50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba tatlım bu ara bende fazla hissettirdi hapı biraz azaltmışştım reglimde fark meydada çıktı işte :çok üzgünüm:

bende bugün çocuklar gidince uyumadım şimdi çarşı işim var akşama doğruda pazar bugün yoğunum yaniiiguclubacismile

sabah
1 dilim kepek ekmegi
kasar peynir
maydonoz 4 ad y.zeytin
yesil cay

ara 1 elma
ara form cay

ogle
tarhana corbasi
z.yagli fasulye -yarim tabak)
2 parca brokoli
1 elma suyu (sekersiz; 88 kalori)

öğle yemeğine sadece çorba ve biraz ekmek yedim....

merhaba tatlım bu ara bende fazla hissettirdi hapı biraz azaltmışştım reglimde fark meydada çıktı işte :çok üzgünüm:

Kıyamam kuzum.:teselli: Dikkat et tabi kendine, regl olduğunda kansızlık oranın düştüğü için vücudundaki B vitamini de düşecektir, takviye almalısın hayatım her gün sabah kahvaltısından sonra düzenli olarak almaya çalış hayatım, iştah açma kilo yapma gibi bir zararı da yok zaten bildiğim kadarıyla. ihmal etme tatlım. olumunekankayizsmile Şeniz

Sabah kahvaltısında 3 dilim domatesli baharatlı ekmek, salça, krem peynir bir de zeytin yedim.

Pepper ve şulecim gayet iyi gidyorsunuz bugün devam cankuşlar...

Arkadaşlar yarın tartıda az çıkmak için Pepperciğimin de dediği gibi bugün tuvalete gitmeliyiz o yüzden sebze yemeği muhakkak yememiz gerekiyor sebze yemeği yoksa az miktarda baklagil (kuru fasulye, nohut, bezelye gibi) yemekte fayda var.

Bir de yatarken 1-2 incir ve üzerine 2 bardak ılık su sizin işinizi görür

Yani tuvalet sorunu olanların...

sabah

bı dılım kepek ekmegı bır yumurta ıkı bardak sekersız cay

öğlen

bir dilim ekmek tarhana corbası 4 kasık erıste cok azda kabak tatlısı yedm

sensewithcigim;

benim de inadina gibi sali gunleri duruyor mubarek;
salilari cikamiyorum tuvalate... offffff..

bu aksam dedigin gibi incirli formulu yapayim..

bitki cayi da yapar icerim. bakalim sabah sevinecek miyiz, uzulecek miyiz ..

seviniriz insallahhhhhh

bu tuvalete çıkamama problemi bende de var bir arkadaşım her sabah 1 çay kaşığı hint yağı içmemi söylemişti denedim gerçektende işe yaradı ama korktum devam edemedim

bu arada
sabah: 1 dilim kepek ekmeği, domates, salatalık, 1 dilim beyaz peynir, 1 yumurta ve şekersiz meyve çayı

öğlen: salata ve 1 dilim kepek ekmeği

aralarda yağsız galeta birer adet

akşamda ızgara tavuk ve haşlanmış brokoli yemeyi düşünüyorum

İnşallah inşallah canım yaaa:1hug:

Canım mönün süper bu arada hinta yağı bende de var ama kirpiklerim uzasın güçlensin diye almıştım içiyim mi şimdi anlamadım ki :1shok: her sabah içince hergün mü çıkıyorsun?

evet her sabah 1 çay kaşığı içtim 5 gün boyunca ve günde 2 defa tuvalete çıkabiliyodum
aç karnına içiyodum biraz kokusu kötü sütle beraber yutuyodum

Ay süpersin nikals deniyceem bakalım ama 1 çay kaşığı az gibi yahu diyip şişeyi kafama dikiyomuşum di mi :jeyyar: sonra gitti diyet eyvahedigeldismile neyse cnm yarın sabah ilk işim içmek thx

İncirden daha etkili ise süper olur valla :) Yemekle de alakalı nikalscim yaa sebze aklagil yedin mi bağırsaklar hareketleniyor da çorba salata yoğurt iyice sıkıyor bağırsakları hoş çorba salatadan çıkacak posa yok ama ...

scyllacığım yaptın mı çayından işe yaradı mı merak ettim..guclubacismile

4 kasık erıste cok azda kabak tatlısı yedm

azdan kasıt ne acaba çok huylandım alsanaalsanasmile erişteden sonra yenmesi de ayrıca dikkatimi çekiyor yani bilemiyorummmmm aklinialirimsmile

Sevgicim spor da yapmıycam bugün yarına ağır çıkmayasın diye nasıl yanıcak bunlar kuzum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…