mrb ben 55 kiloyum boyum 1.67 cm ama benim göbeğim ve yanlarım var fazla var nasıl verebilirim
Birtaneciğim sinir yıpranması bazen üzüntü olarak da hissedilebilir. Örneğin ben bir ara kansızlıktan o kadar çok sinirlerim yıpranmıştı ki, reklamlarda bile duygulanıp ağlıyordum :sinifsinif: B vitamini gerçekten sinir yıpranmasına iyi geliyor hayatım, insan kendini daha iyi hissediyor bir de düzenli kullanıldığında tatlı yeme ihtiyacını düşürüyor.
Ben de Apikobal kullanıyorum B vitamini olarak yeniden başladım.
Günaydın kızlar erkenden kalktım bugün, 7 olmadı ama 9 da kalktım:) ehh yavaş yavaş alışıcaz:) Prensesim dün uyuyabildim erkenden yatıp 11:30 da kalkıp nasıl uyudun dersen öyle uykucu oldum bugünlerde ben:)
merhaba tatlım bu ara bende fazla hissettirdi hapı biraz azaltmışştım reglimde fark meydada çıktı işte :çok üzgünüm:
sensewithcigim;
benim de inadina gibi sali gunleri duruyor mubarek;
salilari cikamiyorum tuvalate... offffff..
bu aksam dedigin gibi incirli formulu yapayim..
bitki cayi da yapar icerim. bakalim sabah sevinecek miyiz, uzulecek miyiz ..
seviniriz insallahhhhhh
bu tuvalete çıkamama problemi bende de var bir arkadaşım her sabah 1 çay kaşığı hint yağı içmemi söylemişti denedim gerçektende işe yaradı ama korktum devam edemedim
bu arada
sabah: 1 dilim kepek ekmeği, domates, salatalık, 1 dilim beyaz peynir, 1 yumurta ve şekersiz meyve çayı
öğlen: salata ve 1 dilim kepek ekmeği
aralarda yağsız galeta birer adet
akşamda ızgara tavuk ve haşlanmış brokoli yemeyi düşünüyorum
doğru söylüyorsun canım, hızlı tutmak lazım metabolizmayı.
Ben de sabah bir avuç kuru üzümle su içtim. Kahvaltıyı da 11:^0 gibi yapmayı düşünüyorum.
Benim bu şişkinliği de hiçbir şey kesmiyorÜşenmeyeyim bugün çayımdan yapıyım bari, az da olsa fayda eder
4 kasık erıste cok azda kabak tatlısı yedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?