canim benimm kesinlikle tuvalete cikmadigin icindir yoksa kilonda artis yoktur gulum moral bozma sakin 54.4 sundur sen kuzum
Kızlar selam, benim yine keyfim kaçık başlığı bırakıcam galiba. Ben yine kilo almışım mafoldumben
Hem de en çok dikkat ettiğim, ara öğünleri kaçırmadığım haftada, galiba bu ara öğünler ben de ters etki ediyor.
Aynaya baktığımda kendimi zayıflamış görüyorum ama tartıda tam 1 kilo fazla çıktım. 58.9 mafoldumben
O yüzden artık sadece spor yapıcam galiba, bir de aburcubur keserim o kadar.
:gitme:
sagol prensesim;
bugun tuvalet isi olursa (kusura bakmayin bu igrenc muhabbet icin nolur)
yarin sabah tekrar tartilicam, artik yeniden bildiririm kilomu sabahtan .. beni hosgorun bu seferlik;
canlar günaydııınnnnnn opuyorumnanaktan
Ben de 54 idim 53.5 gösteriyor tartı ... Bu spor bu diyete az bile ama neyseeee havalar düzelsin de ben sorucam o kilolara yürücem deli gibim hıh :)
Dünkü mönümü yazıyorum kızlar;
Sabah
3 küp beyaz peynir (az yağlı)
3 dilim domates
1 dilim normal ekmek (kepekli yoktu)
yarım bardak çooook açık çay
Ara: 1 bardak yeşil çay
1 küçük boy kırmızı elma
Öğle: yarım balık (fırında pişmiş çipura)
1 tabak havuçlu göbek salata
Ara: 50 ml. yarım yağlı süt ile yapılmış meskafe şekersiz
Ara: 2 yeşil çay
1 incir, 1 kayısı, 1 kuru erik, 1 kuru elma dilimi, 1-2 kuru üzüm
Akşam: 1 küçük boy balık (küçük çipura)
az salata yağsız
yarım kase ezogelin çorbası
Akşam: 50 ml. light süt ile hazırlanmış şekersiz neskafe
1 form çayı
spor yapmadım
2.5 lt. suyumu içtim
canim benimmmm tebrik ederimm gulumm ahhh darisi basima bende verdigimi bi gorsem hayatim
bu arada seni bu haftanin koc adayi goruyorum.. yerimseniben
Sağol canımcım inşallah daha az kilolara hep birlikte ineriz hep birlikte olunca zevki olur sonuçta beraber kilo vermek için buradayız opuyorumnanaktan
ya canim diyette hergun ayni saatte yemek de onemli diyorlar;
sen ogunlerini bir duzene sok bakalim;
kuruyemisi de biraz birak, yerine meyve ya da az kepek ekmegi peynir ya da dedigin gibi sut-yogurt cay ic;
bir de boyle dene canim.
;-)
canimm bak sende farkettmissin zayifladigini aynaya bakinca vucudunda slkllasma olmustur sislik ve tuvalet olayida tartiya yansimis olabilir hayatim
olabilir tatlım bakalım haftaya görücez artık:)
kizlar bu aradaaa ben 59 ciktimm bi kilo almisimm mafoldumben ne kadar spor yapsamda bu ilac bitmeyince benim halim kotu umarim daha fazla almadan biter su ilacim off offff
sabah iki dilim tam tahim peynir yesil zeytin cay ictim
canim bende 59 ciktimmmm mafoldumben
simdiye kadar neler yedin kuzum?
Kaderimiz aynı tatlım
Bu sabah moralim çok bozuktu, kilo aldım kuaföre gidemedim kardan.
Sabah 2 dilim ekmek salça krem peynir yedim.
Şimdi de kuaförden geldim, madem mecidiyeköye gidemiyorum bizim kuaföre gidiyim dedim ama sinirlendirdi beni, hem çok vasat yapıyor, hem de çok para alıyor. Geri çıktım bozuldular biraz:) O yüzden yarın mecidiyeköye gidicem, yine kar yağmaz inşallah.
oyle vallakuzumm kaderimiz ayni boshayallersmile
afiyet olsunnn canimm yarin hava daha iyi olur insalla rahat rahat gider gelirsinn
boya falanmi yaptircan fistigimm
boya yaptırcam canım, hem dip boyası yaptırcam bir de belki ton farkı yaparım saçımda daha karar veremedim kafamçokkarıştı
canim benimm ne renk kullaniosunn su an guzelim?
avatarımdaki naominin renginde saçım canım, ama daha bir küllü renk istiyorum daha doğal dursun diye, ama tenim beyaz olduğundan solgun durur diye de çekiniyorum, bilemiyorum anlayacağın.
bitanemm benimmm karismak istemem ama kullu yaptirma bence yasli tutuyoo avatardaki renkse mukemmel bende o renk istiorum ama bi turlu tutturamiolar gerci ben rofle yaptirorumm seninki boya sanirimm.bana kalirsi kulluye cevirme sonra limon sarisi gibide olabilio tabi zevk seninde kuuzumm bu renk cok hosuma gidio eminim sanada cok yakismistir bence ayni renkten devam et ama tabi sen bilirsin benimki oneri sadece gulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?