50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim gecedemi yapcan yoksa yarin icinmi hazirliosun?

Yok canım yarın için indiriyorum ben 3 mil ve 4 milliklerini indrimiştim, onları denedim. şimdi indirdiğimde 5 millik yağ yakıcı programmış, 2 günde falan bir yapmaya çalışacağım inşallah.

Yok canım yarın için indiriyorum ben 3 mil ve 4 milliklerini indrimiştim, onları denedim. şimdi indirdiğimde 5 millik yağ yakıcı programmış, 2 günde falan bir yapmaya çalışacağım inşallah.

tamam canimm
ama dikkat et bi yerini incitme sakinn cicegimmm

Kuzularım ben kaçıyım, ders çalıp yatarım yarın erken kalkmaya çalışıcam öpüyorum hepinizi Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Kuzularım ben kaçıyım, ders çalıp yatarım yarın erken kalkmaya çalışıcam öpüyorum hepinizi Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

tamam hayatimmmm
iyicalismalarrr cicegimmmm

opuyorumnanaktan

canim bu galiba pekmez gibimi cikolata gibimi bisey?
maple shyrupp diye gecioo canim marketten bi bakarsinn
hadi kolay gelsin kuuzum iyi calismalar cicim kaydirigubbakcemile2

ayyy evet canim bu ama nerde pekmeze cikolataya kurban olayim cok fena alsanaalsanasmile bakayim canim benim senin dedigine de olumunekankayizsmile

canim burda cuma aksami 9da yayinlacak lost yaa 1 saat hatirlatma gibi bi bolum sonra 2 saat yeni bolum geriden mi geliyoruz neopuyorumnanaktan bu arada tebrikler canim benim

canim bide bundan denemelisin cok guzel tane tane var icin bi tane yesen bisey olmuyo kahve ile falan

yaptiklarimi yazayim unutmadan:))

1-redbook ultimate abs

2-redbook tummy

3-redbook super slim

4-100 adet ip atlama

5-10 kopru hareketi

6-50sag 50sol ic bacak hareketi

7-koltuk videosu

8-kese, selulit masaj sabunu

redbook kardese taktim bu aralarda hadi hayirlisi bakalim:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…