ya oglen yesıl mercımek corbası uc kasık pılav bıde t yemegı vardı etınden yedım bıras ekmek yemedım aksamada allah kerım:lepi:
Afiyet olsun tatlım da arkadaşlar pilavı hayatımızdan kaldırmaya çalışalım. Doymadım çok açık diyenlere kepekli ekmek öneriyorum. En kötü ihtimalle canınız çok pilav yemek istiyorsa bulgur pilavı (ostrojen (kadınlık) hormonunun arttırır) tüketelim (ama çok az lütfen) kepekli bulgur olursa da 10 numara olurrr
Bilginize kızlaaarrr...
kizlar ,
1 kg vermek icin 7.000 kalori yakmak lazimmis,
!!!!!!!
kiz omursun, cok guldumm.... evet bendim o
:roflol::roflol:
canlarimm nassiniz yahu:)) ben pek mutluyum pazartesi kesin geliyorum turkiyeye :)) isler yoluna girdi sonunda optum hepinizi aksam yemegimi de yiyeyim de yazarim sonra her bi haltimi ohhhhh:))
gözün aydın yesacım.... çok sevindim senin adına.....
bugün yediklerime geldince öğlene kadar uyduğum için haliyle çok az yedim.
13 gibi menemenli kahvaltı yaptım.....
17 gibide 3-4 ince dilim pizza yedim yanında hoşaf....
saat 7 gibide inş sporumu yapacam....
Ayy çok sevindim canım yaaa hadi ye yemeğini de gel anlat bakalımmmmm :)
canlarimm nassiniz yahu:)) ben pek mutluyum pazartesi kesin geliyorum turkiyeye :)) isler yoluna girdi sonunda optum hepinizi aksam yemegimi de yiyeyim de yazarim sonra her bi haltimi ohhhhh:))
canlar nerdesiniz yahuuu kimsecikler yazmamis:)) valla keyfim pek yerinde benim:)) guzel eglenceli video paylasin da yapayim hareket spor neyim yaa redbook ablaninki gibilerden:))
siteler burada inmiyorum benim ama walk at home un sitesine baktım sadece 1 mil var diğerleri ücretli...
yukarıda scyllaa nın verdiği adreste mi bunlar?? ben adresi çarpı görüyorum ama evde bakar indirririm artık o ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?