50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim benimm kesinlikle tuvalete cikmadigin icindir yoksa kilonda artis yoktur gulum moral bozma sakin 54.4 sundur sen kuzum

sagol prensesim;
bugun tuvalet isi olursa (kusura bakmayin bu igrenc muhabbet icin nolur)
yarin sabah tekrar tartilicam, artik yeniden bildiririm kilomu sabahtan .. beni hosgorun bu seferlik;

canimm bak sende farkettmissin zayifladigini aynaya bakinca vucudunda slkllasma olmustur sislik ve tuvalet olayida tartiya yansimis olabilir hayatim

sagol prensesim;
bugun tuvalet isi olursa (kusura bakmayin bu igrenc muhabbet icin nolur)
yarin sabah tekrar tartilicam, artik yeniden bildiririm kilomu sabahtan .. beni hosgorun bu seferlik;

canim kurukayisi ustune bi bardak ilik su ic disari cikarsin hemde raahatt rahat :))
tamam canim benimm ama ben inaniorumki tuvalet olayindan dolayi tartindaki kilo deisti gulum.bide kabuklu elma da yemek iyi gelioo

kizlar bu aradaaa ben 59 ciktimm bi kilo almisimm mafoldumben ne kadar spor yapsamda bu ilac bitmeyince benim halim kotu umarim daha fazla almadan biter su ilacim off offff
sabah iki dilim tam tahim peynir yesil zeytin cay ictim

canim benimmmm tebrik ederimm gulumm ahhh darisi basima bende verdigimi bi gorsem hayatim

Merhaba kizlar bende bu sabah tartildim ama sonra okula gittim o yuzden yazamadim kilou 54.2 kg olmusum bu hafta 1 kilo vermisim. 3 hafta oldu basliyali 3 kilo verdim ama sanki bir degisiklik yok gobegim ayni duruyo sanki duzlestiremicem ben bu karnimi ( acaba sadece kas mi kaybettim ama spor da yapiorum.. anlamadim vallah kizlar motive edin beni yoksa birakicam bu diyet olayini

ya canim diyette hergun ayni saatte yemek de onemli diyorlar;
sen ogunlerini bir duzene sok bakalim;
kuruyemisi de biraz birak, yerine meyve ya da az kepek ekmegi peynir ya da dedigin gibi sut-yogurt cay ic;

bir de boyle dene canim.

;-)

Sağol canım öyle yapıyım bakalım.

kizlar bu aradaaa ben 59 ciktimm bi kilo almisimm mafoldumben ne kadar spor yapsamda bu ilac bitmeyince benim halim kotu umarim daha fazla almadan biter su ilacim off offff
sabah iki dilim tam tahim peynir yesil zeytin cay ictim

Oy kuzum aynı durumdayız demek, bu hafta daha çok dikkat ederiz napalım

canim bende 59 ciktimmmm mafoldumben

simdiye kadar neler yedin kuzum?

Kaderimiz aynı tatlım
Bu sabah moralim çok bozuktu, kilo aldım kuaföre gidemedim kardan.
Sabah 2 dilim ekmek salça krem peynir yedim.
Şimdi de kuaförden geldim, madem mecidiyeköye gidemiyorum bizim kuaföre gidiyim dedim ama sinirlendirdi beni, hem çok vasat yapıyor, hem de çok para alıyor. Geri çıktım bozuldular biraz:) O yüzden yarın mecidiyeköye gidicem, yine kar yağmaz inşallah.

oyle vallakuzumm kaderimiz ayni boshayallersmile
afiyet olsunnn canimm yarin hava daha iyi olur insalla rahat rahat gider gelirsinn
boya falanmi yaptircan fistigimm

oyle vallakuzumm kaderimiz ayni boshayallersmile
afiyet olsunnn canimm yarin hava daha iyi olur insalla rahat rahat gider gelirsinn
boya falanmi yaptircan fistigimm

boya yaptırcam canım, hem dip boyası yaptırcam bir de belki ton farkı yaparım saçımda daha karar veremedim kafamçokkarıştı

avatarımdaki naominin renginde saçım canım, ama daha bir küllü renk istiyorum daha doğal dursun diye, ama tenim beyaz olduğundan solgun durur diye de çekiniyorum, bilemiyorum anlayacağın.

bitanemm benimmm karismak istemem ama kullu yaptirma bence yasli tutuyoo avatardaki renkse mukemmel bende o renk istiorum ama bi turlu tutturamiolar gerci ben rofle yaptirorumm seninki boya sanirimm.bana kalirsi kulluye cevirme sonra limon sarisi gibide olabilio tabi zevk seninde kuuzumm bu renk cok hosuma gidio eminim sanada cok yakismistir bence ayni renkten devam et ama tabi sen bilirsin benimki oneri sadece gulum

Olabilir canım geçen dip boyası yaptılar bizim burdaki kuaför işte, kızıl gibi oldu dipleri ona gıcık oldum dipleri kumral olsun istiyorum bakalım inşallah olur. küllü biraz yaşlı gösteriyor doğru söylüyorsun.

Bu arada bana bu saç rengini şöyle yaptılar önce bütün saçımı açtılar, sonra altın sarısına boyadılar, 3-4 gün bekledim, çünkü saçlarım çok yıprandı, sonra da aralara daha açık sarı balyaj attılar. sen de aynı şekilde yaptırabilirsin ama saçları çok yıpratıyor uyarıyım.:)

Neyse cicim ben gidip biraz test çözüyim, görüşürüz yine öpüyorum sen çok Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…