilmiyorumkismile
annemi etkilemiyor yeşil çay o yönden bak inciri yeni aklına geliyorr o yaramış birde düzenli kullansa tam süper olacak :bbo:
Ayyy kıyamam ben sana kuzum, üzülme bu kadar haftada bi günden sorun olmaz o kadar sıkma canını tatlım, hemen yatma ama sakın olur mu? :teselli:
canlar fistuklar ben musadenizi isteyim uykum geldi tosbami alip yataayimmm
bende kalori sıfırrrr da annemi hesaplamak uzun sürücek benimle idaret artık bilmiyorumkismile
ama annemin hakkında birşey söylemek gerekirse günde bi lokma bütün günün kalori ihtacını giderir :roflol:
Ahmet Maranki Kabızlık için kuru incir kürü:
Prof. Dr. Ahmet Maranki kabızlık için kuru incir kürünü öneriyor.
5 adet kuru inciri iyice yıkadıktan sonra, 1 bardak sıcak suyun içine koyarak 1-2 saat bekletin. Akşam yatmadan önce incirleri yedikten sonra üzerine de suyunu için.
Bu kür 3-4 hafta uygulandığında kabızlık için faydalıdır. İncir, mide ve bağırsak mukozasını kalıntılardan, balgamlardan temizler ve rahat çalışmalarını sağlar.
aallahh rahatlik versin canimlarimm tatli ruyalarrr cok opuyorum hepinizi sekerlerim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?