canlar, nihayet koşu bandının pası silindi dün. :) 50 dk yürüdüm six feet under izleyerek.
sabah: simit+üçgen peynir+çay, ara 4-5 tane küp gofret (dayanamadım tatlıya), öğle corn flakes, akşam 1 kase çorba, 1 küçük tabak güveç, 3 bardak çay,1 tane küçük kurabiye yedim, misafirler vardı eşlikçi olarak.
bu sabah azıcık peynir, azıcık kaşar, 5 tane zeytin, 1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çayla kahvaltı yaptım. öğle için yine 1 dilim kepek ekmeği ve 1 küçük saklama kabıyla güveç getirdim evden. ara için form ürünlerinden bi şey alıcam kantinden, papatya çayıyla içicem. bu hafta daha çok gayret göstericem. 400 gr vermiştim ama bu hafta kesin 1 kilo daha gidecek inşallah.
canlarim ben tesekkur ederim;
umarim iyi kocluk yapabilmisimdir size....
elimden geldigince bildiklerimi paylastim..
sevgilerrrropuyorumnanaktan
Canımcım dip not: yemekten hemen sonra içilen çay (türk çayı) kansızlığa neden olur mutlaka 1 saat geçmeli, ama yok canım çok istedi ben içerim diyorsan çok açık çay tercih etmeni tavsiye ederim cankuşbayanssulusmile
bu arada koçluğunu da tebrik edeyim, unutmuşum.akannehir
Sensewitch cim koçluğunu tebrik ederim canım. Acıma bizlere.
Arkadaşlar özellikle scayla ve peppermint ve prenses
walk at home nerden indirildiğini bildiğinizi biliyorum. Hadi saklamayın benden.
ben bir türlü indiremiyorum. hep link kırık
teşekkür ederim canım inşallah indirebilirim.Aaaa olmadı canım sen de zayıfla diye bir site var, oradan spor ve egzersiz--videolar linkler bölümünden buldum.
ben de "sen de zayifla " sitesinden indirmistim.
zaten google leslie sansone ile yuru ve incekl yazarsan ilk o site gelmesi lazim.
bu arada sensewitccigim ben de diyete ilk basladigimizda olcturmustum, sirketin girisindedi spor salonunda;
yag orani olmasi gereken %21-33 arasi imis;
benim; %24 cikti
kg olarak;
11,4-21,1 kg arasi normalmis
benim 13,60 kg cikmisti.
ama simdi tekrar gidip rica etmeye cekiniyorum spor salonuna :-((
ilk leslie ile yürüdüm demişti yine bu topicten bi arkadaşım sanırım peppermintti.
Allah Allah biz eve temizlik için kadın alıyoruz ya o da yürüyüş arkadaşı tuttu kendine sanırım demiştim.
peppermintcim bu leslienin hangi videeosunu indiricez sen hangisini indirdin
hepsini indirsekmi acaba
canim coook cesitli videolari var.
ben 1 ve 2 mil brisk walk indirdim.
bunlarin son dakikalarinda lastik kulaniliyor; hem kalori yakma hem de sikilasmaya yonelik.
bir de 3 ve 4 fast mile olanlari indirdim. bunlar cok tempolu direkt kalori yakmaya yonelik..
bir de 5 dk.da 1000 adim varmis, ben onu da indiricem, hicbisey yapamayacagim zamanlar icin (vaktim olmazsa onu yaparim)
herkese gunaydın sabah bı dılım kepek ekmegı ve bıras lor peynırı yedım tuzsuz gunlerdır spor yapamıorm daha yenı toparladım kendımı bugun baslıcam artık haavalarda sogudu yaa ama dıyete uyuyoprm sadece dun aksam kucuk mınık hobılerden yedım regl olucam sanırım ondan canım cekıoo tatlı bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?