scyllacığım yaptın mı çayından işe yaradı mı merak ettim..guclubacismile
İncirden daha etkili ise süper olur valla :) Yemekle de alakalı nikalscim yaa sebze aklagil yedin mi bağırsaklar hareketleniyor da çorba salata yoğurt iyice sıkıyor bağırsakları hoş çorba salatadan çıkacak posa yok ama ...
incir nasıl etkili mi arkadaşım?ben de yerim belki sabh kaç tane yeniyor?teşekkürler.ben de yeniden aranıza döndüm.misafirler gitti.dün başladım tartıyı kaldırdım bakalım.
Günaydın kızlar erkenden kalktım bugün, 7 olmadı ama 9 da kalktım:) ehh yavaş yavaş alışıcaz:) Prensesim dün uyuyabildim erkenden yatıp 11:30 da kalkıp nasıl uyudun dersen öyle uykucu oldum bugünlerde ben:)
Birtaneciğim sinir yıpranması bazen üzüntü olarak da hissedilebilir. Örneğin ben bir ara kansızlıktan o kadar çok sinirlerim yıpranmıştı ki, reklamlarda bile duygulanıp ağlıyordum :sinifsinif: B vitamini gerçekten sinir yıpranmasına iyi geliyor hayatım, insan kendini daha iyi hissediyor bir de düzenli kullanıldığında tatlı yeme ihtiyacını düşürüyor.
Ben de Apikobal kullanıyorum B vitamini olarak yeniden başladım.
kizlar bugunn sabah ve ogle bir oldu gec uyandigim icin iki dilim tam bugday peynir zeytin light lbne gul receli cay
aksam balik salata bi dilim kepek ekmegi
ikindide latte caramel ictim ufak boy
prensescim dünkü izlediğin filmi nerde izledin ve net ismini alabilirmiyim
bu aralar ağlayıp dağılmak istiyorum da
Prensesim mönün çok güzel afiyet olsun tatlım bi de vitaminleri sürekli takviye etmen lazım cnm eğer tam bir beslenme yapmıyorsan canımcım günlük yani ... opuyorumnanaktan
cok saolasinn hayatimmm ama simdi midem kazindi light ekmekle kasar yiyorum cok kotu bisey bu birden gelioo kriz gibi tatlimm
Dayan tatlım geçecek bitecek bu ilaçlar sadece kilo almamaya bak ok...
sabah
bı dılım kepek ekmegı bır yumurta ıkı bardak sekersız cay
öğlen
bir dilim ekmek tarhana corbası 4 kasık erıste cok azda kabak tatlısı yedm
bende bendeeeeee 165 boyum war kilomda 56 :) yeni gördüm 56 yı şoka girdim... 53 den 50 ye düşsem derken 56 ya çıktım... igia vibro shape taktım ilk defa az önce.. bakalım yarıcak mı işi? kullanan war mı öle şeler?
offfffmafoldumben bugün tartıldım ve hayatımda ilkkez 57yi gördüm hemde tamıtamına 57.4 ohaoldumsmile şok oldum ve inanılmaz üzüldüm. 54 kilodan 57ye ıkma hızım sadece 20 gün.Yatarken bile tıkınıp öyle yatağa giriyorum. Bi oturuşta 4 dilim baklavayı,5-6 ekler pastayı hiiç yorulmadan mideye indiriyodum. Arandım ben sanırımalsanaalsanasmile ve şuan size katılmaya karar verdim.hergün buraya girip neler yediğimi,o gün diyet için neler yaptığımı sizlerle paylaşıcam. Hedefim 53 kilo. Allahım nolur ineyim eski kiloma,başarılı olayım bu diyette:Saruboceq: :sinifsinif: Sizlerinde desteğiyle tabi. Umarım hepberaber başarırız. Aranıza hoşbuldum arkadaşlarkaydirigubbakcemile5
Hayır kullanmıyorum.benimkisi sadece yeme aşkı,yerken acayip zevk alıyorum.Çok seviyorum yemeyi.Tabi herkes sever ama çoğu ölçüsünü bilir.Ben kesinlikle bilmem.Midem acayip genişledi.Eşimin yediği kadar yiyorum yemek.Bazen o kalkıyor ben hala devam ediyorum.İradesizim yani. Rejim yapmaktanda nefret ediyorum aslında ama bi dur demem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?