masallahh canimm benimm yine dokturmussunn valla bravoooooo opuyorumnanaktanyaptiklarimi yazayim unutmadan:))
1-redbook ultimate abs
2-redbook tummy
3-redbook super slim
4-100 adet ip atlama
5-10 kopru hareketi
6-50sag 50sol ic bacak hareketi
7-koltuk videosu
8-kese, selulit masaj sabunu
masallahh canimm benimm yine dokturmussunn valla bravoooooo opuyorumnanaktan
saolasin canim her ne kadar bu hafta tartida bi sey goremesem de motivasyonumu kaybetmedim kaydirigubbakcemile5
uff çok güzel sporumuı yaptım. herşey yolundaydı taki o un kurabiyeleri beni baştan çıkarana kadar..
utanıyorum kendimden..
akannehir
kaç tane yedim hatırlamıyorum bile..
canimm benimm cok sukur 49.5 u gordunn gulummm opuyorumnanaktan
evet canim kisa surse de gordum valla:)) ayyy bu arada niye 50.5 ciktigimi anladim regl olmusum:)) cok mutluyum kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
ben sana demedimmi canım cozutman normalmişşşşhihoyyyt
canimm 5 tane falan yedinmi?guzel olur ama yarin ona gore yersin dengelersin tatlimm
sevgİ:55.2 (300 gram vermİŞ)
yesa:50.5(1000 gram almıŞ)
prenses:59 (1000 gram almıs)
yelİz:54.2(1000 gram vermİŞ)
scyllaa:58.9(1000 gram almıŞ)
ebrulı:59.2(yenı uye)
yasemn:59.6 (200 gram vermİŞ)
tubısım:51.6(yenı uye)
azulos:56.5 (400 gram vermİŞ)
fsncelİk:57.5(500 gram vermİŞ)
pepermİnt:55 ( ortasını bulalım dedım hayatım) (700 gram vermİŞ)
tweety:59.7(aynı)
sensewİtch.53.5 (500 gram vermİŞ)
truf:62 (600 gram almıŞ)
margherİta:58.5 8yenİ Üye)
burcuhayal:51
Butun kılo veren arkadasları tebrık edıyorum. Ayrıca bu hafta destegı ve emegı ıcın pepermİnt a tŞk edİyorum.
kilo cizelgemi degistirdim kizlar bi kiloo( bu aradaa sensewitch koc olmussun kutlarimm hayatimmm
kizlar size salep getirdimmmbisey sorcam canim salep cok istior kac kaloridir acaba?
ahh tatlım koçluğun için çok sağolopuyorumnanaktan gerçekten çoooook iyidin ben genelde gece girdim bu hafta ondan fazla denk gelemedik ama ilginin farkındaayım böyle yararlı bilgileri lütfen eksik etme:lepi:hemen hemen hepsini okuyorum
vc problemi biliyosunuz bendede var prensesimin tarifi bide sanırım sen yazmıştın bi bardağa 3 tane incir yada o civarda kuru kayısı koyup üzerine su koy 2 & 3 saat öyle beklesin sonra içindekileri ye üzerinede suyunu iç ya 2 ci gün ya 3 gün etkisini kesin görürsün canım bana bi bu iyi geldi
valllaaaa
ama ogün tatlı gibi şeyler pek yime bence çünkü çooooooook tatlı bişeyyy
akşam yemeğinden sonra meyvada yeme :1no2:
Arkadaşlar bir de bu hafta kısmi egzersizden çok yürüyüş yapmaya ağırlık verelim diyorum.
Malum havalar soğuk azcık ama en azından evde sabit olarak yürüyüş yapmaya çalışalım mesela scyllaa nın yaptığı walking at home gibi mesela ...
canim benim tatli kizina cok selam soyle tatlimmm cok ama cok opuyomm onuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canim orada akcagac surubu varmi?kahvaltilarda pancakele cok guzel oluyo bi ara burda migrosa gelmisti alip denemistim enfes olmustu gulum
uff çok güzel sporumuı yaptım. herşey yolundaydı taki o un kurabiyeleri beni baştan çıkarana kadar..
utanıyorum kendimden..
akannehir
kaç tane yedim hatırlamıyorum bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?