aynen canim hem kis gunu kilo almiyoruz hem de azar azar veriyoruz;
napalim..
yaza kadar ooo slim-fit oluruz biz.....
BU HAFTANIN BIRINCISI YELİZZ OLDU:hooray:
TEBRIK EDIYORUM HAYATIM
canııım koçluğunu kutlarıma.s. bu hafta çooook eğlenceli geçicek:sm_cool:Yok be tatlım cozuttuğun bişiy yok ki sadece nutella (kaşığa bağlı :)) olarak tehlike arz ediyor (kaşık dediği kepçeymiş di mi 1 kavanoz yemiş aslında :roflol:
hhhhhhhqqqqq duymayayım bu sözleriii bidaha yaaa ben napayım o zaman 1.60 boy 59 bile değilim moral bozmak yok bitanemmmmKızlar selam, benim yine keyfim kaçık başlığı bırakıcam galiba. Ben yine kilo almışım mafoldumben
Hem de en çok dikkat ettiğim, ara öğünleri kaçırmadığım haftada, galiba bu ara öğünler ben de ters etki ediyor.
Aynaya baktığımda kendimi zayıflamış görüyorum ama tartıda tam 1 kilo fazla çıktım. 58.9 mafoldumben
O yüzden artık sadece spor yapıcam galiba, bir de aburcubur keserim o kadar.
:gitme:
bu haftanın yenı koçu nu açıklamaya gelınce sensewitch bu haftanın kocu olarak senı sectım.
kizlar bu aradaaa ben 59 ciktimm bi kilo almisimm mafoldumben ne kadar spor yapsamda bu ilac bitmeyince benim halim kotu umarim daha fazla almadan biter su ilacim off offff
sabah iki dilim tam tahim peynir yesil zeytin cay ictim
selam kızlar naber görüşmeyeli nasılsınız???
canlarim kilo veren herkesi kutlarim veremeyenlere de oklava geliyor:))
sensewitch hayirli olsun canim koclugun:))
burcucum:) eline saglik canim kolay gelsin
peppercim super bi koc oldun canim her sey icin saolasin:)
hoşbulduk yasemincim
malum 15 tatil. bizde bir yerlere gittik. gerçi sürekli takip ettim topiği. ama yediklerime hiç ama hiç dikkat etmediğim için yazmaya yüzüm olmadı :)))))
Arkadaşlar bir de bu hafta kısmi egzersizden çok yürüyüş yapmaya ağırlık verelim diyorum.
Malum havalar soğuk azcık ama en azından evde sabit olarak yürüyüş yapmaya çalışalım mesela scyllaa nın yaptığı walking at home gibi mesela ...
tatlım verdiğin sitede hesabımı yaptım hanı benim istediğim kilo 56 yaa olmam gerkende yani kendimi iyi hissedeceğim kiloda oymuş çok sevindimmmm yaaaakaydirigubbakcemile5
seninde gidekcek tatlım kendini ilaca bağlama ilaç yokmuş gibi davran sadece bisiklet çevirme bak ben 3 gündür şınav ve ip atlıyorum amaaaa çooook azz yeni olunca hareketler kendimi zorlamadım hiççç küçük küçük:ecrin_bebek:
birde aynı şeyler yime azıcık değiştir öğünlerini bak neler olucak yakındaaaa :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?