bilmiyodum o yüzden bugün tartılmadım haftaya çarşamba tartılsam olurmu
şu an işteyim tartılmam mümkün değil ama yediklerimi söyleyim
aç karnına 1 bardak ılk su içtim
1 dilim kepek ekmeği
1 kaşık reçel
1 dilim peynir ve yarım salatalık
sensewitch canim bu hafta cok yoruldun, hepimize tek tek biseyler anlattin yol gosterdin;
cok tesekkur ederiz koclugun icin.
(hakkini helal et)
benim icin bu hafta husran oldu biraz; ama reglden dolayidir diy mi cnm, su tutmustur vucudum;
umutlar yine haftaya kaldi
Canım ne demek yahu :kedi: yararlı olabildiysem ne mutlu (tuvalete çıkaramadım insanları - kendim dahil- ona üzülüyorum)
Bence bu tuvalet olayı az yemekten başka da bişiyden değil pilavları makarnaları götürsek bak bakalım nasıl çıkıyoruz hıh alsanaalsanasmile
peki hayatimmm cok opuyorumm allah rahatlik versin bitanemmm tatliruyalar beni ozleyin olurmu ben cok ozlucemmm tatlimmm
Arkadaşlar listeleri hazırlıyorum kilolarınızı iletinizzzzz laelaelaelaelae
Kızlar merhaba ben de tartıldım ve sadece 200 gram gitmiş, 58.7'yim :sinifsinif:
Ama inanır mısınız kızlar 2 gün önce tartıldım ve 59.8 çıkmıştım. Neden böyle oldu biliyor musunuz, çok fena şişkinlik var demiştim, çayımı yaptım ve gerçekten işe yaradı resmen 1 kilo düşürdü ağırlığımdan hem de daha hala hafif bir şişkinlik var hepsini içememiştim çünkü. Şuan 58.4 olduğumu falan düşünüyorum. Her neyse tartıda gördüğüm önemli:) Benim de 3-4 gün bağırsağım durmuştu onu da çalıştırdı, acil durum çayım yine kurtardı beni, hepinize tavsiye ederim aşırı içmemeniz kaydıyla.
Sensecim çok sağol koçluğun için canım, listeleri Burcu gelince hazırlar hayatım.
canım cok ıyı ya ya cok sevındım cayın ıse yaradıgına :lepi: bravo valla olumunekankayizsmile ben de bırazdan carsıya cıkacagım selulıt yagı alacagım ankarada bakmıstım da almadım bole bı cok yagı karıstırmıslar onu kullanayım dıyorum sabunumu getırmedım de :ecrin_bebek: bı de benım de yaptıgım bı ıcecek vardı ondan da yapayım da ıceyım dıyorum
1 elma
1 lımon
7 karanfıl
1 kabuk tarcın
10 adet tane karabıber
hepsı 1 lıtre suya koy kaynat ıc
Ok canlarım ben uğraşmıyorum o zaman listelerle ...
Scyllacığım şu ödem atıcı çayının tarifini veriri misin canım şöyle kendimize gelelim...
Benim metabolizma direkt durdu midemden ses bile gelmiyo artık spor falan hak getire içtiğim suyu atıyorum bir de herhalde öğlen akşam yediğimi tutup onu kullanıyor spor yaparken vücut :gitme:
Allahım sen nasıl bir sistem yarattın vücutta ??? Ama yeter artık sistem içi kilo vermek istiyooooooooooooooo aklinialirimsmile
Sen İstanbulda mısın canım Ankara da mı?
Çayını yap tabi ihmal etme, ben de tickerımı geriye aldım mafoldumben
yok canım benım ıkısı de degıl dun ankaradaydım ıslerımı hallettım aılemın yanında geldım olumunekankayizsmile ayy senın dedıgın cay nasıl canım malzemelerı evde bulunacak seylerse onu yapayım yoksa eskı duzen devam edeyım evde var sanırım tum malzemeler benım cayın kaydirigubbakcemile5 canım ben de azıcık gerıye aldım ama olsun bu carsamba ınsallah kaydirigubbakcemile ayy valla cok sevdım ben ama gelenler hep teyzeler bıraz da kılolular sen nıye gelıyosun falan dıyolar ben de cekındım bırazcık sankı boyle hava atarmıs gıbı ama valla ole bı nıyetım yok yahuu kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?