50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canımcım dip not: yemekten hemen sonra içilen çay (türk çayı) kansızlığa neden olur mutlaka 1 saat geçmeli, ama yok canım çok istedi ben içerim diyorsan çok açık çay tercih etmeni tavsiye ederim cankuşbayanssulusmile

öyle mi? bunu da bilmiyordum ben, ne çok şey öğrendim şu topikten. sağol canım ya. bu arada yemekten hemen sonra değil de, kahvaltıyla filan içiyorum ben. çayla çok aram da yok öyle açık ve şekersiz içiyorum zaten. ama yemekle birlikte, yemekten hemen sonra içtiğim de oluyordu az da olsa. dikkat ederim artık.

herkese gunaydın sabah bı dılım kepek ekmegı ve bıras lor peynırı yedım tuzsuz gunlerdır spor yapamıorm daha yenı toparladım kendımı bugun baslıcam artık haavalarda sogudu yaa ama dıyete uyuyoprm sadece dun aksam kucuk mınık hobılerden yedım regl olucam sanırım ondan canım cekıoo tatlı bu aralar

günaydın kızlar,

Ben de bugun sabah 5 tane grissini yedim. (150 kalori totalzemuszemus )
Bugun yeniden başladım aranıza 1 haftalık aranın ardından. Dün tartıldım aynıyım. Bugun spora da başlarım artık

Arkadaşlar tekrardan günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeee opuyorumnanaktan

Ben dünkü mönümü yazıyim hemen

Sabah: 1 kuru incir üzerine bol su

1 avuç müsli üzerine 50 ml. light süt ile götürdüm

Ara: 50 ml. light süt ile şekersiz neskafe yanında 2 ince dilim tulum peyniri

Ara: 1 kaşık şeker ilavesiz meyve salatası (muz yok)

Öğle: 1 tab ak havuç, atom, mor lahana salatası (yağsız)
1 kase kesme çorbası (çorba beyaz içinde erişte ve yeşil mercimekler yüzüyo, içindeki erişteleri yemedim.)

Ara: 2 poşet - 1 bardak yeşil çay 1 kaseden az meyve salatası şeker ilavesiz

Akşam: Öğlenle aynı kesme çorbası, sulandırıp kaynattıklarından bi garip olmuş anca yarısını içebildim

1 tabak atom, havuç, mor lahana salatası (sirkenin içine zeytinyağı da koymuşlar kazaya kurban gittim z.yağı da döktüm salataya boshayallersmile)

3 kaşık yarım yağlı yoğurt
incecik kepek ekmeğini kemirdim yemekten sonra doymayınca

Akşam: 1 ıhlamur
2 bardak 50ml. light sütle neskafe şekersiz

2-2.5 lt. su ve multivitamin

Spor yapmadım inşallah bugün yürüycemmmm (Havalar niye bu kadar soğuk yaaa insanın sabah yataktan kalkası gelmiyo ki yürüsün sabah yine yürüyemedim akşam denicem bi de ...)

Sizde durumlar nedir???

Haa bi de sabah yağ ve kas sayımımı yaptırdım kilo alış verişlerini oradan kontrol edicem artık arkadaşlar yağ ve kas ölçtürelim ki yağ yakıp yakmadığımız belli olsun imkanı olanlar ölçtürsün şekerler (yol kenarlarındaki akıllı tartılar da ölçüyor zannedersem olmadı bir fitness salonunda ölçtürebilirsiniz....)

Kardeşler yağ oranlarını şu şekilde sınıflandırmışlar:

Erkek Bayan

Minimum % 2-4 % 10-12

Normal % 14-17 % 21-24

Sınır %18-25 % 25-31

Sınırdan yüksek olanlar sağlık risk grubuna girmektedir.

Sensewitch cim koçluğunu tebrik ederim canım. Acıma bizlere.

Arkadaşlar özellikle scayla ve peppermint ve prenses

walk at home nerden indirildiğini bildiğinizi biliyorum. Hadi saklamayın benden.

ben bir türlü indiremiyorum. hep link kırık

Aaaa olmadı canım sen de zayıfla diye bir site var, oradan spor ve egzersiz--videolar linkler bölümünden buldum.

ben de "sen de zayifla " sitesinden indirmistim.

zaten google leslie sansone ile yuru ve incekl yazarsan ilk o site gelmesi lazim.

bu arada sensewitccigim ben de diyete ilk basladigimizda olcturmustum, sirketin girisindedi spor salonunda;

yag orani olmasi gereken %21-33 arasi imis;
benim; %24 cikti

kg olarak;
11,4-21,1 kg arasi normalmis
benim 13,60 kg cikmisti.

ama simdi tekrar gidip rica etmeye cekiniyorum spor salonuna :-((

Aaaa olmadı canım sen de zayıfla diye bir site var, oradan spor ve egzersiz--videolar linkler bölümünden buldum.
teşekkür ederim canım inşallah indirebilirim.

teşekkür ederim canım ben de diytisyene gittiğimde bi aleti ayak bileklerime bağlayıp ölçmüştü tam rakamları hatırlamıyorum ama bulursam yazarım hepsi normal aralıklardaydı

ilk leslie ile yürüdüm demişti yine bu topicten bi arkadaşım sanırım peppermintti.
Allah Allah biz eve temizlik için kadın alıyoruz ya o da yürüyüş arkadaşı tuttu kendine sanırım demiştim.

peppermintcim bu leslienin hangi videeosunu indiricez sen hangisini indirdin
hepsini indirsekmi acaba

peppermintcim bu leslienin hangi videeosunu indiricez sen hangisini indirdin
hepsini indirsekmi acaba

canim coook cesitli videolari var.

ben 1 ve 2 mil brisk walk indirdim.
bunlarin son dakikalarinda lastik kulaniliyor; hem kalori yakma hem de sikilasmaya yonelik.
bir de 3 ve 4 fast mile olanlari indirdim. bunlar cok tempolu direkt kalori yakmaya yonelik..

bir de 5 dk.da 1000 adim varmis, ben onu da indiricem, hicbisey yapamayacagim zamanlar icin (vaktim olmazsa onu yaparim)

siteler burada inmiyorum benim ama walk at home un sitesine baktım sadece 1 mil var diğerleri ücretli...

yukarıda scyllaa nın verdiği adreste mi bunlar?? ben adresi çarpı görüyorum ama evde bakar indirririm artık o ise

ya oglen yesıl mercımek corbası uc kasık pılav bıde t yemegı vardı etınden yedım bıras ekmek yemedım aksamada allah kerım:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…