50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldimmmmm guzeller guzelimm benimmm
afiyet olsunnn tatlimm kofte makarna guzel olmustur canimbenim

Sağol canım:) 12 de kalkmışsın bugün hayatım hani anlaşmıştık seninle Ben 9da kalktım valla, çok da iyi hissettim kendimi yarın da 7 de kalkmayı düşünüyorum.

Sağol canım:) 12 de kalkmışsın bugün hayatım hani anlaşmıştık seninle Ben 9da kalktım valla, çok da iyi hissettim kendimi yarın da 7 de kalkmayı düşünüyorum.

sorma canim benim gece yine uyandim erkende uyuyamadimm ilac almak istemiorumda uyumak icin bugun melissa cayi baktim bulamadim yarin anneanneme gidicem gulum ordanda bi bakicam hayatimm aksam uc dilim kasarla ekmek yedim kepekli offf dayanamadim bi kriz geldi sen kacamak bisey yedinmi cicim

Yedim canım, bitter çikolata yedim 2 kare
Canım bence şöyle yap, gece çok da az uyumuş olsan da uykunu alamasan da erken kalk, yoksa düzene sokamazsın kendini, erken kalkmadan erken uykun gelmez canım. Bir gün böyle dayan sonra düzene girer hayatım.

canim iki kare hicbisey deill ustelik bitter ama kalp sagligi ve antidoksan icin bitterinde %70 kakao orani olanindan al olurmu sekerparem
olur kusumm yarin anneanneme gidicem saaati kurayim mecbur erken kalkarsam dedigin gibi uykumda gelir beebegimm

Öyle yap hayatım erken kalkmak gerçekten iyi hissettiriyor, kalkarken zorlanıyorsun ama sonradan bir sürü zaman kalıyor:)

erken kalkmak güzel birşey tabiki ama benim gibi senelerdir 1 gün bile olsun 10'a hatta 9'a kadar uyumak hayal ise pekte güzel birşey olmuyor. 3,5 senedir evliyim 3,5 senedir en geç 8'e kadar uyuruz. 2 senedir kızım var 7 gibi kalkar. hatta bugün 5,5 ta kalktık. gerçi ben bugün nöbete geldiğim için zaten kalkacaktım ama kızım niye kalkıyorki o saatte

hosgeldinn sekekiz candyimmmm cok guzeldi yaa hey gidi gunler dicemm simdi :)))eski cizgi filmler bence daha guzeldi sekerkiz heidi ucan kaz ..

kismet olursa bi gun kalcam doncem gulum
sana kimler gelioo akraba falanmi?yatili misafirmi?

Yok canım günlük arkadaşlarım gelebilir, daha kesin bir şey söylemediler gerçi, böyle muallakta bırakıp deli ederler hep beni:)
Yarın da benim temizlik günüm, sabah erkenden kakıyım ki onlar gelene kadar hem evi temizlemiş, hem alışveriş yapmış hem de yemek hazırlamış olayım.

Bugün şu bahsettiğim çaydan yaptım, az da olsa aldı şişkinliğimi sana da tavsiye ederim hayatım. opuyorumnanaktan

canlarım nassınız yahu :))) evımdeyım artık 2 gunluk asırı yorgunluktan sonra:)) bı yazıyım hemen cıkacagım gecmısı de okuyamadım valla :)) yarın tartı gunumuz degıl mı valla ne cıkacak en ufak fıkrım yok ama muthıs bı haberım var annem fıtness a yazılmıs yenı bı sey acılmıs burda oraya gıdıyor ben de onunla gıdecegım hatta onu da uye yaptım buraya hadı hayırlısı bakalımm optumm goruusruuzz :)))

Şimdiden alışıyor iş hayatına:) Küçük çocuklar öyle, enerji bol onlarda maşşallah. Ben de küçükken 6 da kalkardım hep:)

canim benimm bugun disari ciktim melissa cayi bulamadim liptonun form caylari var ya limonlusunu aldim az once ictim pek guzel tadi yok ama ilac niyetine ictimm gulum
bu arada pasta poaca gibi seyler yapcakmisin?ben cok severimm keske kalorisi olmasa onlarin opuyorumnanaktan

Ay canım benim kavuştun ne güzel annenlere, spora da devam edebileceksin ne güzel, anneciğine selam söyle o zaman bizlerden:) Öpüyorum ben de tatlım Şeniz Şeniz
olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…