50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şu an işteyim tartılmam mümkün değil ama yediklerimi söyleyim

aç karnına 1 bardak ılk su içtim
1 dilim kepek ekmeği
1 kaşık reçel
1 dilim peynir ve yarım salatalık

Eveeet arkadaşlar ben de 300 gram vererek 53.200 olmuş durumdayım (tuvalete çıkmadım)

Bu kadar az yemeye vücut nerden alıyo enerjiyi ben anlamadım kesin bi kaynak yeraltı enerjisi falan buldu yoksa mümkün değil (biz yine hergün sporları yapa yapa şiştik bence bi de suyu çok içtik

Bana buradaki fitness hocası tartılmaya gittiğimde çok su var vücudunda dedi % 38 olması gereken su bende % 58 çıkmıştı geçen hafta...

Kasları da zaten leslie teyze şişirdi sağolsun . Bize de 53.2 kaldı

Bu hafta biraz daha fazla yiycem biraz daha az su içicem ve sporu haftada max 4 gün yapıcam önümüzdeki haftanın kararları bu yönde bende ...

Canım ne demek yahu :kedi: yararlı olabildiysem ne mutlu (tuvalete çıkaramadım insanları - kendim dahil- ona üzülüyorum)
Bence bu tuvalet olayı az yemekten başka da bişiyden değil pilavları makarnaları götürsek bak bakalım nasıl çıkıyoruz hıh alsanaalsanasmile

kesinlikle katılıyorum kuzum, az yemekten valla hep. benim hiç böyle sorunlarım yoktu az yemeye başlayalı benim de oldu. kaydirigubbakcemile3

Kızlar merhaba ben de tartıldım ve sadece 200 gram gitmiş, 58.7'yim :sinifsinif:
Ama inanır mısınız kızlar 2 gün önce tartıldım ve 59.8 çıkmıştım. Neden böyle oldu biliyor musunuz, çok fena şişkinlik var demiştim, çayımı yaptım ve gerçekten işe yaradı resmen 1 kilo düşürdü ağırlığımdan hem de daha hala hafif bir şişkinlik var hepsini içememiştim çünkü. Şuan 58.4 olduğumu falan düşünüyorum. Her neyse tartıda gördüğüm önemli:) Benim de 3-4 gün bağırsağım durmuştu onu da çalıştırdı, acil durum çayım yine kurtardı beni, hepinize tavsiye ederim aşırı içmemeniz kaydıyla.
Sensecim çok sağol koçluğun için canım, listeleri Burcu gelince hazırlar hayatım.

Arkadaşlar listeleri hazırlıyorum kilolarınızı iletinizzzzz laelaelaelaelae

canım benım burcu ayarlar lıstelerı opuyorumnanaktan koclugun ıcın tesekkurler kaydirigubbakcemile5

canlarım sporumu ayptım da geldım cok guzel yaaa buyukce bı salon kenarlarda aletler var ortada da step tahtası ve mınder gıbı bı seyler gong sesını duyunca yer degıstırıyorsun bı alet bı ortada hocanın belırledıgı hareket en basta ısınma en sonra rahatlama hareketlerı var

kahvaltıdan sonra tartıldım ama 49.8im opuyorumnanaktan hergun gıderım artık olumunekankayizsmile gecen haftaya gore vermısım ama normalde 300gr fazla cıktı o da kahvaltıdandır dedım ama yanı aynıyım kılo falan gıtmemıs bilmiyorumkismile neyse cızelgemı 49.8 yapayım barım yerimseniben

canım cok ıyı ya ya cok sevındım cayın ıse yaradıgına :lepi: bravo valla olumunekankayizsmile ben de bırazdan carsıya cıkacagım selulıt yagı alacagım ankarada bakmıstım da almadım bole bı cok yagı karıstırmıslar onu kullanayım dıyorum sabunumu getırmedım de :ecrin_bebek: bı de benım de yaptıgım bı ıcecek vardı ondan da yapayım da ıceyım dıyorum

1 elma
1 lımon
7 karanfıl
1 kabuk tarcın
10 adet tane karabıber

hepsı 1 lıtre suya koy kaynat ıc

Ben bugün unutmazsam ölçülerimi de yazıcam siz de yazsanıza kızlar, nerelerden zayıflıyoruz öğrenmiş oluruz:)

Ok canlarım ben uğraşmıyorum o zaman listelerle ...

Scyllacığım şu ödem atıcı çayının tarifini veriri misin canım şöyle kendimize gelelim...

Benim metabolizma direkt durdu midemden ses bile gelmiyo artık spor falan hak getire içtiğim suyu atıyorum bir de herhalde öğlen akşam yediğimi tutup onu kullanıyor spor yaparken vücut :gitme:

Allahım sen nasıl bir sistem yarattın vücutta ??? Ama yeter artık sistem içi kilo vermek istiyooooooooooooooo aklinialirimsmile

Sen İstanbulda mısın canım Ankara da mı?
Çayını yap tabi ihmal etme, ben de tickerımı geriye aldım mafoldumben

Tabi canım veriyim hemen,

2 poşet yeşil çay
1 poşet böğürtlen çayı
1 poşet ısırgan çayı
1 tutam kiraz sapı
1 çay kaşığı zencefil tozu
2 yemek kaşığı dondurulmuş vişne ya da frambuaz
bir limon(4'e bölüp koyuyorsun tencereye)
5 bardak da su

Hepsini bir tencerede bir taşım kaynatıp gün içinde içiyorsun,

Sen İstanbulda mısın canım Ankara da mı?
Çayını yap tabi ihmal etme, ben de tickerımı geriye aldım mafoldumben

yok canım benım ıkısı de degıl dun ankaradaydım ıslerımı hallettım aılemın yanında geldım olumunekankayizsmile ayy senın dedıgın cay nasıl canım malzemelerı evde bulunacak seylerse onu yapayım yoksa eskı duzen devam edeyım evde var sanırım tum malzemeler benım cayın kaydirigubbakcemile5 canım ben de azıcık gerıye aldım ama olsun bu carsamba ınsallah kaydirigubbakcemile ayy valla cok sevdım ben ama gelenler hep teyzeler bıraz da kılolular sen nıye gelıyosun falan dıyolar ben de cekındım bırazcık sankı boyle hava atarmıs gıbı ama valla ole bı nıyetım yok yahuu kafamçokkarıştı

Daha Fazla Kilo Veremiyorum. Nerede Yanlış Yaptım?

Vücudunuz plato yapmış olabilir. Aynı egzersizi aynı yoğunluk defalarca yaparsanız vücudunuz zamanla buna uyum sağlar ve yaptığınız egzersizin etkisi azalır.

Vücudunuz plato yaptıysa öncelikle egzersiz yoğunluğunuzu değiştirin. Yaktığınız kalori miktarını arttırmak için kardiyovasküler egzersizlere ağırlık verin. Merdiven, tepe tırmanışları veya yüzme iyi birer seçenek olabilirler.

Platoya önlem olarak yeni bir egzersiz deneyebilirsiniz. Bu seçenek muhtemelen platoyu sonlandıracaktır. Vücudunuzun alışkanlığını kırın ve farklı şeyler deneyin. Koşu bandına çıkın, bisiklete binin, kaslarınızın alışkın olmadığı egzersizler yapın.

Eğer ağırlık kaldırmıyorsanız ciddi miktarda kalori yakma şansını çöpe atıyorsunuz demektir. Bu, özellikle bayanların yaptığı bir hatadır. Ağırlık kaldırarak büyük miktarda kalori yakabilirsiniz. Ayrıca bayanların ağırlık kaldırdıklarında erkeklerle aynı oranda şişmediklerini unutmayın.

Egzersiz sürenizi az da olsa arttırmak size tahmininizden daha fazlasını kazandıracaktır. Haftada fazladan bir 15-20 dakika bile daha fazla kalori yakarak daha hızlı kilo vermenizi sağlar.

ALINTIDIR

Bilginize kızlarrr

ayy supermıs yaa bu bılgıler valla bu 15gun boyunca degısık olacak umarım vucudum sasırır da verırım :)) vıdeolara ara aletlere merhaba:)) Allahım ne kadar saır ruhluyum :))

:) Boşver teyzeleri canım, sen kendi sporuna bak kaydirigubbakcemile2
Benim gittiğim bir salona da kilo almak için gelen bir kadın vardı:S Spor onun kilo almasını sağlıyormuş:S
Çayın tarifini yukarı da verdim hayatım pek evde olcak malzemeler gibi değil sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…